Pa možda zvuči čudno, ali za razliku od URA, SDP ima nekakvu budućnost kao parlamentarna stranka, i oni moraju da misle i na dan posle. Da ne kolju vola radi kila mesa, tj radi pola mandata u fotelji - kad su se već ovako potkopali oko ugovora, oni više ne mogu biti u ovoj vladi. Mogu ali da ih košta žestoko na izborima.
Za državu je bolje da SDP ojača na srednji i dugi rok, a ne da bude ikebana ovoj budaletini par mjeseci.
Inače je mnogo "zabrinutih" za SDP, simptomatično...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
SDP nije ni presao cenzus ili sam ja nesto pogrijesio? Pa su se spojili sa nekim da bi nastavili da postoje?
Nije njima ni do ministarskih mjesta ni do fotelja ni do popularnosti. Jednostavno da budu procrnogorci u Crnoj Gori koja nema bez 46% crnogoraca sto je suludo. Crnogoraca treba da je 80%.
Pa možeš tako da me pitaš ko će da se grije na pelet u PG klimi, sa sve demit fasadom; ko će da ide za Bar preko Paštrovske; ko će da kupi pivo na pumpi u sred radnog dana; itd... Ali ima nas raznih, nisam adresa da objasnim paranormalno
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Klasicna kafanska prica dps aktivista. Cus vucic i sky…
Ko nije shvatio da se Abazovic sve pita (kao dokaz u prilog tvrdnji ide to sto je dobio garancije da moze oborit 42 vladu) taj bas nema pojma o cemu se radi.
Da vam to crtam kako ide, zaokruzila se prica. Ugaseni su litijasi, df su kompromitovali jer su ostali na vlast po dubini, postepeno ce SNP ojacat na njihov konto + oslabice demokrate koji su out a imaju istu politiku.
Skraceno, eliminisani su apostoli i strani srpsko ruski uticaji, davace im se malo kolaca i to je to.
Budite relaxirani, kapetan plovi sigurno!
O Boze o Madona![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
dosta toga o Abazoviću govori da valja izdajničkom dfu i snsu
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne znam sta je gore da li dps aktivisti ili ova prica o amerima kao o sili koja se pojavljuje niodkuda i resava stvar…
Da li vi shvatate da ako DPS sad ne podrzi skracenje mandata skupstini oni su pucali sebi i u drugu nogu… ili ce dobiti nesto sto ce ih do izbora ojacati toliko da ce svakog momenta moci da ucenjuju…
DF je kompromitovan ali ta kompromitacija traje od 30.08 a ne zadnja dva meseca i pozicija u dubini…
DCG ce najvise profitirati od ovoga
Da se arhivira ovo u suštini tehničko pitanje koje jemorethodni režim uzdigao na nivo biti ili ne biti (njihove) Crne Gore.
Sad su sve vjerske zajednice regulisale svoj odnos sa drzavom i vlada moze da izlazi iz kaljuga DPSa i SDPa.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Moze DPS lagano da ne obali vladu, komite imaju kratko pamcenje, do marta 2023 ce se ovo zaboravit.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Svaka cast nadam se da ste shvatili da je ova vlada jaka uziva potpunu podrsku dps i sdp brzo ce EU integracije ....
ps bolje crkvu zrtvovati no jos afera....
e viva Montenegro
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ne znam je li ko primijetio, ali Ni Rasko ni Ranya ne pomenuse davanje ostavke. Nego ova vlada je pala, imamo 37 poslanika, sro je dovoljno(ne znam za sta konkretno, ako DF ne uleti ili DCG. A i jedni i drugi su poznati po tome da hoce da glasaju isto sto i DPS. Za SDP je tek trka.
Elem, klasicna prevarantska prica dje ce sad jedno tri mjeseca do pola godine da ostanu u vladi, da lopatama ubacuju aktiviste i miniraju vladu iznutra.
Ali ostavke nece dati nijedan. Toliko o principima tih moralnih velicina. Ipak je dobro, bile susne nekolike godine, a ide kriza...
@outline vidio sam...purisic koji je pokrenuo gradnju onog skadra na Bojani od Doma starih u Podgorici, dje su milioni potroseni, a jos se ne vidi kraj
Last edited by Hell Raiser; 08-07-22 at 19:42.
Uopste nije takav omjer. Amfilohije je drzao stado na okupu, Joanikije je sprdnja. Klasicni potrcko Vucicev. Medju Srbima ima mnogo patriota koji zele da su nasi ljudi glavni u u crkvama u CG, a ne da su nam eparhije zadnje rupe na sviralu. Crnogorce koji su isli u crkvu je drzao Amfilohije na okupu, a i nije im se islo kod rascinjenog, koji cak nije rascinjen zbog CPC pa da ljudi prihvate borbu. Rascinjen ko zna zbog cega, sluze u privatnoj kuci on i Stevo Vucinic.
Ovaj temeljni ugovor pun nekih istorijskih podrugivanja, gdje Vlada CG prakticno nista nije sama unijela, nego dobila od Usnije na poptis, je bio za da revidira i ispravi, i to zna vecina zdravoumnih ljudi. A nece svi pred vladu na ovu vrucinu, a i narod je umoran vise. A i tu su jazovi, tesko je priznati da su oni drugi bili u pravu...
https://m.cdm.me/politika/nikolic-ab...a-podrsku-dps/
Eo dps-a
Dps u fazonu "pitaću te još 2 puta"![]()
Last edited by lucke91; 08-07-22 at 19:53.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Demokrate bi ti usle ali nikad. Previse je tu bandoglavih momaka koji drze do svog ponosa. Dritan je radio na njihovom slabljenju, otvoreno, podmuklo...
Samo budala moze da vjeruje da je Dritan covjek za postovanje. kako je vodio danas sjednicu, kao dziber. Fazon neka si ti Ranko svima nama odrzao cas i jos jednom pokazao da si pametniji nego svi mi na gomilu, mi cemo da glasamo i da cak poguramo i ako ne imadnemo kvalifikovanu vecinu.
Kovac covjek zadatka. ne razumije se ni u sta bez u to da ugovor treba potpisati sto je brze moguce.
Lucke
Losi su ti izvori brt
Znaci dps obara vladu
Boris Bogdanovic on fire
Ipak pade![]()
dok Abazović par sati objašnjava kome je to ugovor najbitnija stvar (njemu nije iako on svaki dan samo o njemu priča) dotle opet ovo
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ik-opstine-bar
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Meni licno, ovo je pisanje po premijeru… izadji i reci kako si usvojio i da li si… ponizi se jos jednom, ako hoces podrsku… ako to ne uradis, nemas vise nasu podrsku…
Ja bi se slozio sa gore forumasem… DCG nema sansi da udje u bilo sta sa Dritanom… DF je tu vec… ali on sad sam nije dovoljan ako izadju svi sem SNPa
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks