Page 219 of 304 FirstFirst ... 119169209215216217218219220221222223229269 ... LastLast
Results 5,451 to 5,475 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

S kim mislite da oborite vladu kad nemate vecinu?

Djeka je uostalom glasao Za!

Demokrate da glasaju protiv temeljnog?

Abazovic win win!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Onda dtvari mozemo postaviti ovako… ako Demokrate ne glasaju za skracenje mandata, ostaje ista ekipa u Vladi… pa to je za njih vece prosipanje nego li da im neko kaze da su bili protiv temeljnog…

Realno sve njih za crkvu boli murica… ostaje se da se vidi reakcija DPSa pod 1, i pod 2 Demokrata…

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Hahaha jeste li to vec otpisali Dritana i to ni manje ni vise nego zbog SPC...pa lagano moze DPS da zamijeni DFom i Demokratama, jos nista ne mora da radi...samo da ih ostavi na 'pozicije'.

A ovaj bi da srusi vladu sa 35-37 poslanika, kakva faca.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by zaro View Post
    Realno sve njih za crkvu boli muric…
    ovo. i ništa više. al narod to ne kapira. no misle da je Dritan uradio nešto veliko. eno ga fale ove splačine iz snsa, pi. jedan od razloga što sam poštova Krivokapića jeste što je javno proziva sns. ovaj ih voli, i tu ti je jasno sve

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Ja nešto ne bih bio siguran na Raškovom mjestu da on ima podršku DPS poslanika da obali vladu
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

6. The Following User Says Thank You to lucke91 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Quote Originally Posted by Vitis View Post
    Hahaha jeste li to vec otpisali Dritana i to ni manje ni vise nego zbog SPC...pa lagano moze DPS da zamijeni DFom i Demokratama, jos nista ne mora da radi...samo da ih ostavi na 'pozicije'.

Pa ako to uradi… onda je mastermind… svaka mu cast…

Al sta bi sa onim, nece Amerikanci DF?

Sad da sam na mestu Alekse Becica, samo ni ucutao i cekao reakciju DPSa… ako podrze skracenje mandata… DCG ima penal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Ja nešto ne bih bio siguran na Raškovom mjestu da on ima podršku DPS poslanika da obali vladu
    Ma odakle...dobro je DPSu za sad a Dritan nikad jaci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Quote Originally Posted by zaro View Post
    Pa ako to uradi… onda je mastermind… svaka mu cast…

Al sta bi sa onim, nece Amerikanci DF?

Sad da sam na mestu Alekse Becica, samo ni ucutao i cekao reakciju DPSa… ako podrze skracenje mandata… DCG ima penal
    Nije ni DPS u ovoj vladi, nemaju nijednog ministra niti bitnog covjeka. Nece ni DF a vjerovatno ni Demokrate.

Ali moraju stati na Dritanovu stranu zbog SPC.

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    613
    Thanked in
    280 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    potpisujem sad da će teže Dritanu pasti što neće biti premijer no Krivokapiću.
    Ja mislim da neće, nego će da odahne. Jer, iz ove priče današnje o krštenicama i...uh, slušali ste, nema što da vam objašnjavam - sad već mislim da nije uzeo pare, niti da mu imaju neki snimak ili tralala prepisku.

Mislim da mu Vučko ima nešto na Sky zbog čega se ide u zatvor, što može da se podupre i drugim dokazima (listovi nepokretnosti, bankovni izvodi, druga dokumenta), a što je drugim službama promaklo...

Nema drugog objašnjenja.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Dritana podrzava DPS zbog Evrope a DF/Demokrate zbog SPC. pozicija stabilnija nego sto je bila Dusku Markovicu.

Nece Ura nidje.

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    613
    Thanked in
    280 Posts

Eto im ga Dritan. Ja ne znam mogu li SDP i DPS da obore vladu, ali posle ovoga baš ne mogu više da je podržavaju.

Pa nek usvoji Drile šta god oće sa Mandom i Pipunom. Igraće se II poluvrijeme kad tad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Ja mislim da neće, nego će da odahne. Jer, iz ove priče današnje o krštenicama i...uh, slušali ste, nema što da vam objašnjavam - sad već mislim da nije uzeo pare, niti da mu imaju neki snimak ili tralala prepisku.

Mislim da mu Vučko ima nešto na Sky zbog čega se ide u zatvor, što može da se podupre i drugim dokazima (listovi nepokretnosti, bankovni izvodi, druga dokumenta), a što je drugim službama promaklo...

Nema drugog objašnjenja.

Nema mu Vucic nista i ima drugog objasnjenja a to je % vjernika SPC u Crnoj Gori. To je 33% stanovnistva koje se izjasnjava kao srbi, zajedno sa velikom vecinom 46% onih koji se izjasnjavaju kao crnogorci, ajde da kazemo 35% i to je nekih 67% stanovnistva...2/3 ako ne i 3/4.

Niko nije lud da ide protiv tolikog % naroda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Eto im ga Dritan. Ja ne znam mogu li SDP i DPS da obore vladu, ali posle ovoga baš ne mogu više da je podržavaju.

Pa nek usvoji Drile šta god oće sa Mandom i Pipunom. Igraće se II poluvrijeme kad tad.

SDP moze samo da se izglupira jer su usli u vladu i ne znam zasto bi se cimali toliko da Demokrate ulete na ministarska mjesta umjesto njih? Sta je bolje za drzavu? Da SDP ostane.

Thanks Thanks Given 
    3,379
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Ako ova vlada padne, srušiće se i evropski snovi Crne Gore... Ako ova vlada padne, to će biti širenje pro-ruskog uticaja...

Znao sam da voli da priča o sebi u trećem licu, i da graje na sav glas dok to radi, ali svega mi, nisam znao da misli da će poslije njega biti potop.
    Tačno je premijer trebalo da bude Francuz, sve je komplekse otuda povukao

Uz to je i štetan.

Izbora dajte
    За изборе се пита дпс и нико други. А је ли њима сад до нових пораза то је питање.

Quote Originally Posted by p0smatrac View Post
    S kim mislite da oborite vladu kad nemate vecinu?

Djeka je uostalom glasao Za!

Demokrate da glasaju protiv temeljnog?

Abazovic win win!
    Пречудна му је позиција, али мислим да ће га међународни партнери добро посавјетовати да ово прегура.

Зашто дпс и сдп не могу да оборе владу, имају довољно посланика за то.
    А хоће ли је подржават....
    Да видимо следећа именовања, и хоће ли бити оставки сдп и дпс кадрова.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

okle. on obožava da bude premijer. pa viđe li mu posjetu u BG? na zvanične naloge pišu koliko mu je auta bilo u pratnji? pa daj

Nema drugog objašnjenja.

ima. čoek je amater. na našu žalost. misli da će ovim potezom narod da ga voli

do tad, đe mi je @Hell Raiser

Vlada je na današnjoj sjednici imenovala nove članova Odbora direktora "Aerodroma Crne Gore" (ACG), a oni su: Kemal Purišić (Bošnjačka stranka), Slavko Vukčević (SNP), Momčilo Martinović (DPS), Nebojša Đoković (DF) i Eldin Dobardžić (URA).

Dobardžić će biti novi predsjednik odbora, umjesto Đokovića.
    o ovome neće niko pisat

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    613
    Thanked in
    280 Posts

Nema mu Vucic nista i ima drugog objasnjenja a to je % vjernika SPC u Crnoj Gori. To je 33% stanovnistva koje se izjasnjava kao srbi, zajedno sa velikom vecinom 46% onih koji se izjasnjavaju kao crnogorci, ajde da kazemo 35% i to je nekih 67% stanovnistva...2/3 ako ne i 3/4.

Taj narod uopšte ne insistira da ugovor bude BAŠ ovakav. Narod nije ni znao šta tu piše. Narod bi bio zadovoljan i da se to upodobi sa zakonima Crne Gore. Nikakve radikalne izmjene nisu predlagane, već je analiza HRA uzeta kao suvo pravni osnov, bez udaranja u gusle.

Dalje, Dritan jedan jedini glas neće dobiti od tog naroda. Zahvaliće mu se na saradnji, i zaokružiti DF ili Demokrate, eventualno ES. Pitaj me kako znam... misliš da ću ja da glasam Spajića što mi je plata komad veća? Ne ide to tako prijatelju.

Dakle, klasični politički suicid, ne može se racionalno objasniti.

Thanks Thanks Given 
    25,807
    Thanks Thanks Received 
    8,307
    Thanked in
    4,073 Posts

Ada vidi se da svi boga mole (bez obzira šta misle o crkvi) da Dritan odstupi, ne bi li se ovo nekako održalo. Ono, ko zna kako će se posle promiješati karte, i oće li ogromnu većinu funkcionera ove Vlade ikad više zapadnuti fukncija... Mislim da bi ovi iz URA najradije Dritana kesom zadavili i da čupaju kosu s glave "šta napravi budala, kog smo đavola napuštili Pajovića onda, kad ovaj oće da rastoči stranku za neki svoj dil, a mi đe ćemo". Ipak je mnogo jada Konataru da petu stranku promijeni na istu foru...

Ali, s tim na umu, ako kudravi nastavi da svu Crnu Goru pravi budalama, nema druge no rastočit vladu. Ne samo zbog ovoga, nego što će sjutra Otvoreni Balkan biti ovako rješavan "moramo to da bismo krenuli naprijed...kvalifikovana većina je, po mom skromnom mišljenju, 4 ministra", i ko zna šta još.

Analiza HRA je zbilja vrhunska, i većinom na mjestu. Te primjedbe da se razmotre, i da se urade korekcije makar onih očiglednih svinjarija (ima li najvećeg vjernika, da mu nije smiješna Dritanova priča da SPC trebaju javno pravna ovlašćenja da bi izdavao krštenice? Raznio ga je Raško) - ništa strašno, ništa teško, ništa za šta treba neko veliko vrijeme. Ali čoek krenuo da potopi stranku radi ko zna čega...
    Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Ako ova vlada padne, srušiće se i evropski snovi Crne Gore... Ako ova vlada padne, to će biti širenje pro-ruskog uticaja...

Znao sam da voli da priča o sebi u trećem licu, i da graje na sav glas dok to radi, ali svega mi, nisam znao da misli da će poslije njega biti potop.
    Tačno je premijer trebalo da bude Francuz, sve je komplekse otuda povukao

Uz to je i štetan.

Izbora dajte
    Kako će Milo da vas proda hahahahahahahaha

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Bio je jedan toliko lud i odmah 30tog avgusta 2020 pao sa vlasti.

Jasno Miljanić reče danas, znamo kako su prošli oni koji su ušli u sukob sa Crkvom, ne želimo to.

Da ova vlada ne potpiše temeljni, na buduće izbore bi imali bumerang efekat i nagli rast df, dcg, es itd do te mjere da možda uzmu vlast bez i jedne cg partije... zna to dritko odlično...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    okle. on obožava da bude premijer. pa viđe li mu posjetu u BG? na zvanične naloge pišu koliko mu je auta bilo u pratnji? pa daj

ima. čoek je amater. na našu žalost. misli da će ovim potezom narod da ga voli

do tad, đe mi je @Hell Raiser

o ovome neće niko pisat

Evo ga skidate i on je amater a ti si profesionalac.

Niko nece da objavi sto ACG sad cine: BS, SNP, DPS, DF, URA...svaka im cast za ovo, i treba ih izmijesati pa da rade kako treba i da se pokusavaju dokazivati i isticati.
    Last edited by Vitis; 08-07-22 at 18:07.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Taj narod uopšte ne insistira da ugovor bude BAŠ ovakav. Narod nije ni znao šta tu piše. Narod bi bio zadovoljan i da se to upodobi sa zakonima Crne Gore. Nikakve radikalne izmjene nisu predlagane, već je analiza HRA uzeta kao suvo pravni osnov, bez udaranja u gusle.

Dalje, Dritan jedan jedini glas neće dobiti od tog naroda. Zahvaliće mu se na saradnji, i zaokružiti DF ili Demokrate, eventualno ES. Pitaj me kako znam... misliš da ću ja da glasam Spajića što mi je plata komad veća? Ne ide to tako prijatelju.

e lto sam čekao,evo pitam te ja kako i ko će da zaokruži kravataše i zbog čega?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Bio je jedan toliko lud i odmah 30tog avgusta 2020 pao sa vlasti.

Jasno Miljanić reče danas, znamo kako su prošli oni koji su ušli u sukob sa Crkvom, ne želimo to.

Da ova vlada ne potpiše temeljni, na buduće izbore bi imali bumerang efekat i nagli rast df, dcg, es itd do te mjere da možda uzmu vlast bez i jedne cg partije... zna to dritko odlično...
    Moc im je dosla glave, 30 godina jahanja pa su mislili moze...moze kako ne moze, sa 5-10% crnogoraca koji odose u CPC. Od tih 10%, njih 9% je to uradilo iz inata, jednostavno zele crnogorsko ime, da nije srpsko...1% istinskih vjernika.

Thanks Thanks Given 
    3,379
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

У праву си, народу је било стало да се заврши и могло је бит промјена, али имаш оно што се зове инат, па кад се види ко је против потписивања (и зашто!) онда се иде у крајност и каже потписуј одмах.
    Све је у реду, може уговор да се измијени кад дођу дпссдп на власт, ако се не буду бојали нових литија.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Moc im je dosla glave, 30 godina jahanja pa su mislili moze...moze kako ne moze, sa 5-10% crnogoraca koji odose u CPC. Od tih 10%, njih 9% je to uradilo iz inata, jednostavno zele crnogorsko ime, da nije srpsko...1% istinskih vjernika.
    Ni 2% ne podržava nvo cpc, kakvih crnih 10%
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Vidi, u ovoj situaciji dje je 'zapelo' uskacu DF i Demokrate kao veliki vjernici, moraju glasace da ispostuju, toliko puta prosetase krstove protestima.

Kad se prebrodi ovaj malecni trzaj, DPS je i dalje tu, davati podrsku mora jer se ide prema EU...prati EU sve kako treba. Zna se odlicno sta je DPS i ne hapsi se Vesna Medenica kao grom iz vedra neba nego se sve to dogovara.

Thanks Thanks Given 
    3,379
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Ибрахимовићу није баш прошао предлог, макар за ово одјељење за борбу против корупције али не пише ништа за друго одјељење?

Vlada odložila glasanje o ukidanju Odjeljenja za borbu brotiv korupcije u MKI

https://www.vijesti.me/vijesti/ekonomija/612475/-

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Page 219 of 304 FirstFirst ... 119169209215216217218219220221222223229269 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)