Moj nije niti jedan političar, da se razumijemo.
Ne pričam o temeljnom za koji mi puca ona stvar, no pričam kako ne smijete reć što je pravo, kad je crkva u pitanju no šutite ko pič.e.
Nekad partija, danas crkva, samo da ima neko da se klima glavom šta god da dolazi sa glavne adrese.
Al takav je ovaj narod vazda bio, zato smo tu đe jesmo.
Temeljni je pun nelogičnosti i apsurdan je.
U principu je nebitan jer njegova pravna snaga je slabija od bilo kog podzakonskog akta.
Ne može ugovor da mijenja zakon. Da bi ugovor imao snagu zakona mora biti ratifikovan u parlamentu.
Najjače mi je što se pale i jedna i druga strana na njega ka šibice, a u suštini je prdnjava u pitanju.
Meni je pitanje crkve u konačnom nebitno.
Nek se miče više sa dnevnog reda.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

čoek ne umije posjetu Srbiji da odradi no nas izblamira a ne da nas vodi kroz krizu koja dolazi posle ljeta. jasno je nama trebalo da bude sve kad je dozvolio da Bulajić zaebava dva mjeseca, dok Ameri nisu uzeli stvar u svoje ruke. i sad ima ludu sreću, što se svijet okrenuo totalno pa neće dozvoliti da padne vlada. nisu ni prije ovoga sa ugovorom bili na 5% tek sad su donji. Goran Đurović niđe veze što priča čoek. vjeruj mi, Dritan misli da će privući neke glasače potpisivanjem temeljnog. đe će ljudi da ga slave, kao posle izbora kad su se redovi čekali u Welder da se slikaju sa njim. u dps biračko tijelo najbolje mogu da uđu spd (vidi Cetinje) i možda demokrate
Bookmarks