Quote Originally Posted by hercules View Post
Tako je. Lopatama ubačanje u državne firme su Demokrate za godinu odradile koliko DPS za 30. Taj tempo su negdje imali.
Doduše i za Rovča ćete reć ali on je iz DF doletio pa se ne broji kao autohtoni demokrata. Lijepo mu leži onaj taureg neđeljom veče. Taman kao DPSovcima.
Svi su koritši samo su demokrate poštenjačine do bola. Pa nije optremnina nego primanje plate 4 godine pod obavezno.

Mi smo inače svi blesavi, pa se ne sjećamo da je jedan od prvih zakona nakon zakona o crkvi koji je 42 Vlada donijela bio zakon o državnim namještenicima đe se pošlo par godina unazad pa bukvalno kriminalci, osuđivani i sa zatvorskom bigorafijom mogu da se zapošljavaju u državne firme.
Quote Originally Posted by hercules View Post
Tako je. Lopatama ubačanje u državne firme su Demokrate za godinu odradile koliko DPS za 30. Taj tempo su negdje imali.
Doduše i za Rovča ćete reć ali on je iz DF doletio pa se ne broji kao autohtoni demokrata. Lijepo mu leži onaj taureg neđeljom veče. Taman kao DPSovcima.
Svi su koritši samo su demokrate poštenjačine do bola. Pa nije optremnina nego primanje plate 4 godine pod obavezno.

Mi smo inače svi blesavi, pa se ne sjećamo da je jedan od prvih zakona nakon zakona o crkvi koji je 42 Vlada donijela bio zakon o državnim namještenicima đe se pošlo par godina unazad pa bukvalno kriminalci, osuđivani i sa zatvorskom bigorafijom mogu da se zapošljavaju u državne firme.
Aj ne sprdaj se molim te, ili jos malo pridodaj pa ce biti da su gori od DPS 30+ SNS 10 godina.

Ja nikad nisam rekao da su svi koritasi a samo oni nisu, naprotiv smatram da bilo koja stranka koja je bila u opoziciji ovih godina treba da zaposli dosta svojih ljudi, ali ne previse. Nadje li se tu fukara koje su u zadnjih 15 godina iz stranke u stranku lecele i bile zaposljene, nadje. Nadje li se familija koje umjesto jednog zaposle 2, 3, 4 clana, rodjake, nadje. I to je pogresno i treba se boriti protiv toga.
Ali vecinu nije prepoznavao teren svih ovih godina i ja na njih mislim.

Citiras mi neki tekst iz novina, dje je neko prepricao novinaru ugovor a on ga je prepricao dalje!? A vjerovatno ni jedan ni drugi ne umiju ni pravilno da protumace jedan clan iz ugovora. I ta poluistina ti je dokaz, na osnovu toga itekako pojma imas? Ja sam ti vec rekao kakvi su ugovori kod demokrata, sansa da Rovcov ugovor bude drugaciji od svih je 1%, i zato sam 99% siguran da pricas neprovjerene gluposti. I zbog tog samo 1% ja ne tvrdim nego kazem mislim, i ako ispadne da nije tako pogresno sam mislio. A sta si ti, pogresno sve znao bio olovka pri potpisivanju?

Sent from my phone