Jesam. To ti je tako, kad oce - onda stvarno oce! Ipak je sreca nevjerovatno veliki faktor u kladjenju. A onaj Giggs stetni kako im ga je uvalio, ni saigraci nisu ocekivali da ce pucati.
Jesi li gledao pregled? Lil je dao gol, ali je ponisten zbog (sumnjivog kako kazu) faula nad Vidicem, a Mancester ga je dao tako sto je golman namjestao zivi zid za prekid a nisu trazili od sudije da pistaljkom dozvoli izvodjenje i iskusni Gigs je to iskoristio i praktiocno na prazan gol sutirao i BUC![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Jesam. To ti je tako, kad oce - onda stvarno oce! Ipak je sreca nevjerovatno veliki faktor u kladjenju. A onaj Giggs stetni kako im ga je uvalio, ni saigraci nisu ocekivali da ce pucati.
Danas tip dana Shofru je bio
Barsa iz 1-1.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Po meni ce prije iz X-1 doc ta utakmica, no to je nezahvalno za prognozu... jer treba da dodje 1 na kraju, pa onda treba razmisljat oce li iz 1 ili iz X. Barsa je malo previse favorizovana ni da je Liverpul Sosijedad. Ja ocekujem pobjedu Barse ali ne tako laku. Isto tako mislim da ce dobit Celzi i Inter, a Roma - Lion mislim da ce nerijeseno da zavrsi...
Vidjecemo uskoro, sto ce se izdesavat, da ne pametujem sad![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
hahah, bolje nemoj, mada eto, ja sam igrao x-1 barsu, chisto zbog koeficienta, ufatio sam sinoc x-2 mancester, vidjecemo nocas![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
od mene
inter x
roma x
celzi x2
barsa 1
evo da prenesem kako tipuju 4 lika inace komentatora na 4 italijasnke televizije.Mozda nekome pomogne
Beppe Savoldi (Bivsi igrac i komenator na Sky Italia)
LIVORNO – ASCOLI 1-0
FIORENTINA – EMPOLI 2-1
CATANIA – INTER 0-0
MILAN – SAMPDORIA 2-0
CHIEVO – TORINO 0-0
CAGLIARI – LAZIO 0-1
UDINESE – PARMA 3-0
ROMA – REGGINA 1-0
MESSINA – SIENA 1-0
ATALANTA – PALERMO 1-0
Sergio Brio (Bivsi igrac i konsultant na Tv La7)
LIVORNO – ASCOLI 1-0
FIORENTINA – EMPOLI 1-1
CATANIA – INTER 0-2
MILAN – SAMPDORIA 2-0
CHIEVO – TORINO 1-0
CAGLIARI – LAZIO 2-2
UDINESE – PARMA 1-0
ROMA – REGGINA 2-1
MESSINA – SIENA 1-0
ATALANTA – PALERMO 1-1
Sebino Nela (bivsi igrac i strucni konsultanat na Mediaset-u)
LIVORNO – ASCOLI 3-0
FIORENTINA – EMPOLI 2-1
CATANIA – INTER 2-2
MILAN – SAMPDORIA 2-0
CHIEVO – TORINO 1-0
CAGLIARI – LAZIO 1-2
UDINESE – PARMA 3-0
ROMA – REGGINA 1-1
MESSINA – SIENA 1-0
ATALANTA – PALERMO 2-1
Paolo Assogna (Novinar Sky Sport-a)
LIVORNO – ASCOLI 1-0
FIORENTINA – EMPOLI 1-0
CATANIA – I NTER 0-1
MILAN – SAMPDORIA 1-0
CHIEVO – TORINO 1-0
CAGLIARI – LAZIO 0-1
UDINESE – PARMA 1-0
ROMA – REGGINA 2-0
MESSINA – SIENA 1-0
ATALANTA – PALERMO 2-2
livorno,mesina,milan,kjevo,lacio,fiorentina,roma,u dineze...ovo je sve realno e sad vidjecemo sto ce bit.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Evo neki moji tipovi za danas:
Vest Ham 2
Everton 2
Morton 2
Klaso 2
Skantorp 1
Oldam 1
Grashopers 1
Cirih 2
Bajern 1
Birmingem 2
Sautempton 1
Mancester J. 2
Oksford2
OFK Beograd 3+
Zemun X
Mladost Banat X-1
PAOK 1
Standard 2
Volvs 1
Newcastle X2
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Luximus, sve su ti to tipovi? Hahahahaha...
seljačite se... realno je (na kladionici) pogoditi maksimum 5 parova, ako već planirate neke pare da uzmete, a ako idete u neki domen fantastike da sa 10 eura pravite 1000 onda samo neka ste zdravo, mada... dešava se, ne velim...
evo od mene, za danas (subota)
odigrajte Hamburger 1, meni je to fiks kola... zatim možete gađat od ovih većih kvota Rodu (2,00) jedinicu protiv Herenvena, i Kjevo (2,30 mada mi nije jasno zašto mu daju ovoliko protiv Torina mrtvog...) takođe keca, propisno su namučili palermo, na kraju izvukli bod, dok je Lacio prilično lako slomio Torino. Zatim dodajte Almeriu protiv Kasteljona (španska Segunda) kvota je neđe oko 1,50 zavisi đe uplaćujete (u LOB je 1,50). Dodajte još Grasshopers švajcarski (1,40), i austrijski Rapid (1,60).
to vam dođe tačno 6 parova, mada doduše realnih (red je da dođe jedno kolo više, majka mu stara...)
znači:
Hamburger 1
Grasshopers 1
Chievo 1
Roda 1
Rapid 1
Almeria 1
kvota: 25
ja gađem to s 5 eura, čisto da pratim, da se zanimam... a vrlo je realno da dođe, ali viđećemo...
pozdrav!
A da ne, nego ove tipove sam prepisao sa mojih nekoliko tiketa... Mada neki nisu proshli...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Kako mi ovaj Lion uzima život na slamčicu, iz vikenda u vikend...
Reality is overrated.
ja sam razmišljao da odigram ovaj Rennes, ali evo sad gubi od Sedan-a 0-1 na poluvremenu... što sam i naslutio, i ne odigrah ga...![]()
ja najzad dobio:
southampton
northampton
swindon
hamburg
raith
elgin - queen's park 2
23 kvota. kako ne ulozih vishe od 100 kinti.
What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.
Dosla i Roda 1-0!
eto dobih, fin tiket sam imao ovu subotu![]()
Svaka cast! Cestitam!
Ja sam lose prosao ovu subotu. Vidjecemo sta ce bit' danas!
bordo 1
servet 2
Sakaryaspor 0-1, 0-2
od mene za danas....
+ chelsea navijacki![]()
evo tip za danas:
8756 Betis - Recreativo 1 (2.05)
9759 Fiorentina - Empoli 1-1 (2,40)
9753 Cagliari - Lazio X (2,80)
3608 Lokeren - Anderlecht 2 (1,60)
9757 Roma - Reggina 1 (1,40)
1501 Chelsea - Arsenal 1 (2,20)
Kvota: 67,89
Uplata: 5 EUR
Moguci dobitak: 339,44 EUR
kvote su iz loba, interesantna kombinacija, probacu.
Last edited by Vlado; 25-02-07 at 12:10.
Ovaj tiket je dobar mada jedino fiorentina iz 1-1???Bice i romi tesko na olimpiku.ako ne otvore redjinu odmah mislim da je nece dobit sigurno jer je redjina odlicna ekipa.Lacio x ja mislim kao kuca.Od italijana ja igram Udineze iz 1-1 i livorno kao i mesinu(mada odje mogu sva 3 znaka).
Last edited by laciale; 25-02-07 at 13:18.
a fiorentina se muči iz kola u kolo, sve dobija nešto u 90 minut itd... najviše sam je zbog toga stavio iz keca u keca, mada i da pa'nem, boli me uvo... to su 5 eura, ja ne gledam od kladionice da zaradim za život, nego za provod
njih je lazio razbio, valjda će i roma.. i to na olimpiku!Originally Posted by laciale
Last edited by Vlado; 25-02-07 at 13:26.
lacio nije razbio redjinu.bilo je 0-0 na olimpiku ali bez obzira ja ti kazem da je redjina ove sezone odigrala odlicno.
There are currently 35 users browsing this thread. (0 members and 35 guests)
Bookmarks