što je to bila volja birača dfa i demokrata?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
što je to bila volja birača dfa i demokrata?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa šta god da je bila ta volja, evo vidimo sve je isto kao i ranije. Ni makac promjena
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Jel evidentno da Joko ruši vlast u Berane i Nikšić?
Kako će sad biti let iz demokrata u okrilje stranke majke.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
al im nije smetalo što depeesovci prelaze kod njih da bi ostali na jaka mjesta. isto kao što su svi oni nastavili da jašu na sistemu prethodnika. jedan zaposleni jednako masu glasova. pa su tako prve Demokrate preko Čađa i Rovča lopatama ubačali ljude a vamo pričali kako rade drugačije no ovi prije njih
Koji jaki funkcioner DPS je presao u demokrate i tako ostao na funkciji?
I svakako nijedan preletac nema veze sa ostankom DPS na vlasti
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 18-06-22 at 21:05.
Fuštić?
Fustic iz Bara? Simple google search kaze da je bio funkcioner stranke(DPS), odbornik i poreski inspektor. Posle preleta sam je zadrzao mandat a jesu li ga pocerali sa mjesta inspektora ne znam, jer je valjda DPS tamo na vlasti.
A ja imam jednog za vas - Ivan Ivanovic iz Budve, funkcioner stranke(DPS), bio direktor sportskog centra, direktor skole, preletio u URU i sad im je glavni kadar. Bice u prvih 3-4 na listi za lokalne
Sent from my phone
A dobro URA je usisavala ko Kirbi.Rekoše da obećavaju reformisani DPS.
Eto su ga reformisali kao što obećaše.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...g-uhljebljenja
Radovanić: Imenovanje Dešić još jedan primjer partijskog uhljebljenja
Je li to ova ista Edina Dešić što je vlada imenovala za državnu sekretarku prije neki dan?
Konačno neko da kaže ovo.Jasno je da Bošnjačka stranka služi samo kao poligon da određeni zadovolje svoje lične potrebe i riješe životnu egzistenciju, a sve uz izgovor zaštite bošnjačkog naroda
https://m.cdm.me/ekonomija/sa-iskust...ktoricu-irf-a/
Stari provjereni kadrovi zaslužni za 30 godina ekonomskog preporoda Crne Gore se vraćaju na velika vrata.
nisam znao da je SB pod depeesom pa je zaposlili preko vezekome god da je pala na pamet odličan izbor u moru ovih budalaština kojima nas obasipaju i novi po starom dobrom običaju
@outline u SB se ne zaposljava na konkursu, vec drzave salju svoje predstavnike. Kako ce se tamo pokazati je druga prica. Nije da bas drzave salju zadnje avetinje, ali nije ni to posao koji dobijas konkursom kao najbolji.
Elem, na temu....od svih namjestenja, najbolje je vracanje Gvozdenovica na mjesto Predsjednika komisije za izmjenu izborng zakonodavstva.
Sampionski potez, jednostavno nemam rijeci
Last edited by Hell Raiser; 19-06-22 at 20:57.
Molim te ne ispravljaj podgorickog zelinskog on sve zna i on je najpametniji 😂
dobar je izbor za ovu poziciju, bolji no prošli. viđećemo ko će pokupit ove jale firme. ko će biti novi Rovčo
idi jedi sendviče te ti plaćaju manda i ekipa. i brani slavena kad napada žrtve silovanja, to ti najbolje ide. taman ste isti
@Hell Raiser je smetalo i tad. jer je pisao o ostavljanju depeesovaca na jaka mjesta a vi mu ođe replicirali sa neka ih, neće se ništa pitat, oni su završili svoje
Last edited by outline; 19-06-22 at 21:11.
Hoće li mrčena URA išta zakučiti?
Uze im DPS sve po dubini i širini, plus ugroženi bošnjaci. Ostaće im obaline od vođe.
jednako je loš bio nastavak dps prakse koju su preuzeli demokrate i df kao i ovo sad. s tim što je tad ođe to bilo pravdano od nekih - aaa to je samo 20%, moraju i oni posle 30 godina zapošljavat itd. sad imamo situaciju đe snp ostvaruje vlažne snove a sd recimo plače jer oni nisu u vlast (taman neka se ugase). za godinu će biti opet neka druga partija i sve tako u krug. ja navijam za dan kad će se neka sistematizacija morat uradit, pa neka ide 20% naroda kući
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks