Tolko smo se pozabavili dps i satelitima da ih evo opet na vlast... Nego vam je izgleda lakše kad se pravite da nikad niste glasali za istu tu dps kompaniju pa sad pametujete.
Dps i kompanija su ti koji su izmislili gomile radnih mjesta zarad svojih interesa.
Oni su ti koji su prijetili ljudima otkazima ako ih ne budu glasali,oni su ti koji su omogućili nekima da ne dolaze na posao a da uzimaju plate,oni su ti koji su nekima omogućili da uzimaju bolovanje po nekoliko mjeseci a kojima je to bolovanje izmišljeno zbog ovoga ili onoga,oni su ti koji su zapošljavali ljude po partijskoj knjižici,oni su ti koji su omogućili poslodavcima bogaćenje na račun radnika/robova,da ne pominjem koliko su pokrali,uništili su drzavu,šta vam nije jasno,oni su KANCER ovog drustva i dok se taj kancer ne otkloni u ovu drzavu nikad sreće neće biti.
Ne branim ove druge,ali dok se ne pozabavimo ovima nikad sreće u ovu drzavu ne može biti,a ne vidim da se nešto konkretno radi povodom toga
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tolko smo se pozabavili dps i satelitima da ih evo opet na vlast... Nego vam je izgleda lakše kad se pravite da nikad niste glasali za istu tu dps kompaniju pa sad pametujete.
Mi kad udjemo u eu, necemo imat vise o cemu da pricamo
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Mi ako ikad ispunimo uslove, dakle baš ispunimo, a ne ono da nam gledaju kroz prste, bićemo na konju, jer će to onda bit neka sasvim druga država i institucije od ovih sad, dakle bitnije je ispuniti uslove nego sami ulazak, iako je dobro i jedno i drugo.
Forever young, i want to be forever young
Last edited by Markys; 16-06-22 at 05:49.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Imam neki utisak da je vecina sadasnjih ministara prosle godine umirala od ljubomore i komentarisala:
"- Ko su sad ovi?
- Ja bih bio/bila bolji ministar od ovoga.
- Pametniji sam 100 puta, imam bolje ideje, ovo bih i ja mogao.
- Zasto ja ne bih bio/bila ministar kad moze ova budala?"
To mi posebno tako djeluje za Djurovica, Novakovic, Damjanovica, Jokovica i onog ministra sporta. I eto ih sad presrecni sto su dobili sansu zahvaljujuci Dritanu.
Nadam se da ce i oni, ako ne ucinw nesto korisno osim slikavanja i poziranja za koju godinu da budu tretirani isto kao ministri prethodne vlade.
Zanima me sta vi forumasi mislite o ministru prosvjete. Je li ok? Ode Braticka i ispade da je sad u skolstvu sve ok odjednom.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Od kako se Medovi twittovi vise ne prenose na CDM i Portalu Analitika, moj zivot gubi smisao.
Medo je postao kao ona carapa koju nemas sa cim sparit, ali je cuvas u nadi da ce doci njeno vrijeme za ponovnu upotrebu.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...zele-u-fotelje
Dzaba se nadaju, neda URA.
Omaklo mu se 2x, 3 put će biti pažljiviji
https://twitter.com/DejanMilovac/sta...QcaQpzmaw&s=19
Dobro neko u komentarima rece:
Sjajna poruka za ove nove - Kradite i devastirajte sto vise mozete!!!
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Neće URA dat'
Još da vrate Gvozdenovića za ministra, Vericu na čelo Plantaža i Vesnu na čelo sudstva i obrnusmo laganih 360°
dva puta ništa jednako ništa, crva nije ni bilo...
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Ovo je dno dna.
Dzabe smo krecili.
Gasi i neka nam je bog upomoc.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-vazduhoplovac
Zorane vidim posta si direktor u MA a Zoki kaže e zamisli kakvi su ostali kad sam ja direktor 😂
Kad dođe bankrot, onda država ne može da plaća svoje obaveze. Kod nas će vjerovatno do njega doći kada ne budemo mogli da refinansiramo neki kredit&obveznicu, jer su u međuvremenu skočile kamate i nikoga ne zanima da nama prezadužen i raspalima pozajmljuje pare koliko god bi imao kamate. Kad su globalno niske kamate ima smisla nama zajmat, ali kad skoče kamate nikome se ne rizikuje kad se može fino zaraditi i od pozajmice normalnoj zemlji.
I što se onda dešava? Krupni krediti i obveznice su povezani klauzulama da ako jedan padne, padaju svi. Npr... Ako ne vratimo jednu obveznicu pada kineski kredit i mogu nam uzeti državnu imovinu da se naplate, a ja bih na njihovo mjesto uzeo Elektrorpivredu (Luka je smiješna od 50-ak mln).
Tada dospijevaju u fulu gomile obaveza i pukao si.
Ubrzo, na račun trezora bude toliko blokada dospjelih potraživanja da nema plata i penzija.
Pošto je pukla država, pucaju i banke jer su izložene prema državi direktno kroz kredite i papire, i indirektno kroz kredite penzionerima i činovnicima.
Onda upadi u prodavnice i sav ostali folklor.
I nadajmo se da se ne pokoljemo, a valjda nećemo, neće NATO dat (valjda su ozbiljniji od neće URA dat).
Najbolji kasniji razvoj scenarija:
Izuzev Kineza koji su obezbijeđeni, drugi sa neobezbijeđenim potraživanjima sijedaju za astal i dogovaraju se oko isplate. Pristaju na neki haircut, reprogramira se dug, dobiju se od MMF i možda EU neke pare, ali se iste uslovljavaju. Otpuštanjima, manjim penzijama, manjim platama (odoše svi medicinari napolje, a liječimo se kod pokojne Ćane u Doljane), većim porezima, akcizama (samo se idiot javno hvali kako mu je gorivo najjeftinije jer je obalio namete, a drugi su debili pa to nisu umjeli)... "Majke u menopauzi" ostaju bez apanaža za bolji natalitet, nema dječijih dodataka... Posledično, dalji pad ekonomije, smanjenje plata i otpuštanje i u privatnom sektoru da ne mislite da neće tamo biti posledica. Potplaćen i demoralisan državni aparat, policija, prosveta, raspad sistema... Otprilike program "Realnost Sad".
Ovo je ono što je snašlo Grčku, koja je članica eurozone i đe je Njemačka uprla da spašava jer su njene banke bile izložene. A to vam je najbolje što vas se može desiti. Grđi scenario je da niko ne pomaže i da se završi nekim klanjem, mada manje izvjesno.
Doduše, bilo je ovdje šaljivdžija koji su tvrdili da će nam EU bespovratno pokriti kineski kredit jer je za njih milijarda sitnica, a znači im da se makne kineski uticaj.
Na kraju, vjerovatno će ponovo doći neki Mickey sa rešenjem kao Siriza u grčkoj i referendum protiv mjera, pa na kraju skinuše gaće i sve odradiše kako im se kazalo.
Možda izdamo neku kriptovalutu, vidim jagma za njima. Ili neki slični perpetum mobile neki političar izvali.
Tko leti, vrijedi...
А оно кад су нам италијани узели електропривреду је било шта ?банкротирасмо због мицкеја пакао што пишу економски магови (ухљеби) с форума...
Last edited by Gagarin; 16-06-22 at 12:05.
Tko leti, vrijedi...
Život piše drame:
Izvor:Dugogodišnji direktor “Montenegro erlajnsa” Zoran Đurišić postao je savjetnik - ekspert-konsultant za vazdušni saobraćaj premijera Dritana Abazovića.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-vazduhoplovac
![]()
In vino veritas
ja se ne mogu sjetit da je premijer ima eksperta za vazdušni saobraćaj do sad? il se izmišljaju radna mjesta
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Najmanji je problem tu postojanje radnog mjesta.![]()
In vino veritas
ođe je problem sve. od izmišljanja radnog mjesta, preko toga da ovaj radi opet nešto, da je on odgovoran za između ostalog one gubitke u MA i onoliko sipanje naših para u tu kompaniju do toga da premijer države zapošljava ljude koji su ovu državu doveli do stanja u kakvom jes
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jos mu fale Dragan Djurovic i Zoran Jelic i da zatvori krug...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks