Ibrahimovic i Sehovic nemaju pravo da pricaju o ovoj temi ako imaju obraza,njihove partije su zaposlile mnogo njihovih sunarodnika,pritom ne mareći oce li drugi koji su recimo srpske nacionalnosti moći da se zaposle,isto tako posle kad je bila zdravkova vlada,vrlo malo ljudi islamske vjeroispovijesti je zapošljeno,moguće zbog toga sto ih je već bilo na postojećim radnim mjestima.
Ljudi moraju da shvate da je to interes svake partije,njihovi članovi očekuju da dobiju posao ako oce njihove glasove,nažalost veliki je broj takvih iz raznih partija,to nam nikad neće dati da idemo naprijed,takvi zaostali postupci i razmisljanje
Ovo pričam nevezano za ovih 29 “vrtlara”,manimo se licemjerja i lazi,znamo ko je šta radio za vrijeme lopovske vladavine
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by AdO_pG; 09-06-22 at 21:57.
Pljevlja i ljekovito bilje. Kakva bajka.
Sreća pa je tamo kvalitet vazduha na zadivnom nivou.
Zaposlenja nisu ništa novo. Ali ipak, događaj dana su djeca koja traže školu. Lijepo ih je bilo viđet kako protestvuju i traže školu.
Koliko je to lijepo bilo, toliko je tužno što se to uopšte desilo.
Puna podrška za đevojke i đetiće iz OŠ Vladimir Nazor!
Last edited by hercules; 09-06-22 at 22:09.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ovo mi je najjače, DPS zapošljavao 30 godina pa možemo i mi sad malo.
Ta zapošljavanja po partijskoj i rodbinskoj liniji uništavaju državu. EPCG i Cedis su najviše na udaru jer su najbolje plate a možeš lagano zaposlit lika koji ne dobacuje dalje od worda i excela. Dok se tome ne stane na kraj nikad sreće ovdje.
Ako je istina ono sto je neko okačio za onog rovčanina odje...sramota bas
Ali eto,možda je za pocetak bilo previše očekivati da toga više neće biti.
Samo se nadam da se neće izmišljat radna mjesta da neko uzima pare a da ništa ne radi ili kao sto je do sad bilo slučajeva da ne dolaze na posao nego samo podignu platu,zloupotrebljavaju bolovanje i slično.
Ako ništa drugo,makli su se ovi sto su iznosili milione i milione iz drzave,ali ima odje još mnogo mnogo posla da bi ova država ličila na nešto normalno
Zakon o oduzimanju imovinske koristi stečene kriminalnom djelatnošću upao u ćorsokak. Pravni eksperti ukazali na niz manjkavosti nacrta ovog zakonskog propisa.
I ne samo to, nego izgleda da su u pitanju izmjene i dopune postojećeg zakona, a ne novi zakon, kao što se to najavljivali krajem prošle godine.Kritike bile opravdane, posao odrađen neozbiljno
Izvještaj evropskih eksperata o izmjenama i dopunama Zakona o oduzimanju imovinske koristi stečene kriminalnom djelatnošću, čije djelove je juče objavila Pobjeda, pokazao je da su bile opravdane kritike iznešene na javnoj raspravi na taj nacrt, kao i da se tom poslu pristupilo nedovoljno ozbiljno, ocijenili su izvršna direktorica MANS-a Vanja Ćalović-Marković i advokat Veselin Radulović.
https://www.pobjeda.me/clanak/kritik...den-neozbiljno
A evo kako nam se to predstavljalo u decembru:
Zakon napisan, treba samo naći hrabre tužioce
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...hrabre-tuzioce
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
To je to. Partijski interesi unistavaju drzavu. A svima su puna usta patriotizma i volje naroda. Niko ne brani DPS i njihovih 30 godina unistavanja drzave, ali ovi koji su nastavili njihovim stopama su prije samo dvije godine obecavali da ce stati na kraj DPS praksi. A ne da nisu nego su ih nadje*ali. Snizili kriterijume za zaposljavanje u drzavnoj upravi da bi mogli sto vise jada sa dna kace da uhljebe. Ovdje se ne radi samo o ogromnim izdacima za plate tim ljudima, nego i o tome da su zrtvovali institucionalnu memoriju da bi uhljebili na stotine nesposobnih ljudi koji ne znaju da rade. To je visestruko unistavanje sistema.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Naravno da nisu. Ali iskljucivo zbog toga sto nisu imali dovoljno vremena. Ali su krenuli u stetu momentalno i nikakvih naznaka nije bilo da ce da stanu. A brzina stetovanja je bila veca od brzine kojom je DPS stetovao na pocetku vladaine. Njima je trebalo vremena da pocnu da unistavaju drzavu, a najvise su napredovali sa brzinom unistavanja nakon referenduma 2006-e. Ovim sivonjama nije trebalo ni dana nakon sto su formirali vladu.
Na sreću je ova nova vlada okrenula list.
Ko se još sjeća kako je SNP imao epileptične epizode u javnosti posle svakog sastanka na kome se nije prihvatao njihov "ispoštujte nas" spisak.
Pametniji je Dritan sto puta od ludog Zdravka. Evo SNPa nikad srećniji, ne čuju se ni kad se Savo Kentera postavi za direktora ANB.
Covjek bi rekao da su im svima njima najbitnije pare i sopstvene guzice, a ne narod.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kad ce vise Nacisto sa Milojkom i Aleksandrom Damjanovicem da vise otvore svi karte oko NASIH para?
https://twitter.com/MickeySpajic/sta...70WFAbu7w&s=19
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Sjećate li se kad je DPS bio na vlast, pa su svi bili tolike lopovčine da kad se pojavila poštena Zorica, DPS joj dao sve da vodi, jer su se bili istripovali nešto na domaćinski imidž. Bukvalno su osobi intelektualnih i menadžerskih kapaciteta da vodi jedan manji štand sa lubenicama dali da bude ministar i direktor KBC-a.
E zato sam ja volio DPS, mogao je pošten čovjek da uspije, da se probije, bilo je te neke vertikalne mobilnosti.
Cuveni Krivi sa ludom tetkom iz crkve i 4 ministarstva jer ce ga paziti stizu televizori iz tehnimaxa
source polucija
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Samo da primijetim da nema vise kampovanja pojedinaca na ovoj temi, otkako nam se DPS vrati.
Sva zabrinutost je koliko vidim sa povratkom DPS nestala. A pisljedicno i forumaska za drzavu, jer ce to sad DPS da sredi.
Najveca ekonomska kriza u svijetu u zadnjih nekoliko decenija, a zabrinuti forum se vidim ceslja, taman kao i nova vlada.
Potrosise se ekonomski eksperti foruma za dvije fodine, pa sad da odmore...
Sve je u sigurnim rukama. Pricacemo na zimu izgleda...
Ma njima je ekonomija na prvom mjestu. Bolji standard. Samo o tome razmišljaju.
Ugasili su forum.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Sadašnja vlada je skup ljudi koji će da uvede Crnu Goru bankrot.
Dobrim dijelom ne svojom krivicom, mada snose solidnu odgovornost kao sudionici takmičenja retardiranih populista poznatom kao "ukini što više prihoda, a povećaj rashode" za koje nemaju testisa da se odupru jer se boje gubitka glasove, ili se nadaju da će kao vlast da porastu.
U državu je uvaljeno toliko ljudi da je došlo do poremećaja na tržištu rada da se za bilo kakav posao koji nije kancelarija ne može naći zaposleni (izuzev za baštovane u Rudniku uglja, koji će u onaj smog da sade ljekovito bilje). Uz IQ 85 sad, pardon Cheill sad, a zajedno sve nakalemljeno na gluposti i lopovluk DPS, ne gine nam bankrot.
Što možda neđe i nije tako loše.
Tko leti, vrijedi...
A možda nam je i većini pun k više. Tj. barem meni, 3 ministra iskreno ti ne bih sad znao nabrojati a prije su se i savjetnici pratili. A zašto, da bi iznova i iznova svi odreda prkna za fotelje davali (neki i bukvalno da 'prostite)i pričali istu priču ka i svi prethodno? Neka fala, ako se treba nervirat to ce bit oko "realnih" i svakodnevnih stvari, ne oko tih fucmuta.
Neđe prije rekoh, dokle god je kurs ka EU strogo i bezuslovno pravo (kad kažem bezuslovno onda mislim ne ka Vučko oću kakat-neću kakat, bih se hebo al da ne ulazi i taj rad) savršeno me ne zanima ko je na vlast.
Samo da što prije uđemo u EU pa da tu đecu barem usmjerimo đe treba.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
pored copy paste price, mene odusevljava djurovic sa istupima u javnosti MI, NAMA, itd, kapiram da je ministar, al nije on ni vlada, ni drzava koja nije doo no je naroda. i svuda stavlja tu neku distancu izmedju NJIH i nas ovamo kad se obraca novinarima.
mi odlucujemo, mi cemo vidjet, mi cemo platit. ko si ti, druze?
edit: da prostite, ja imam dijareju i od skupstinskih glasanja koje sutra neko drugi zanemari. koji djavo ulaze tamo, sve to treba metlom pocerat
Last edited by goozica; 15-06-22 at 20:23.
nothing comes from violence and nothing ever could
svaka mu čast na onome što je platio operaciju, al za ministra nije. ka ni Adžić. jasno je valjda svima šta i kako se desilo ođe, tako da idemo dalje. što manje komentarisat svaku vladu i političare to bolje. a oće li svaka zapošljavat svoje, to naravno. možda nekad dođe dan kad to ne bude slučaj
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Meni je ta priča oko EU najjaca.
Evo deset godina ulazimo a proći će još najmanje 5-10 dok stvarno ne budemo blizu,da ne kažem udjemo,ako ikad i udjemo...
Ja sam za EU naravno,ali mislim da se previše zamlacujemo oko te priče evo dugo,dok mi ne sredimo stvari u svoje dvoriste ne treba nama nikakva evropska unija,ko oce da živi odje naravno.
Koja je logika da tezis EU zarad nekog boljeg života i posle da šalješ djecu tamo npr?
Mi trebamo da se potrudimo da napravimo nešto od ove drzave,da ne budemo rupa dovijeka,a naša omladina i sad odlazi masovno u zemlje EU da radi i vraća se ovamo,tako da ne vidim zašto se toliko prdnjavi o EU
Par puta sam već snimio pominjanje ove brilijantne nove ideje, nkako da stignem da pojasnim samo detalj jedan:
Menadžment rudnika se doshjetio da bi, umjesto đeteline koja je predviđena, mogo da sadi ljekovito i začinsko bilje, i skočio na sav glas da se time pohvali. Ipak je ljekovite bilje ljekovito, i košta para, a đetelina je za budale. Čak su i konferenciju o toj sjajnoj ideji držali.
Pa čisto da iskomentarišem, prostu jednu stvar sasvim, koju manje-više svako ko se nekom poljoprivredom ozbiljnije bavi zna:
Đetelina, kao i sve ostale leguminoze, ima specifičan korjenov sistem, koji usvaja azot iz vazduha i spušta ga u zemlju, čime je obogaćuje, a istovremeno iz zemlje kupi teške metale i prebaca ih u lisnu masu, čijom kosidbom i odnošenjem na preradu dolazi do prečišćavanja površinskog sloja zemlje od otrova, i oživljavanja bioloških procesa.
Ovo se, inače, u svijet zove zelena prihrana zemlje, i u mnogim zemljama je zakonska obaveza na terenima koji se zasite teških metala, iz bilo kojih razloga- od decenijske upotrebe vještačkih đubriva, pa do fabričkih otpada, zduvnih gasova, požara, itd.
i to je upravo razlog zašto im je tamo predviđeno da na tom, zatrovanom terenu, siju đetelinu. No se neki idiot doshjetio kako da zaposli još kojeg glasača, a eventualno i da potruje tuđe, ako su potrošači čajeva![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Taj dan će biti kad država pukne ko balon od administracije i izmišljenih i nepotrebnih radnih mjesta. Znači prije će taj bankrot nego što će doći vlast koja neće uhljebljavati svoje i ophoditi se prema državi kao da je privatna prćija.
Ovu vlast ne kritikujem jer me mrzi iskreno, ministara je toliko da i ne znam ko su sve ti ljudi. Ali eto milo mi je da su bar SNP i ugroženi bošnjaci dobili mjesta po dubini koja im pripadaju. Beznadežan smo slučaj.
A što se tiče EU, nadam se nas tamo neće pustiti sve dok ne bude odgovarao sve i jedan koji je za euro oštetio državu.
vazda se mogu izmišljati radna mjesta kolega, ka u Pljevlja što radi dfmakar to nije problem našim političarima. a kad dođe dan da se sredi državna uprava, biće zaključavanja u kancelarije ja se bojim
![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pusti Hell Raisera, boga ti. Konstantno neke drame pise u glavi, izmislja sta forumasi misle ili ne misle na bazi necega sto nisu rekli i vodi licne ratove protiv bar 50% foruma. Kreira scenario za svakog forumasa u zavisnosti od toga sta taj forumas nije napisao a on misli da je trebalo da napise. Ako si napravio nekad gresku sto nisi komentarisao na nekoj temi do koje je njemu stalo, ili nisi komentarisao dovoljno cesto, ili nisi koristio prave rijeci, odmah te svrsta u neprijatelje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks