Svima sto glume mangupa od semafora do semafore, preticanje glavom u pijesak, sto bi da ugrabe svakome…zelim da im jedina kocnica bude krov.
na zalost, stotine su udesa dnevno - trebalo bi uzeti statistiku od osiguranja pa bi i tu imali tek jos jedan dio slike
jer sve sto nije za hitnu/policiju mi "ne znamo" da se desilo... udesa, prevrtanja, upadanja u kanale i dvorista i manjih povreda na svakih cosak - i onih "sam pao sam se ubio" dok god zivi izadju iz kola...
kako smo ga zabudalili ovo je bruka
Svima sto glume mangupa od semafora do semafore, preticanje glavom u pijesak, sto bi da ugrabe svakome…zelim da im jedina kocnica bude krov.
Prema tome, šta da ti kažem?
Evo sad izleceh do prodavnice, onamo na raskrsnicu kod oktobarske revolucije i bratstva i jedinstva stoji policajac niko ga ne jebe 3% hahahahahahahhaha prolaze braca kako oce, nema bez da im se da puska jedna umjesto one pistaljke
Kod doma revolicije taxi pokupio motor ili je ovaj kroz crveno letio, hitna je tu
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Da je srece konstantno bi patrolirali i pisali kazne,a imali bi za sta da pisu.A ne stanu na jedno mjesto i tu bazde 2 sata.I ako budu imali srece(ako budu htjeli)napisu par kazni
Prodjoh kroz grad, vidjeh 3-4 slomljena auta na razlicitim lokacijama, taman ih utovaraju na slepe a prije toga se komsinica zakucala u mene, tu oko zgrade...nesto da se mimoidje, krenu u rikverc a ja iza nje - sviraj ne sviraj...bum. Nema stete ali ni na kafu nije zvala, eee.
Makar mozes da se hvalis da si sa komsinicom imao sudar
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
jos gore, iskuliraju pola smjene u kakvu ladovinu i po sat se aktiviraju na 4-5 mjesta da pisu pogresna prestrojavanja i slicne tipske kazne i tu zavrse
ili bas idi korak dalje... reci kako me klepila
nego, ako je branik u branik - steta je cesto ispod da se ne vidi - ali sine stradajupa to "ispliva" ako ne bilo ti opet to neko ponovi - pa se rascvjeta auto na nesto sto je djlovalo kao manje cukanje
hladnjak je obicno daleko
ali sine i vezni limovi nijesu...
nadamo se da nije toliko uprla, ali baci pogled nedje cisto da znas
ja sinoc na tuski setam i vidim zena jedna oce da se uparira rikvercom... sta mi bi da stanem veze nemam, valjda podsvjesno da je ne strecam ako upanem u vidno polje... mrtvo vadno ga iscera na trotoar sa 2 tocka pa se vrati naprijed...
isla je fino i polako dok je nacentrirala i onda puni gas... mozda je automatik pa je kocnicu promasila, tice znaju
https://www.portalanalitika.me/clana...io-u-provaliju
Na vijesti pisu da du u pitanju 4 zenske osobe i da prebacene u Barsku bolnicu,zive. Hvala Bogu
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Jes da fali bankina a i pregrada je losa, ali ponekad treba da se vozac skoncentrise na put i volan a ne na instagram i ***** materine.
Taj most je nezgodan (nije prvi put da se sleti sa njega) kada se ide iz pravca Bara ka Budvi, i tu nikako nije preporučljivo u tom pravcu voziti preko ograničenja. Mada, realno, teško preko ograničenja jer se na most ulazi iz raskrsnice, ali uvijek neko napravi izuzetak.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
i ja se nadam da nikad vise nece sjesti za volan
She is only here to annoy herself!
Sa kad pomenuste Budvu, vrati mi se film, pogibije dvoje mladih ljudi, bračnog para iz Srbije....na pješačkom prelazu,koji su nesretnici oko ponoći prelazili za jad. Žalosno, kako se ljudi bahate i alkoholisani i nadrogirani. Skoro čujem za lika koji je nadrogiran ubio ženu, a veli: On je baš dobar momak. E rekoh, djavo mu dobro ponio, što sijada za volan, ubijen od alkohola i droge......Raspala država....
Ona sto je udarila momka i djevojku je pustena.
Znam da je puštena. Bilo za očekivati, ....i da drži neka predavanja, nekakva palamudjenja. Naježim se kad je vidim, sjetim se ono dvoje mrčova
Možda nije, evo danas popodne se žena umalo ne zakuca u me u kružnom toku. Gleda u nas, izlazimo iz kružnog propisno, ali ona ulazi i ide pravo na nas... Bila sam suvozač, otvoren mi prozor, čini mi se da je stala tek kad sam viknula vozaču da pazi, jer nas ona ne vidi uopšte.
Ovo mi se 2 puta lično desilo evo prekjuče.Ljudi ne znaju pravo prvijenstva ili nemaju strah, ne kapiram.
Prije neki dan je htjela jedna klošarka pješak da dodje do auta sestre mi jer joj je zasvirala. Bačila nam se na kola. ovaj narod nije normalan kako prelaze ulicu.svaša joj izreče, ispljuva je, prepoznah je da sam je nedje vidio, i sestra mi veli da je to majka neke Djordjević što toboš pjeva nešto. Baba oće da tuče jer je opomenuta. haos
Danas na izlaz iz Rozaja prema Granici, neki motorista nas pretice sa xmax u koloni od par auta i autobusa bez kacige, sorc i majica... odjednom kolona, ja mislio semafor jer su radovi na putu, kad ono se zakucao u neki reno megane direkt celo u celo... ovaj s motorom lezi, ziv je bio, malo glava krvava ali nista strasno, kakvu je srecu imao da ne povjerujete... preleceo je preko renoa i ziv ostao.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Kod nas se to zove instant karma.
Sudar u tunelu sozina bio oko 11.
Vozio po ogranicenju, vjerovatno.
https://www.cdm.me/hronika/udes-u-tunelu-sozina/
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Iznad Budve na 3 trake je neka golf cetvorka izlecela u kontra traku i odbila se od bankinu...kakva luda sreca
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Bookmarks