Previše citate kurir,in4s,borbu i ostale proruske portale,da ne zaboravim ono s Fejsbuka Sila sa istoka i slično hahahah.
Ne trudite se više momci,zapadna propaganda nas proguta,nema nam spasa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo je komentar kvalitetom za neku kafansku raspravu.
Rusija može krstarećim raketama da pogodi skladišta na zapadu Ukrajine u skladu sa svojim obavještajnim podacima (koji nisu omniscentni i momentalni) i izazove povremene disrupcije, ali skoro sve što se pošalje sa Zapada nalazi put do fronta.
Vidjeli smo u upotrebi i poljske i češke tenkove, i češki VBR RM-70, i samohodne haubice Cezar, Dana i Paladin, haubice M777, FH70, i Mi-17 helikoptere, da ne pričamo o manjem naoružanju kao što su protivoklopna sredstva i manpadi (starstreak, brimstone, switchblade, itd)
I ostatak posta mu je istina otprilike ka ovo gore.
Last edited by ASC; 13-06-22 at 10:55.
Jednostavno, radi se o racunici. Juce su ispalili nekolika kalibra i unistili dostavljeno oruzje od Usa/Evrope. Cijena proizvodnje jednog kalibra je preko milion eura. Zasto bi neko trosio par miliona da unisti jedan milion, kad moze sacekati malo vremena pa na frontu ta starudija da se suoci sa nekim jeftinijim preprekama.
Sad si me matirao sa plavim nebom i nocima crne boje![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кључни моменат ће бит кад им пошаљемо 12 пушака и дритана.
Neka im pošalju i one famozne praćke koje su presreli katana i ekipa i one "izronjene kalašnjikove" iz jezera.
Cim je one pracke narucio pipun i manda-vanda za odsrijel "oca nacije i princa sa belvedera", 100% ce valjat i za jedan desant da potisnu ruse do moskve, jer sad ce Rusi samo sto nisu poklekli od sankcija
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Last edited by licmius; 13-06-22 at 12:42.
Mozete li mi reci zbog cega navijate da Putko pokori Ukrajinu?
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Malo i lijepih prizora iz Kijeva, ovih dana:
Galerija na:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...owPhotoGallery
The more things change, the more they stay the same.
Žito iz Ukrajine izvozit će se preko Rumunije i Poljske.
https://www.reuters.com/world/ukrain...gn-2022-06-12/
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Ne kapiraju pokorni , da samo amerika siri mir i demokratiju sa satelitima UK i EU, a kad je placenik Zelenski na prevrat i nedemokratskim putem dosao na vlast u korumpiranu drzavu sa stranim kapitalom i zapadnim investicijama da budu zvezdica na zastavi....Ruska sila se probudila jer niko ne voli kokosinjac u komsiluk pa i oni uvode socijalnu demokratijju))
e da oce buknuti gradjanski rat u USA UK i SSSR da se malo rasparcaju ko parampascad....
Ukrajina? najrealniji scenario da ce biti ko Kosovo i novi projekat Open Istok .....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
P.S.
Zelenski je na vlast došao na izborima 2019. godine na kojima je uzeo 30% glasova u prvom krugu (ubjedljivo najjači, ostali kandidati su bili na 16% ili manje) i 73% glasova u drugom krugu, kao kandidat novostvorene partije čija je najveća biračka baza u ruskojezičnoj Dnjepropetrovskoj oblasti.
![]()
Last edited by ASC; 13-06-22 at 14:15.
Da, to za sta navijas jednostavno nije moguce a usput ima cijenu a to je veliki broj uzaludnih zrtava.
Ali razmisljanja slicna tvom je ustvari unistavaju, mi smo za opstanak Ukrajine i zaustavljanje rata. Odbrana od neodbranjivog je unistavanje.
Last edited by ASC; 13-06-22 at 14:32.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zna outline bajo moj što Putin misli. E što je ovo
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks