E sto se cini, oce svi izlaz na bulevar, svaka kuca. Trebalo bi 40 kruznih da bude. I vele oce pjesacki prelaz.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
samo lazu kako zinu... do kruznoga toka na novo selo do skretanja im ima 1.5km, a do dg barem 5km
osim toga, kod pumpe (u pravcu ka dg) je onaj kruzni sa kojeg kroz naselje mogu da dodju do svojih kuca da oce i bilo bi im duze svega par stotina metara... tako da je za konkretan primjer samo sebicluk problem
ne no pred svaku kucu da se stavi ukljucenje, sto vise da se sudaramo
Ništa bez da se mi skupimo i protestujemo da smo protiv toga.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Istina je vjerovatno negdje između..
U Gornju Goricu se bune sa razlogom
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Poceli da dizu asfalt i krpe 3 od 3000 rupa na putu gdje se ionako najcesce koncentrisu guzve (Sutomore - Bar).
Valjda za naslove u novinama kako masovni turisti stvaraju guzve kakve nismo gledali jos od rekordne 2019. godine.
Prvo kruzni tok kod Centro Jadrana pa sad samu magistralu kod hotela Zlatna Obala.
Ocekujem da se radovi inteziviraju krajem mjeseca a kulminacija istih da bude u julu.
Metalnom sipkom bi ih tukao.
--------------------------
Do Not Disturb.
Makar da su efikasni prilikom izvođenja radova, da to kraje što je kraće moguće... aaaaaok
Do Not Disturb.
Sinoć prođoh nedovršenim bulevarom Podgorica - Danilovgrad, malo sam brže vozio (za uslove gradilišta), te mi je kazaljka brzinomjetra uglavnom bila na 60 km/h. Iznenadi me onaj kružni tok gdje izleti onaj napomenik (i uleti u kuću) jer je baš slabo označeno (noć, prvi put tuda da je u takvom stanju gradilište), ako je vozio kako su pojedini sinoć (preticali me) onda nije ni čudo da je završio u kući.
Ne preporučujem ovu dionicu noću, pogotovo onima koji ne znaju u kojoj fazi je gradilište.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Kako zakon dozvoljava voznju gradilistem?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Stavi se znak radovi na putu i brzina koja je obavezna.
Nije totana obustava saobraćaja u pitanju. Da jes ne bi smjelo niko osim građevinaca da se vozi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sto je sa centrom grada?????
Full zatvoreno sve?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zbog utakmice
https://www.cdm.me/drustvo/centar-po...-za-saobracaj/
Sent from my iPhone using Tapatalk
A dje, ono PG-DG ne perverzija, svak vozi trakom i stranom kojom mu se ćefne, ono stranci kad vide ja mislim istripuju da su uoali u nekakvu skrivenu kameru.
Užas.
Forever young, i want to be forever young
E kad bi poštovali signalizaciju i znakove na putu, ne bi se ovoliko ginulo i u kuće ulijetalo. A ovo đe su radovi u toku se mora dobro obilježiti, osvijetliti i obezbjediti. No znajući kakva nam je svaka rabota, dovoljan je jedan znak za radove na početku i kraju i ispoštovala se forma.
To sto je neko degenerik, izvodača radova ne oslobađa obaveze da ispoštuje standarde i pravila koja nalažu zakonski propisi. Posebno ako se tiču bezbjednosti. Isto važi za nadležne službe koje vrše nadzor, inspekciju..
A kad su trkači u pitanju, tu dosta ima uticaja kultura i vaspitanje. Ali sam ubjeđen da bi se stepen degenerizma naprasno smanjio da sistem funkcioniše bolje u smislu edukacije, prevencije i kažnjavanja. Treba stvari posmatrati kao jednu cijelinu, jer najlakše je okretati glavu ili pisati visoke kazne..
znam i put i stanje gradilista i po noci onuda vozim ko po jajima... jos ako li ima kise na onaj svjezi sfalt koji upiaj svo svjetlo - haos
sto se znakova tice - redovna ih stavljaju i redovno im ih micu... a i policija ako li se pojavi je redovno zabolje za to sto se leti umjesto da se vozi 50
Sto je ovo po podgorici kakav je haos????
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks