Pice su od 7,50 do 12 EUR, roštilj u prosjeku oko 8-9 EUR porcija, ova moja orada bi 16 EUR, čorbe po 3,5 EUR, točeno 2,5 EUR...
Je li pizza makar 10 eur. Riba 55?
Pice su od 7,50 do 12 EUR, roštilj u prosjeku oko 8-9 EUR porcija, ova moja orada bi 16 EUR, čorbe po 3,5 EUR, točeno 2,5 EUR...
Nije puno vala, a plaza je san
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ne, posto sam ja pisao ranije ovdje da sam prestao tamo da ime kada su mi naplatili Cedevitu 3.5€ (trazio racun i da pogledam kartu pica). A od tada ima 7-8 godina.
Mada realno sada ne bih posao bez ako moram. Meni je Bulja top. Prosli vikend, dosli u 12:30 ostali do 18. Za nas dvoje cijeli dan, pili, jeli (oradu, barbune), riblju corbu, slatke palacinke 50€ (Galija, svjeze divlja riba).
Lezaljke, parking za dz za goste. I sto je najbitnije tamo se osjecam kao kod kuce.
Last edited by GaD; 06-06-22 at 09:58.
To je neđe skroz desno je li? Pošto onaj centralni, prvi lokal boba ne valja, barem ovo što sam ja probao, to meso bukvalno ništa valjalo nije. Što se tiče Lučica, ne planiram se vraćat iz razloga što mrzim plaže đe je po metar-metar ipo razdaljina između ležaljki, buljuk već sad bješe, progovorit se ne može jbt. U tim uslovima je mnogo 15e za ležaljke.
Hehe, pa to i jeste foraDa se razumijemo kada sam bio mladji nikako je nisam volio
Galija, po sredini. Gazde su tu, a ona koča preko puta je njihova. Mislim da se neces pokajati sto se tice hrane, makar ja nisam. Mozes bit samo malo sporije usluzen od strane konobara.
U SaVoYo u Buljaricu je ocajna hrana. Ne znam jel' se sto promijenilo u medjuvremenu.
Skroz desno su samo plazni barovi. SaVoYo je centralno i ima do njega jos jedan. Mislim da je to to sto se klope tice. Osim ako nema nekih novina u medjuvremenu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E to je to, Savojo, očaj.
Tamo nikad nisam sjeo. Sledeci put podji u Galiju.
Nije mozda za poredit ali u suboti su pored nas bili: Ivan Lakovic (direktor sta li Lakovica), drugi sto Banjevic (Aqua Bianca), gore na twrasu svi jeli. Kada sam izasoa do kola da malome uzmem nesto iz gepeka moj auto bio najveca tranja (volvo, mercede, audi..)
Da znas da ocu, Buljarica mi je top za kupanje.
Meni je najbliza (ako zanemarim Petrovac), idem preko brda (volim onaj put, nema guzve), imam parking, imam hranu itd. Mi znamo da podjemo i lijevo da iskuliramo, ponesemo suncobran, pice a onda na rucak u Galiju.
Ima li nedje u Pg da se popije boza uz kolac i dje ?
Cisto poredjenja radi, litar boze u Beogradu 2.5€
Koliko je kod stetnog casa?
Otkrih inace gore kombinaciju pola boza pola cisti sok limuna. Top, jos kada je dobro ledna.
Restoran Nijagara Teletina,Jagnjetina ispod saca 500grm jedno 500 drugo....100 puta bolje od Lovca
https://i.imgur.com/VxzueVn.jpg
https://i.imgur.com/KvrkBXH.jpg
Last edited by Micko357; 08-06-22 at 07:37.
cijene?
Muve, higijena, usluga? (za Nijagare pitam)
Na vrlo niskom nivou
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Zato pitam, da se nije sto promijenilo, ja ne idem odavno a jedno od najboljih lokaciji u PG a mozda i najbolja.
Jedno od mjesta koje sam zbog higijene i usluge otpisao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Još mi neko skoro pohvali teletinu i jagnjetinu ispod sača kod njih.
Kakva je hrana u 100 Manira?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks