makar se sad zna da si putinofil sa dna kace onaj, pravi. sigurno je postojalo načina da se to riješi bez svega ovoga. Putin i ekipa su čitavo vrijeme pričali kako od invazije nema ništa. ako tebi nije problem što su lagali vas svijet i onda kao razloge navodili svakakve gluposti nema veze. za sve dalje čitaj kurir, novosti i gledaj happy
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jes,i onda je kriv Gagarin, još ako neko podržava njegov stil.
Očito se ovdje u komunikaciji nekad ne da drugačije.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 06-06-22 at 22:58.
Da to je ta nacistička matrica Ivana Iljina kojeg je Putin počesto citirao,a jasno od koga je isti prepisao i ostavio najveću tragediju u istoriji čovječanstva.
Ugroženo "moje" nacionalno biće u drugoj državi,pa da sve pobijem i porušim.
Toliko izlizana a nikako do kraja.
Last edited by Bluemoon; 06-06-22 at 23:13.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ništa do "in vivo" kako je izgledalo kad su neki podržavali napad daleko prije nas na Poljsku zbog "ugrožene" nacionalne strukture u njoj.
No ljudski vijek je ništa naspram činjenice da će i Ukrajina i Rusija preteći nekako sve ovo.
I još ne tako bezmale činjenice da će se Ukrajinci s generacije na generaciju podsjećati kako su se borili za osnovno ljudsko pravo na sopstvenu državu.
Svoje ime,jezik,kulturu i naciju koju im sada besomučno negiraju rušeći im domove.
Last edited by Bluemoon; 06-06-22 at 23:37.
Ne pisah odavno odje ali sam pratio sta pisete redovno.
Prvih 5-6 dana rata dok pisah odje sam bio misljenja da je borba Ukrajine beznacajna mada sam misljenje promijenio, i ako realno stanje nije dobro mora ih svako postovati za uspjehe do sad i muski se bore.
Sledece, sve informacije sto imam su sa liveuamap pa ne znam kako je sve u detalje ali primjetih da Ukrajincima prijeti da ih opkole oko Severodonjecka(ako se tako pise), koja je vjerovatnoca za ovo i kolko imaju vojske tamo?
Ukrajinska vojska čiji moral se drži na istoj ljestvici od starta.U tajfunu rata ostaju složni a komandiri koji poštovanje od armije dobijaju ne iz straha kao u nekim armijama nego iz poštovanja i zajedničkog cilja za slobodu.
Zajednica ujedinjena gdje svako sebe daje u potpunosti.
Last edited by Bluemoon; 07-06-22 at 08:12.
Odlično za kontrast između kolaboranata i heroja.
Najbolje da će građani Hersona da pitaju forumske eksperte đe će da žive.
Nek se spreme još neke oblasti za potpuno fer i demokratsko odlučivanje o daljoj budućnosti.
Nadam se i neke balkanske
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Dobro, referendum, ali... Kako?
Oni koji nisu tu (izbjeglice) nemaju/imaju pravo glasa? Oni koji su uzeli ruski pasoš (od prije dvadesetak dana informacija, da oni koji su u Hersonskoj oblasti imaju pravo na ruski pasoš) imaju/nemaju pravo glasa? Gdje će biti glasačko mjesto i po kojem biračkom spisku?
Ruska demokratija, vrlo zanimljiva, neko sa umjetičkom dušom bi rekao apstraktna...
Sent from my moto e5 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks