PS4 bih uzeo ali iskljucivo Acoustic sa sundjerom unutra, ali kosta 290 eura komad i ceka se dugo, uz to koeficijent kotrljanja je kao da su od metala.
Obicni PS4/PS5 nisam uzeo jer je nivo buke 72 db.
Ove su 245 eura komad, Primacy 4 Plus, B potrosnja, A voznja po kisi, 70 db.
Last edited by TAKUMI; 01-06-22 at 21:04.
Prema tome, šta da ti kažem?
Koji sajt za review guma je pouzdan?
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Nijedan. Tyre reviews je dobar, ali i tu se znaju provuc neki sumnjivi rezultati.
Za kupovinu guma ti je ključno da ne ideš na kompromise. Ja sam se uvjek zeznuo kad sam pokusao da napravim kompromis ili uštedim. Već se pruži koliko možeš.
E sad ne treba kupovati ni najskuplje. Ali procjeni spram auta, budžeta i koliko cijeniš sopstvenu i bezbjednost suvozača.
Ti su upravo opisao kompromis.
Je li vozio ko Fuldu sportcontrol 2
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja, jedno dvije godine i 27000 km.
Gledam stavit nove gume na LexNX prije no ga šibnemo tamo iduceg mjeseca. O autima i gumima blage veze nemam. Trenutno su Yokohama Geolandar G91. Neka preporuka za all season gume?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Stavi Michelin MXV4 ili MXM4.
Kakav bre Unirojal…
Isto je mozda bolje ne praviti kompromis sa duzinom roka upotrebe guma jer mozda neki kompromis u cijeni bude bolji kompromis nego odluka da se gume ne promijene uopste jer se nema sredstava za premium segment.
Drug mi je pricao sad prije neki dan da je imao ponudu i gledao neko dzip koji je na pricu a i na oko izgledao odlican, ali po kompjuteru zreo za velika ulaganja ali je najbolja stvar bila sto su mu gume stare 14 godina, mozda i od same kupovine, zimske iako im vrijeme nije, mada je vlasnik izjavio da ga sluze odlicno.
Zato je mozda bolje mijenjati gume na svakih 3 ili 4 sezone max pa neka je i neka iz srednjeg segmenta nego da sluzi 100 godina pa taman da je Michelin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kazu za zupcasti kais da ga treba mijenjati na 3-4 godine cak i ako nije preslo tih 60k ili koliko vec...naravno da i gume vremenom izgube pocetne performanse.
Mogu misliti all season gume koje se voze ljeti pa zimi pa ljeti pa zimi pa opet ljeti...i kakva je ta guma po zimi nakon 2-2 ipo godine? Je li bezbjedna? Mozda im je to taman rok trajanja te 2-3 godine.
Ili dodje do toga da zimska Sava bude bolja od univerzalnog Miselina starog 3 godine.
Ja koliko znam a vozim kola od devedesetih zupcasti se uvjek na oko 100k mijenjao, cujem od kolege na 60k u ovlascenom sad mora...jesu li to losiji djelovi sada ili nesto drugo?
^
Bolja sigurno nego zimska zimi nakon 2 sezone voznje ljeti
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 05-06-22 at 23:05.
OEM zupcasti onako kako fabrika preporucuje. Conti, SKF, Dayco 100 000 bez problema.
izgustirah sinoć malo altimax one s po onoj kišici,baš baš dobra,znam da je to sad praktično conti za siromašne ali ko bi rek'o da francuz zna da napravi gumu...
javi iskustva za 10k pa cemo vidjet
kontam i ja da neće izdurat' 10k i biti ovakve ali za ove pare ko ne prolazi 10k po sezoni dvije super rješenje,neuporedivo bolje od dayton,laufenn i sl gluposti
mislio sam na tu klasu,očekivao sam da je platila samo ono 'made in france' ne i da će da se lijepi ovako na put
Last edited by umart; 06-06-22 at 12:55.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks