Originally Posted by
stefke
Kod nas su se cijene povecale jos vise nego u regionu jer smo zadnja rupa na sviralu koja mora da uvozi kroz vise 'kanala' tako da svako poskupljenje se kod nas vistruko odrazava.
Plus se isto to poskupljenje zloupotrebljava pa se cijene jos vise pumpaju da bi se 'iskoristio momenat'. Ne rade to svi al' rade mnogi.
Inace sam pominjao slicnu pricu i za Roborock S7 i to prije svog ovog ludila gdje je kod nas bio 700e a u SRB 500-550. Dok je S5 Max kod nas bio 550e a u SRB (a i HR) jedno 400e.

Originally Posted by
Bugi
Evo ne znam, kod nas si stavio jedan mofel, slika je drugog modela, a treći model u hrvatsku.
Plus cijena u HR važi za maj mjesec...
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Postavio je link do G10 koji sam ja pominjao post iznad pa je doslo do konfuzije...

Originally Posted by
BiTrAtE
Može se nabaviti G10, oko 250e, vrijedi svaki cent.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Vjerujem nego samo gledam ponudu jer znam da je prosle godine kada si ga ti uzimao bilo svega par modela a sad ih ima pun q. I sa Xiaomi ima znatno vise modela, Bosch ima najmanje 15-20 komada i mnogi drugi imaju makar nekoliko u ponudi pa cisto da vidim dal' je i dalje 'best buy'.
A i da vidim koliko je G11 bolji ili nije vrijedno davat' komad vise za njega...

Originally Posted by
technus
Otkud Alexa u Google ekosistemu, zar nije ona rezervisana samo za Amazon proizvode?
Ne bas... Sad ima razno-razne servise za razne ekosisteme... Znam da recimo i kod novijih Xiaomi Smart Home uredjaja imas opciju i Alexe i Google Assistant-a i vice-versa.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bookmarks