osam brejkova u devet gemova. polufinale GS![]()
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Banjac, tranja čuvena. redovno ovako prenosi mečeve Nadala i Federera. 1% poštovanja prema njima nema. ima Nadal neki problem, ja ne znam kad mu se desilo u polufinalu da ne uzme svoj servis tri puta zaredom. vjerovatno ima i do toga što je igrao dva meča po četiri sata, i to vrlo teška
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
osam brejkova u devet gemova. polufinale GS![]()
Ja mislim da svjedočimo istoriji u muškom tenisu...u mečevima Nadala 100%.
Uzeo je 4 gema na servis protivnika u jednom setu, i gubi 5-4.
Tesko mi je da povjerujem da se ikad nesto slicno desilo, njemu nije nikad sigurno.
Gledam procente osvojenog poena nakon prvog servisa, Nadal na 31%. Uslovi su gotovo sigurno nehumani.
baaaš mi je žao Zvereva. samo da ne bude neka teža povreda, koja bi ga odvojila sa terena duže vrijeme
E jebo ga khurac...
Zao ga je i mene.
Mozemo pricat sta bi bilo kad bi bilo, al mislim da je nastavio i da je uzeo ovaj set, da bi i pobijedio na kraju...samim tim i uzeo ovo.
Bas bezveze...
Al sta je tu je... Vamos Rafa!
užasno mu je članak pošao. morao je set uzeti. 6-2 u tie breaku prvog, servirao za drugi. uslovi su bili takvi kakvi jesu, Nadal opet prilično loš (u odnosu na meč protiv Novaka slabiji plus dosta nesigurniji na servisu). viđelo se da ni njemu nije bilo svejedno da se ovako završi sve. sad Ruud/Čilić. mislim da Marin dobija ovo
Šteta za Zverinja, sam je kriv jbg, ostaje nada u Mrnjotaura da će proradit neko ludilo u njemu i uzet RG
Nisam slušao, možda prećeruje, ali brate i Nadal smara, šta treba, on jedini na touru da bude privilegovan da oteže svaki servis mimo vremena, da je sreće uzimali bi mu po jedan gem na servis svaki set
Forever young, i want to be forever young
Samo je koristio svo vrijeme koje im dozvoljavaju.
Lik broji koliko je puta "tapnuo" lopticu, jel prekoracio jednu sekudnu ili dvije.
Uslovi su bili kriminalni, zato je sudija i tolerisao po malo to.
Na kraju krajeva, i Đoković koristi do maksimuma to isto vrijeme između servisa.
Ne kažem da neko treba da bude privilegovan, al opet nijesu isto Nadal i Novak i neke trivije od tenisera...kad se sve sabere i oduzme danasnji tenisi i novac koji se vrti oko njega je u mnogome tu zahvaljujući njima dvoici plus Federer.
Nije ksto do maksimuma i preko maksimuma.
Nije to samo danas, svaki meč Nadalu po nekoliko puta režiser snima da je isteklo vrijeme na 0 a da Rafa još nije odservira', izbača to iz takta protivnika, a što se tiče doprinosa njih big3 tenisu, suvišno je i diskutovat.
može li Ruud uzeti preko 9 gemova u finalu?
Chilic je najsvjeziji primjer da kad se rodish kao govedo,govedo si do kraja zivota.
A imao je srece,kao govedo,da neko radi sa njim,pa eto uz tu nechiju pomoc osvoji shto teshko ili nikad osvajaju goveda.
...
kako igra Iga, samo četiri izgubljena gema u finalu slema. baš me zanima sad kako će proći na W
do tad, Ozmo je uradio intervju sa omiljenom mi teniserkom. samo da je htjela malo više da se posveti tenisu, siguran sam da bi uzela makar još par slemova
https://sportklub.rs/blog/sasa-ozmo/...la-nasa-himna/
Pišu Zverev pokidao nekoliko ligamenata na nozi.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Preloše je ono izgledalo i uživo
Rafa zakazao posebnu konferenciju za štampu nakon finala, i Federer će biti prisutan navodno.
Nema ni jedan turnir prijavljen nakog RG-a.
Zaboravite mržnju i uživajte dok možete u igri jednog od najvećih ikada...
Ada znamo da ce osvojit i da ce se povuc… bice najbolji neko vrijeme dok ga novak ne prestigne
https://twitter.com/b1pr/status/1533...jX9myxzAQb628Q
Rafa ili Ruud, za koga se navija?
Ako se stvarno povlaci poslije ove utakmice neka zavrsi kao pobjednik. Go Rafa.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Navijam za Rafu iskljucivo zbog toga da ga Novak ne bi prestigao po broju GS. A Federer mi je najmiliji od svih
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ti Tripi nijesi onda ni fan tenisa ako ovako razmisljas. Samo opusteno, nece ti Nolo nista iz kuce ponijet.
Sto se tice meca zasad slab kvalitet. Previse neiznudjenih gresaka. Ruud dva put vec na game point okvirom reketa udara loptu.
Ruud se oslobodio nerava izgleda. A Rafa ako fizicki izdrzi.
Eo trči ka' maratonac sa tim oštećenim stopalom![]()
I double fault na set point. E pa. Ne dobijaju se finali tako.
Povlačenje nadala a što sve neću pročitati.
Neće igrati vimblson nece da se trosi kad zna da tamo nema šanse.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks