Kesiću ne pišu Njuzovci nego rade zajedno. Rade srijedom i četvrtkom tekst, petkom se snima emisija.
Za takav stil emisije je nemoguće da sve sam radiš.
I kod nas ima dosta ljudi koji bi ovo mogli da iznesu, ali neki neće, neki ne smiju, neki ne žele, nekima je dobro.
Ovaj format emisije može da ima maksilamno dva stalna člana, glavnog koji radi 80% posla i dodatnog koji ubacuje zanimljive komentare.
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Kesicu je politika temelj kompletne emisije.
Buksovci bi se tu i tamo umjeli umjereno dotac politike, ali su i mimo emisija poceli da kenjaju.
Igrom slucaja Zonja pratim na fb. Umio je lijepe nadgborne spomenike da objavi, ali od 30. avgusta i oko desavanja na Cetinju je nesto srao a nije da je morao, mogao je da ne napise nista.
Da trebalo je da ćuti ko zaliven.Suzavcima.
Inače vidjeh Novakovića sa Kesićem na CIMu.Mogla bi pasti neka saradnja.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
"Kad smo razmišljali o tome gde bismo na moru sagradili štogod kućice za odmor, Milica i ja smo se lako odlučili za Bokokotorski zaliv. Najviše nas je privuklo sunce. Kad god bih se našao dole, setio bih se one bosanske poslovice: U suncu je sedam berićeta, a u kiši samo jedan!" - Ivo Andrić
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nismo mi ostarali no se torta iznosi sve kasnije i kasnije
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Vecina tih nasih kvazi kriticara se vrlo brzo proda reklamama pa onda pocnu da paze sta pricaju i protiv koga... "Kumare" prve padaju na pamet kao popularniji ali je bilo i dosta nekih manjih pokusaja koji su trajali vrlo kratko.
Treba da bude neko ko ima principa, ko se nece sjutra prodat' da za 50e radi reklamu za kladionicu (koja unisti ovu zemlju) ili sl.
A u isto vrijeme mora imat' neku harizmu, ne moze bit' odvratni lik kojeg ne moze niko na oci vidjet'.. (vecina kvazi influensera).
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
I pitaj mamu i pitaj tatu kolike su rezijee..i pitaj djeda i pitaj babu kolike su penzijee..i nije vrijeme za princeze ko ti...a ti ja i ti ko vruci bojler kad ga stavis na trii...
Last edited by Platinum; 30-05-22 at 19:57.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Balša je dobar narator ali nije za takve emisije.
Šta znam meni je zabavno kad slušam buksovce,posebno kad kažu kako ste pilići moji.
Ne osjećam trunku zlobe u njihovom humoru što je meni dovoljno.
Balshi i Brchku niko me bi imao shto da prebaci,kao oko Booskovaca shto se vodila polemika,jesu li dobili besplatne avio karte ili ovol,ili ono...
Balsha nije za komediju naravno,zato bi u tandemu sa Brchkulentijem to izgledalo vishe nego dobro,naravno sve pod uslovom kad bi on htio uopshte u tako neshto da ulazi.
...
brčko samo vama iz tih par mahala može da bude smiješan
Ne znam ko je Brčko.
A evo ako treba ja ću te karte otplatiti samo da više ne slušam, kako su "oglođali" budžet. (u oganj više s tim kartama) Eno ih na jahtu sve leže.
Zbog onog pilići moji.I one šale za Bebu Džaković.I što su jedini pravili šale na račun crkve,treba za to hrabrosti.
Last edited by Bluemoon; 30-05-22 at 21:29.
Sejdo, Brčko i to je to.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
I Micev.
obuci se malo izazovnije i otiđi na autobusku u pg po taksi i najgrđi i najnapadniji taksista koji te napadne e to ti je brčko sa iste tri fore koje bi čula tu
bravo ti ga,potpuna si avangarda
There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)
Bookmarks