Page 175 of 574 FirstFirst ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... LastLast
Results 4,351 to 4,375 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Možeš li završit džabe koncert Popadije?
    Sad kad si važan u njihovim štabovima…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Čuh da je gradjane koncert Dina Merlina koštao 90k njemu na ruke plus 15k ostala organizacija...

Evo ne znam, nešto mi nije normalno to u vrijeme svjetske krize ekonomske, dje se mole bogovi i šamani da nam bude dobra sezona da bi izbjegli bankrot, dje djecu sms liječimo, kad imamo hiljade gladnih u državi, itd....
    Da ja znam, Merlin je trebao da pjeva za NG, ali koncert nije održan zbog Covid mjera, pa je pomjeren.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Meni je morbidno sto ljudi nam umiru jer ne mogu doc do lijeka, lijece ih nesavjesni i nestrucni ljudi...

.................................................. ..................................................
    Nesto mi je zalije nas, nego kriminalce. Nisam majka tereza.

Vrijeme je da privedemo pravdi odgovorne. Tu apsolutno nema nista morbidno. Naprotiv, tako se gradi drzava i narodu daje kicma.

I usput nam ne umiru ljudi koji bi mogli bit spaseni, i ostaju oni koji mogu doprinijeti razvoju.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
    Ako vec govorimo o sunovratu zdravstva, treba napomenuti da je ukupni sunovrat ove drzave poceo 90-ih godina uvozom nacionalizma kao dio "zajednickog zlocinackog poduhvata" DPS-a i SPC. S ratovima i sankcijama dovraga su otisli ekonomija, zdravstvo, obrazovanje, institucije, moral... Na drugoj strani je doslo do bogacenja "elite", a znamo ko su i kako su se bogatili. Primjer Vesne Medenice je samo jedan pokazni primjer modela kako je to funkcionisalo u pravosudju. Naravno, oni koji su se ogrijesili o zakone, treba da zavrse u ZIKS-u. Ja mogu to samo da pozdravim i podrzim. Ipak, mislim da slaviti neciji zatvor jeste malko morbidno. Nekako me to asocira na slavlje naroda Iraka povodom smaknuca Sadama Huseina. Nikad ne bih mogao biti dio takve gomile. Slavim samo lijepe stvari. Zatvor to nije. Rekoh, to je do mene.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Da ja znam, Merlin je trebao da pjeva za NG, ali koncert nije održan zbog Covid mjera, pa je pomjeren.

I tad je trebao za dž da pjeva? Naravno da ne.
    Niko nije, bez evo ti to pomenuo da je ovo odloženi a već plaćeni koncert.

A i nije uporedivo sa NG, jer tad debelo profitira turizam za novogodisnje praznike itd, a odje ništa od toga.

Uzgred opština Bar organizovala i platila koncert i DPS to prezentovao kao svoje, a uleće Dritan i kao dočeka Merlina i uz malo marketinga ponese slavu za koncert, vidim plaču dpsovci po komentara kako im je gadan
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    1,683
    Thanks Thanks Received 
    1,252
    Thanked in
    833 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Opet bi zaokruzio Da, na tvoju zalost. Znam i neke koji su zaokruzili Ne, a doprijeli su drzavi 1000 puta vise no mnogi koji su zaokruzili Da.

Tako da, dok god se drzis referendumskih torova, neces daleko dogurati, a godine prolaze.
    Vidim, kukas za referendumom kao i po jedan majcin sin. Iskuliraj, dosta je podjela kako i sam kazes ali se ne pridrzavas toga

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    1,683
    Thanks Thanks Received 
    1,252
    Thanked in
    833 Posts

Ne budalaj. Ako si ti zadojen šovinizmom ne prebacuj to na druge. Npr ništa nisam rekao za koncert u pg jer su svi patriotski pjevali za DŽ, i top šta fali tome, nema to veze sto se slavi dan nezavisnosti, koji treba da se proslavi, ko želi naravno.

Ali u našoj, ni malo dobroj, situaciji bacit 100k eura naroda za 2 sata pjevanja (bukvalno pare u vazduh podju kroz nečiji glas) mi ne djeluje opravdano pa bilo kakvo slavlje da je u pitanju...
    Stigoh do sovinizma, dalje nisam. Kako kazu ono za kurrvu i postenje

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

7. The Following User Says Thank You to Tripleta For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Lijepo ti za Popadiju…
    Aoooo… Što ćeš ako ti ovo u novi štab saznaju?

Tko leti, vrijedi...

9. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,563
    Thanks Thanks Received 
    2,174
    Thanked in
    1,040 Posts

Stvarno treba imat dobar želudac coek da cita lucketOve postove.

Covjek koji je dok je bio hardKor dpsovac,jedan od rijetkih na forumu,koliko je tu bilo merlina,zdravka čolića,ceca,kradje,kriminala,ubistava i kao zbog crkve se presaltao i sad nešto ismijava dojučerašnje saborce i “prijatelje”...

Batali druže s pisanjem,odvratno je to sto radiš,imaj bar malo ljudskosti.

Ja te svakako više citati neću,od sad na ignore zajedno sa još jednim gospodinom koji je inače banovan,a sprijateljili ste se bili u zadnje vrijeme. Pozdrav i svako dobro

11. The Following 2 Users Say Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Ja te svakako više citati neću,od sad na ignore zajedno sa još jednim gospodinom koji je inače banovan,a sprijateljili ste se bili u zadnje vrijeme. Pozdrav i svako dobro
    Upravo to sam i više puta naveo, kome se ne čita ima opcija ignore i ćao zdravo, ne komuniciramo dalje. Nije mi jasno da se neko može stresirat oko foruma i da ga želudac boli, samo neka ste zdravo
    Last edited by lucke91; 23-05-22 at 11:19.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Luckej, promjena misljenja znaci promjenu, sazrijevanje i razumijevanje. Neki napredak. Kod tebe su se samo imena i zastave promijenile sve ostalo je isto. Zbog toga ispadas ili smijesan ili ljudi nemaju zeludac za tvoje postove koji su isti kao i kad si DPS podrzavao samo sto imena mijenjas. Nastupas po obrascu. Ucauren si i ljudi ti bukvalno iste kritike upucuju, kako tada, tako sada, da izadjes iz tog kalupa kojim si ogranicen.

Thanks Thanks Given 
    6,976
    Thanks Thanks Received 
    690
    Thanked in
    402 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Ne moram pominjati, ali ti prepoznaš šta ja mislim.
    U pravu si. Za tebe je Boris mala maca.
    Ti si vidovita Zorka izgleda?
    Alan Čumak?

Inace je bas tesko bilo provaliti sta ste ti i Nikolaidis mislili da kazete sa tim tekstom

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Gospodo, vama vjerovatno ne smeta, ali ovaj forum se sveo samo na vasa licna prepucavanja u stilu - ja sam ovaj ti si onaj, ja sam ovi, ti si oni, tvoji su losi moji su dobri, ti si bio, ja nisam bio, ti si glasao, ja sam glasao, ja sam bio na pravoj strani, ti si bio tamo, ti bi volio, ja sam zborio, bla bla truc...

Ajte tamo...

Nekad sam ovdje dolazila da nesto korisno procitam i naucim nesto iz korisnih i *argumentovanih* rasprava, da nadjem informacije IZ RAZNIH MEDIJA, bas zato jer se ovdje najmanje cijenila propaganda, mogle su se sagledat stvari iz vise uglova, i na kraju doci do neke realne medijske slike.

Ova tema se sad svela na trabunjanje 5-6 likova i njihovo prosipanje iz licnog supljeg u licno prazno, a glavna tema su postali upravo forumasi, potpuno nebitni za CG i ovu temu. A toliko je bitnih desavanja u svijetu i kod nas o kojima treba da se diskutuje bez rijeci "ja" i "ti". Ovdje je bitno vase misljenje o aktuelnim temama i vaznim ljudima, a ne vase medjusobno jednih o drugima.

Mene iskreno ne zanimaju vasa opredeljenja ni afiniteti, a tek me zabolje sta ste zaokruzili na listicu na nekom od mnogobrojnih izbora ili na referendumu ili kojem nacionalnom korpusu pripadate. Nista od toga vas ne cini boljim od onih drugih, nista od toga nije bitno citaocima foruma i bilo bi dobro da prestanete vasim nebitnim dostignucima da trujete ovu temu.

Ako nemate sta pametno da napisete i da date misljenje O AKTUELNIM TEMAMA u kojem necete prozivat ostale forumase, preporucujem da nadjete neko drugo mjesto za istresanje frustracija i da otvorite temu "Politicki izbori i nacionalnost forumasa" ili "Mi i vi", pa udrite tamo.
    Ovo je tema "Iz raznih medija"
    Last edited by Kliker17; 23-05-22 at 13:18.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

16. The Following 9 Users Say Thank You to Kliker17 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,227
    Thanks Thanks Received 
    10,033
    Thanked in
    7,520 Posts

Daliborka Uljarević.

Ne znam koliko je 42.vlada bila "istorijski" obrt barem po matematici. (40/41)
    Što se tiče građanskog aktivizma partije su uvijek koristile priliku za samopromociju.

https://m.cdm.me/politika/uljarevic-...punom-mandatu/

Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Stigoh do sovinizma, dalje nisam. Kako kazu ono za kurrvu i postenje

Evo ga Tripleta, poznata moralna gromada. Upao na kvarno preko bs u neko ministarstvo, trosi drzavno gorivo po primorju i drzi lekcije o postenju na forumu
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    299
    Thanks Thanks Received 
    90
    Thanked in
    62 Posts

Ima li resenje za stalno Kako znas preko koje partije je upao

Na kraju krajeva bolje on no neko drugi

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Stvarno treba imat dobar želudac coek da cita lucketOve postove.

Covjek koji je dok je bio hardKor dpsovac,jedan od rijetkih na forumu,koliko je tu bilo merlina,zdravka čolića,ceca,kradje,kriminala,ubistava i kao zbog crkve se presaltao i sad nešto ismijava dojučerašnje saborce i “prijatelje”...
    U pravu si sve ovo, do juce podrzavao a sad ne, i sad kao ismijava gagarina i gospodju blumun, koji su makar ostali dosledni pa i dalje podrzavaju gore navedeno
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Referendum je bio zavrsio i njegove odluke su sprovedene u zivot tako da jedini razlog sto ga pominji ovdje ljudi je to sto su ocekivali da njihovo glasanje za pobjednicku opciju koriste kao clansku kartu SKJ do kraja zivota kao prednost kod zaposljavanja upisivanja djece na fakultete kupovine karata za sportske dogadjaje itd.
    Trazenjem neprijatelja,pljuvanjem po Pravoslavnoj Crkvi i dokazivanjem po cio dan porijekla stanovnika CG sa Baltika ili Švedske i sl nece moci da se napreduje na društvenoj hijerarhiji,to bi trebalo profesionalne patriote sto prije da shvate i sa tim se pomire.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    U pravu si sve ovo, do juce podrzavao a sad ne, i sad kao ismijava gagarina i gospodju blumun, koji su makar ostali dosledni pa i dalje podrzavaju gore navedeno
    Sjetim se kako se Milača nije iz prkna vadio Milu i Filipu. Pa posle po potrebi… Amfilohiju, Pipunu, stiga je i Putina zagrlit da ga obezbjeđenje ne obali.
    Tako ima i nekih forumaša.
    Tako su se pojedini vucarali po štabova DPS ka što se sad vucaraju po manastirima. Vucaraće se suda đe može biti kakve koristi ne brini.
    Ja kao istinski rusofil, a ne putinoljub ruskokolonaš o toj crkvi imam mišljenje koje mi je kreirano na osnovu stavova Petra Velikog i Tolstoja.
    A star sam da to mijenjam i ljubim ruke bilo kome.
    Malo mi i nehigijenski ljubit i leševe.
    A ono što je crkva kod nas sa Hristom ima veze otprilike koliko i sa Budom.

Tko leti, vrijedi...

23. The Following 3 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Referendum je bio zavrsio i njegove odluke su sprovedene u zivot tako da jedini razlog sto ga pominji ovdje ljudi je to sto su ocekivali da njihovo glasanje za pobjednicku opciju koriste kao clansku kartu SKJ do kraja zivota kao prednost kod zaposljavanja upisivanja djece na fakultete kupovine karata za sportske dogadjaje itd.
    Trazenjem neprijatelja,pljuvanjem po Pravoslavnoj Crkvi i dokazivanjem po cio dan porijekla stanovnika CG sa Baltika ili Švedske i sl nece moci da se napreduje na društvenoj hijerarhiji,to bi trebalo profesionalne patriote sto prije da shvate i sa tim se pomire.
    Dobrim dijelom si u pravu. Kamo sreće da se svi koji su se aktivno bavili politikom do 2006., a zaključno sa referendumskom kampanjom, povuku sa javne scene.

E sad, ne znam da li se pod pljuvanjem po pravoslavnoj crkvi, i generalno po SVIM vjerskim zajednicama, smatra i podsjećanje na njihovu sramnu ulogu u krvavim devedesetim i u potpirivanju nacionalizama i revizionizama.

Na našu žalost naši roditelji su, umjesto da maknu komunizam, doveli na vlast nacionaliste (komuniste koji su samo promijenili nazive partija). Ovi stari-novi su punili džepove i potpaljivali mržnju i netrpeljivost. Dok su se bogagili jahali su na nacionalizmima, uz nesebičnu pomoć vjerskih zajednica, a kao rezultat imamo zatrovane generacije i porodice u kojima djeci usađuju mržnju.

Da li mi smeta što su nam države takve da škole propadaju, seoske se gase, obrazovanje nikad gore, a masovno se zidaju crkve i džamije? O itekako, jer je to pokazatelj na kom smo stepenu civilizacijskog razvoja.

Države koje su bile decenijama iza nas su nas "ušile" što se tiče svakog razvoja, ali njihove "elite" nisu duvale u jedra raznim nacionalizmima, vjerskim podijeljenostima i rješavale "istorijske napravde".

Mi smo prespavali pad berlinskog zida i to nas je preskupo koštalo.

Na svu sreću ova država je u interesnoj sferi Zapada i rađanje ovog novog berlinskog zida će nas, ne zahvaljujući našoj pameti i svijesti o procesima, zateći konačno na strani razvijenog svijeta. Predugo smo tumarali, a ima među nama onih koji bi još da tuđaraju, koji još spavaju i sanjaju nekakve gluposti, a karakteriše ih zatupljenost nacionalističkom i/ili vjerskom pričom, nemoć da ono što je loše u njihovim redovima prepoznaju kao takvo, već samo vide "one druge".

Na svu sreću, ovaj put ćemo nekako isplivati, koliko brzo zavisi od nas samih i sposobnosti da kaznimo na izborima najveće lopove, nacionaliste, konzervativce koji bi ovu zemlju usmjerili u nekom drugom pravcu, demagoge, partitokrate i slične koji nas o jadu zabavljaju sa njihovom opsjednutošću nedjeljnim rejtinzima. No i pored naših loših izbora, nesposobne elite, neko je (fala urcu krasnome) ipak odlučio da drži štap poviše svih njih i diktira im kako mora, jer u suprotnom mislim da ovom narodu ne treba puno da utone opet u neko balkansko ludilo.

Uloga vjerskih zajednica, ajde da ne bude samo SPC da pominjem, tu nije baš na progresivnoj strani cijelog procesa, već bi nas rado vidjeli pod nekim drugim sferama uticaja, od AV, pa do Rusa i Erdogana. Nego izgleda nisu ni oni imuni na uticaj glavnog režisera jer su itekako svjesni koliko znači njihova podrška, jer su istu obilato koristili, pa sad i ne smiju previše očigledno da smetaju.

Last edited by kimmi; 23-05-22 at 15:20.

25. The Following 2 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,227
    Thanks Thanks Received 
    10,033
    Thanked in
    7,520 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Što bi ovo?

Zvuči ko uvod u neku indijsku seriju,sa mukotrpnim pauzama.

Dobro je Kliker rekla,no izgleda lijep dan za bacanje mreža i udica,pa ko se upeca.

Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Ko je sad pa @ Crni Zuti?

28. The Following User Says Thank You to Rodion Romanovich For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    999
    Thanked in
    720 Posts

Priprema za izbore - ne staju ga.
    Posle draginjice stize i ibrahimovic.

Gradjani placaju ova putovanja i troskove.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Dobrim dijelom si u pravu. Kamo sreće da se svi koji su se aktivno bavili politikom do 2006., a zaključno sa referendumskom kampanjom, povuku sa javne scene.

E sad, ne znam da li se pod pljuvanjem po pravoslavnoj crkvi, i generalno po SVIM vjerskim zajednicama, smatra i podsjećanje na njihovu sramnu ulogu u krvavim devedesetim i u potpirivanju nacionalizama i revizionizama.

Na našu žalost naši roditelji su, umjesto da maknu komunizam, doveli na vlast nacionaliste (komuniste koji su samo promijenili nazive partija). Ovi stari-novi su punili džepove i potpaljivali mržnju i netrpeljivost. Dok su se bogagili jahali su na nacionalizmima, uz nesebičnu pomoć vjerskih zajednica, a kao rezultat imamo zatrovane generacije i porodice u kojima djeci usađuju mržnju.

Da li mi smeta što su nam države takve da škole propadaju, seoske se gase, obrazovanje nikad gore, a masovno se zidaju crkve i džamije? O itekako, jer je to pokazatelj na kom smo stepenu civilizacijskog razvoja.

Države koje su bile decenijama iza nas su nas "ušile" što se tiče svakog razvoja, ali njihove "elite" nisu duvale u jedra raznim nacionalizmima, vjerskim podijeljenostima i rješavale "istorijske napravde".

Mi smo prespavali pad berlinskog zida i to nas je preskupo koštalo.

Na svu sreću ova država je u interesnoj sferi Zapada i rađanje ovog novog berlinskog zida će nas, ne zahvaljujući našoj pameti i svijesti o procesima, zateći konačno na strani razvijenog svijeta. Predugo smo tumarali, a ima među nama onih koji bi još da tuđaraju, koji još spavaju i sanjaju nekakve gluposti, a karakteriše ih zatupljenost nacionalističkom i/ili vjerskom pričom, nemoć da ono što je loše u njihovim redovima prepoznaju kao takvo, već samo vide "one druge".

Na svu sreću, ovaj put ćemo nekako isplivati, koliko brzo zavisi od nas samih i sposobnosti da kaznimo na izborima najveće lopove, nacionaliste, konzervativce koji bi ovu zemlju usmjerili u nekom drugom pravcu, demagoge, partitokrate i slične koji nas o jadu zabavljaju sa njihovom opsjednutošću nedjeljnim rejtinzima. No i pored naših loših izbora, nesposobne elite, neko je (fala urcu krasnome) ipak odlučio da drži štap poviše svih njih i diktira im kako mora, jer u suprotnom mislim da ovom narodu ne treba puno da utone opet u neko balkansko ludilo.

Uloga vjerskih zajednica, ajde da ne bude samo SPC da pominjem, tu nije baš na progresivnoj strani cijelog procesa, već bi nas rado vidjeli pod nekim drugim sferama uticaja, od AV, pa do Rusa i Erdogana. Nego izgleda nisu ni oni imuni na uticaj glavnog režisera jer su itekako svjesni koliko znači njihova podrška, jer su istu obilato koristili, pa sad i ne smiju previše očigledno da smetaju.

Kao što rekoh-referendum je bio i opcija koja je dobila većinu realizovana je.
    Crna Gora je suverena medjunarodno priznata država.
    Kakvog ima smisla sad pominjati ko je kako glasao na referendumu?
    Idemo dalje,da vidimo kako da nam bolja zemlja bude i uredjenija,valjda tu treba svi da učestvujemo?
    A ne da klapimo po cio dan ko je bio dje.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

31. The Following User Says Thank You to kurogane For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    906 Posts

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Ko je sad pa @ Crni Zuti?
    Black Yellow Serhatlich

Page 175 of 574 FirstFirst ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)