Ja koristim fire tv 4k
Ima li kakva app da se moze blokirat reklame na youtube a da radi cast sa Iphona?
Cast radi na verziju 16.02.35... poslije te ne radi
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Ja koristim fire tv 4k
Ima li kakva app da se moze blokirat reklame na youtube a da radi cast sa Iphona?
Samo 'osvjezis' ARL i to je to..
Meni je to davno bilo i zaboravih ali znam da sam se nesto kao izlogovao, ulogovao, kopirao taj ARL i za minut rijesio problem.
Sad pokusah i sve sljaka kako treba tako da to vjerovatno istice nakon odredjenog vremena a nije toliko cesto da predstavlja neku realnu smetnju, pogotovo ako se problem rijesi u par klikova.
--------------------------
Do Not Disturb.
Vanced (mi) je poceo da propusta sve vise i vise reklama. Prosla varijanta koju sam imao- samostalni .apk (ne kao sad preko vanced managera) je radila bez problema (reklama)
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Do Not Disturb.
Nakon otvaranja videa. Mozda jer nisam ulogovan, zadnja verzija u pitanju - 17.03.38
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Iskreno sam zaboravio tih par klikova ali znam da je ARL kao 'token' pomocu kojeg mozes da koristis tu aplikaciju uopste. Gledaj na to kao neki kljuc kojim Deezer dopusta da koristis app negdje drugo a ti to zloupotrebis pa koristis ba Freezer.
Ja znam da sad u opcijama na Freezer-u imam taj ARL al' ne znam jesam li ja kopirao sa kompa na fon (ili obratno) ili uzeo ARL sa Deezer-a i kopirao ga na Freezer.
Vjerovatno ima negdje po netu kako refresh-ovat' ARL, najprije na Reddit-u.
Poslato preko goluba pismonoše
Do Not Disturb.
Postoji li neki nacin da se utvrdi koji je djavo mom OP-u 7T?
Konkretno uspori samo tako a problem nije bas novi ali jes poceo da mi ide na ganglije da cu ga slomit' o zid nedje ako ga ne rijesim uskoro.
Najlaksi primjer je ulazak u galeriju nakon zakljucanog telefona.. znaci ide otkljucavanje i pravo u galeriju gdje prvih 5-6 fotki vrti u 2 fps-a dok se ne 'zagrije' i pocne da vrti kako treba.
Po meni ili je jednostavno dotrajao. Sto ne bi trebalo da bude ali danas je tehnologija takva - od danas do sjutra, prakticno 'disposable', bez obzira koliko platis. Ili taj "feature" za povecanje/smanjenje fps-a ne radi kako treba i smanji fps kad ne treba ili ga drzi na tom minimumu dok je zakljucan (sto je normalno) ali nakon otkljucavanja ne podize ga dovoljno brzo ili ne 'provaljuje' dovoljno brzo da telefon vise ne miruje.
U svakom slucaju je prilicno katastrofalno iskustvo pri koriscenju i ne znam postoji li neki nacin da se utvrdi u cemu je problem i eventualno rjesenje istog jer u protivnom cu sigurno da ga mijenjam ali ne znam ni sta da uzmem jer je prividno izbor veci nego ikad a zapravo nema nista da valja... Prije su brendovi bas kao OP bili neko 'svijetlo u tunelu' sto se mene tice a sad su postali isti smecari kao ostali, mozda jos i gori.
Do Not Disturb.
Android 12?
Do Not Disturb.
12 je sramota. U sve su se pokakali u nedostatku cipova. Sve usporeno, samo zadnje serije kao dishu. Na 11 bi vec trebalo da bude mnogo lakse... Meni je makar 11 bio ubjedljivo najbolji android dozivljaj (mozda i uopste telefonski)...
Na 12 na na istom hardveru velika nuzda...
Ne znam sto je al' ja ne mogu uporedit' ovo iskustvo sa onim kad uzeh teleVon. A nije da je proslo 10 godina.
Znaci i otisak prsta nekad zabaguje jer se valjda ne upali dovoljno svijetlo, sto li... pa moram 'power' dugme sa strane da pritisnem da bi 'probudio' ekran pa tek onda da prstom otkljucam.
Galerija i ostale radnje kao sto rekoh - fps blizu nule, sve presporo dok se ne 'zagrije' ili sto vec, katastrofa.
Nekad me nakon otkljucavanja ili izlazenja iz neke aplikacije doceka crn ekran nakon kojeg ne mogu nista. Mogu da zakljucam ekran al' kad ga otkljucam opet crni ekran i nema ni 'recently used apps' ni nista nego samo restart pomaze.
Da je neka najgora klasa najgoreg Kineza pa da kazes ali definitivno daleko ispod ocekivanja za OnePlus i naravno poslednji telefon koji uzimam od njih pa neka Amerima prodaju muda za bubrege.
Do Not Disturb.
Razmisljam se da se u nekoj sledecoj inkarnaciji opet vratim na davno iz slicnih razloga otpisani ios... Ili da pisem svoj os...![]()
Last edited by zubizaretta; 08-05-22 at 21:13.
Preporuka za servis telefona?
Da se zamijeni ekran na Xiaomi Mi 10.
Puklo mi je staklo ekrana, kod nas je ekran oko 100e+ ruke(jer je zakrivljeni), sto mi je bilo preskupo jer telefon vrijedi 150-170e.
Narucio sam na aliekspres ekran oko 35e.
Evo je sad stigao, cini mi se to je sve ok( i ocjene su bile dobre)
Treba mi neko da to zamijeni i zalijepi kako treba, da koristi ono UV tecno ljepilo ili sta vec, a ne one 3m trakice pa da pocne da se odvaja posle 5 dana
Dje da nosim?
Fidel:
meni po opisanom djeluje da imaš memory leak i to zbog neke aplikacije,ja da sam na tvom mjestu bih odradio ne samo factory reset već gledao ima li prepis kompletnog softvera i nenbih svlačio bekap aplikacija sa gugla,već krenuo sa nule i vidio kako se ponaša fon.
Ima li neki besplatn VPN?
Ja odavno koristim vpnify mada sad jedino za Zattoo (svajcarska IP).
Posle jednog update-a tel nece da "prihvati" brzo punjenje, tek iz 20og puta... Ima li kakva fora da ne znam sto se tice brzog punjenja?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
očisti dobro port na fonu,provjeri opet sa pouzdano ispravnim kablom i punjačem na kojem radi brzo punjenje...
Kako je danas najlakse/najbolje odradit' backup svega?
Ako je uopste moguce da svaka app zadrzi 'kes', tj. podesavanja koja imam.
Znaci kad otvorim 'Notes' imam i dalje sve 'to do' liste koje imam trenutno. Kad upalim alarm da i dalje imam iste alarme, sa istom melodijom koji zvone u isto vrijeme itd.
Definitivno usporenje telefona nije normalno al' ne znam imam li zivota da svaku aplikaciju 'podesavam' jovo nanovo.
Do Not Disturb.
Titanium, ali radi backup podešavanja samo ako si na root...
Bez roota nema te app koja to može...
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks