Sram ga bilo, ka' da je uzeo 5% pa bi da bude gradonačelnik. Ajde bre
Bato i fotelja, ljubav fatalna.
Sram ga bilo, ka' da je uzeo 5% pa bi da bude gradonačelnik. Ajde bre
Pa što jes jes, osvojio je 42% glasova, što opet nije dovoljno da bez nečije podrške bude gradonačelnik.
Čari matematike.
Mada siguran sam da Bato umije sa procentima. Kao i većina političara. Još ovaj biznismen, on ima i digitron.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...a-da-su-za-dps
"Ono što su gospoda, mi možemo vazda biti, a oni ne mogu biti nikad što smo mi", kazao je Carević
Sve više mi liči na onog Kingpin-a iz stripova![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ovaj covjek ne umije ni da cita sa papira ispred sebe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedan od većih bestidnika u CG.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
kako bi ono priča ođe. idealan kandidat za predsjednikaali naći će način Bato da bude i za novu vladu nekako. DPS mu je dao državno zemljište, prošla vlada sipala pare a i nova će
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bato je ubijeđen da ga narod obožava.
Njega i DPS-ovci tapšu po leđima "too Bato kralju, domaćine, narod je za tebe, ti treba da uzmeš ovaj DF, da progledamo i da se izmirimo" Naravno, ne bi li ga navukli da se stvarno otisne u krupniju ulogu na državnom nivou. Mislim, to sam čuo, ali sam skeptičan, jer je to pametan potez, a budvanski DPS i pamet ne idu baš zajedno...
Svakako, Bato nepismeni, Svetov tajkun, je meki stomak DF-a po milion pitanja - najočigledniji kriminalac iz te partije (lako dokazivo), ograničen kao balkon, neotesan... I bio bi dar s neba da se on izbori za veću ulogu u DF.
Budva tu nije mjerodavna, jer Budva nije grad, već A.D. u neprekidnom stečaju, đe je jedina ideologija da se primakneš upravniku i zagrabiš što više stečajne mase. Dvoje iz familije DF, jedno DPS, jedno Demokrate - valja dozidati sprat, da vidimo ovo od čega se leba jede, a ostalo je uzgred...
Nova tacka u cirkusu.![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Valjalo bi da ga biraju, da se kompletira cirkus zvani Budva.
Ja bih mu dao mjesto zamjenika Batovog. Odmah ali sad odmah
Ne bih ja to nista diro
AHHAHAHA![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
a ima li nešto u što se ovaj ne razumije?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Može bit, no je muka što su se prelijetanja dpsovaca u druge stranke već reklamirala kao neko dostignuća. Kako sad proklinjat a ostat dosljedan...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dps se konvertuje u URA.![]()
Odu na sajt spc na mailing listu prokletih i aktivira im se opcija unsubscribe.
Ove godine opet isto, i na pitanje koje su to zastave kroz Budvu evo kako sam odgovorio
Iako je direktor komunalnog rekao drugačije...
Ove godine je nešto drugačije objašnjenje. Elem, ovo je prigodna tema (zahvaljujući prije svega nazivu) za ovu informaciju
Sent from my moto e5 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks