Niko se naučen nije rodio, a malo je ko na tuđim greškama naučio.
Veći je problem kaldionica u CG nego ovo.
Pogledajte promete tih kompanija pa će vam sve biti jasno.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A ona priča Deša naivan, slali ga ga kilo struje, dvije ovce na čuvanje i tako to, mi se nešto ne poklapa...Drži predavanja ležerno, vlada situacijom i opušteno iako zna kakvu "robu" valja..
Čak štoviše, može nastaviti biznis u lajf koučingu.
Lokalu gradski pab trebaju konobari
068 010 808
dobro jutro
nothing comes from violence and nothing ever could
Ej da ti neko daje mjesecno 30,40 % na tvoj novac pa dje to ima.....?
Prosla Dafina nisu se opametili,
Prosla Berza i Akcije isto se nisu opametili
Dodje ovo opet nisu se opametili....
Ne znam sta reci kad ce narod shvatiti da nema lakih para ....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
hm, ovo izgleda kao prevara...
Njemac: šajze, nicht interesiert
Amerikanac: **** it
Italijan: ma che cazzo
Francuz: se pa normal, ž'ubli set košon
Turčin: arkadaši melizloglu kadavalar otoringomelange, jok!
Crnogorac: valjalo bi probat ovo s iljadu za početak
Drug juče kroz Staru Varoš jednosmjernom ide i zaustavi ga policija. Oće da mu pišu prijavu i veli mu ovaj mi drug piši brate ionako sam puka na ovaj Cheil, a policajac ga gleda i radi "I ja, ajde vozi..." i pušta ga...
Koliko je ovo uzelo maha jbt...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Sigurnije im je bilo da su sa tim parama odigrali neki fiks na kladionicu nego ovo.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Bez potpisa.
If you're good at something, never do it for free.
nothing comes from violence and nothing ever could
Dijelio sam već lično iskustvo, umočio se 1000 USD u Cheill, na advcash povučeno 1250 EUR, sve u svemu plus taman bio za jedan lijepi praznični aranžman u hotelu za familiju. Nadao sam se da će potrajat da mi Cheill plati molera i još jedan vikend dok se bude krečilo, ali avaj... pašće to na moja nejaka finansijska pleća.
Drugar koji me uvukao u ovo uspio je to tek kad je kazao magičnu rečenicu "Nisi valjda izgubio vjeru u retardiranost ljudi?". Prethodno sam mu zborio, "jbg... star sam i sjećam se Dafine"
Kad sam izvukao pare krajem aprila bilo je sugestija da doplatim do paketa od 3000 USD gdje bih brzo izvukao investiciju koja bi bila 2000 USD total. Uprkos zinutoj guzici to nisam uradio zbog ega da slučajno ne završim među gubitnicima (što bi se desilo) i što bi uzrokovalo satiranje od zajebancije od strane okruženja. Dakle, ostaje ispravna vječna istina svake investicije. Prodaj na dan G-1, a to je jedan dan prije nego guzica zine.
Kad sa došao do plusa zakačio sam i ovaj avatar i potpis jer je retardiranost ljudi jedino u što treba vjerovati.
Retardiranost ljudi u raznim oblicima je vječna i neumoljiva. Od patološkog straha od promaje (kućnog vjetra) ljudi koji izađu na podgorički sjever u tri majicu pa sve do finansija.
Povucimo paralelu. Koliko ljudi vjeruje u "Evropu sad" koju je građanima prodao ex crypto broker, ex ministar Mickey?
Dakle, promijeni se zakon i odma 40% veće plate. To dođe kao ovo klikanje i povraćaj investicije za 20 dana.
Odakle će se finansirat rupa od 500 miliona? DPS nije vlast, novi neće više krasti, a DPS je krao taman tih 500 miliona godišnje. To dođu ovi lajkovi i subskrajbovi.
Nigdje u svijetu nije nešto slično pokušano, a održivo otrpilike kao i Cheill. Al ljudi se upecali. I ko je govorio da je bajka forumaši su mu objašnjavali da podržava švercere cigara, narko kartele i ostalo galantnu gospodu.
Tko leti, vrijedi...
sto bi mene zanimala dal je odrziva pozicija tamo nekog dps-a,mickey-ja,santa pante?savrseno me ne zanima,cak bi i da pukne ekonomija jer je grcka dokazala da nema pustanja niz vjetar i starmajka ce primit' pemziju,a lupezi krenut' iz pocetka.
https://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/...a-da-radi.html
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
"korisnik aplikacije"
Policija: "Nista radit' necemo, svako je usao na svoj rizik"
Drzava: "Sve je to dobro nego mi ne uzesmo nikakav %.. ni od onih sto su uzeli pare ni od onih sto su ojadili narod i uzeli masu para"
Eto tako.
Last edited by Fidel Castro; 12-05-22 at 09:27.
--------------------------
Do Not Disturb.
Mnim da samo čoek treba da pođe od sebe i da bude iskren prema sebi. Neka se svako zapita koliko puta ga je u životu zapalo da zaradi pare kroz neke kombinacije i bez žestokog truda. Ako je odgovor nikad, neće mu ni plekanje u stvari o kojima ne zna ama baš ništa promijenit sudbinu. Oni koji cijeli život nešto muljaju neka imaju vjeru u svoje muljatorske sposobnosti, odnosno da su veći muljatori od konkurencije. Takve mi neće ni bit žao kad posisaju veslo.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A DA li se neko sjeca prije ovoga tuti frutija i cheila da je bila sema ONECOIN i barem 10 ljudi iz RTCG je puklo po 3000 eura ista prica cak i na google su nalazili da je prevara bugarska ali uzalud... krofnar je imao dobru pricu a ljudi pristali a forumasi prevare ne postoji ako nije na papir stavljena i potpisana
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Retardinarost ljudi je cudo.
Luna, CoinBase i ostale kripto valute, kripto berze i sl. idu iskljucivo ovdje: https://forum.cdm.me/showthread.php?...ovalute/page85
Dovoljno je razvucena tema da sad prelazimo na sasvim druge stvari... nemojte da prebacujem(o) prepisku na Telegram i sl.
Ionako je dovoljno 'show program'-a bilo u ova 2 dana.
Do Not Disturb.
AKo hoće neko od ovih što pogiboše na Cheil da se vadi evo mu prave prilike, prodajem neke rigove povoljno, a kripto tržište samo što se nije oporavilo![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks