Nista to hell. Tvoja partija nije uradila nista godinu dana bez sto je obilazila crkve po bosni. Pomjeri se u stranu
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ne mogu da vjerujem da je trebalo da dođe nova vlada da bi se počelo sa hapšenjima, ipak je Medo sve u pravu.
Last edited by remark; 09-05-22 at 13:00.
Hahahahaha. Koja moja partija. Ja se nisam stidio da kazem koga cu glasati URA jos 2019.kada je tebi avangarda bila izdajnicka i koju si pljuvao na sva usta kad nisu formirali vlast sa DPS.
Evo ako ti lakse, ako Peric ozbiljno pokrene nesto dalje od bilborda sa natpisom Preokret, evo da ti odmah kazem i na prve sledece kome cu dati glas.
Imas i temu sa izbora, pa i tamo pise ko koga podrzava.
Ja se svojih izbora politickih partija ne stidim, cak se ne kajem ni sto sam dao glas URA. Sledeci put necu jer smatram da sa postojecom ekipom nista napraviti nece.
A forum pamti sta je ko pisao i koju politiku podrzavao....
Ne bih ja to nista diro
Oni su bili angažovani u stečajnim postupcima u Jadranskom brodogradilištu, Solani, Rudnicima boksita, Hotelu Mediteran u Budvi, NIP Pobjedi, HTP Onogoštu, PKB-u Herceg Novi, Nivelu, nikšićkom Sinčelu, Ski-centru Durmitor, Fabrici elektroda Plužine, Vagresu, Metalcu…
Ovi se postupci navode, za sad. Ne znam jel Blažo bio sudija u svim.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ako ovako nastave pola DPS-a ce bit u korotu 21. maja
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ova ekipa na čelu sa Jovanićem je državu oštetila za stotine miliona, a ne desetine.
Ja sam vodio spor sa privatnom firmom zbog 20-tak hiljada duga.
Otišli su u stečaj i osnovali firmu veoma sličnog naziva. Osim meni ostali su dužni državi preko milion. Država nije reagovala.
Ja sam im se potkopao sa dobrim advokatom i vještakom. Našao sve dokaze kako su prebacili imovinu na drugu firmu i podnio krivičnu prijavu.
Prijava je završila u fioci kod Katnića....ali je Jovanić mene hitno isplatio iz stečajne mase.
I u katastru ima kandidata za Spuž. Tamo je imovina mijenjala vlasnike bez urednih papira. Ima promjena za koje uopšte nema papira kako su nastale.
Vjerujem da je kod ogromnog broja stečaja bilo nešto neregularno.
Zakon o stečaju treba mijenjati.
Zakon kaže da stečajni upravnik MOŽE da provjeri sve poslove unazad ( mislim 5 godina). Oni to tumače da MOŽE ali ne mora. I onda ne provjeravaju.
Obavještenja kao stavljaju na tablu u Sudu. Smiješno je neko mora da dežura pored te prepune table da vidi ono što ga interesuje.
Ponekad uopšte i ne stave...a kažu da jesu.
Čitav zakon je namjerno napravljen sa rupama.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Zashto uhapshena osoba nema lisice na rukama,kako nalaze pravilo sluzbe...?
...
Nakon razočaranih uraša, imamo najezdu oduševljenih uraša.![]()
Citam masu cetnika danas slavi pobjedu nad fasizmom.
https://www.in4s.net/sretan-dan-pobj...du-za-pobjedu/
Сретан Дан побједе над фашизмом! Хвала ђеду – и прађеду – за побједу!
Прошле године, на данашњи дан, на свечаном отварању међународног научног скупа посвећеног Светом Василију Острошком, честитамо сам присутнима Дан побједе над фашизмом, истичући потребу да наш српски народ, као онај који је имао два антифашистичка покрета отпора, не заборави да су оба идејно супротстављена покрета дала свој допринос у слому чистога зла.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Valja se pozicionirati na vrijeme. Neki su kiksali prosle godine, ovi sad zauzimaju pozicije, ali malo kasno....
I tako.....
Ne bih ja to nista diro
pola godine ih Bogdanović i Martinović zovu izdajnicima a viđi kako se odvijaju stvari sad. još Martinović ima takve komplekse da Đurovićku zove poslanica a žena predsjednica Skupštinezamisli kako ih boli ovo
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://tenor.com/view/maisie-willia...rs-gif-9258307
Kako ono bijaše da se gifovi ubacuju direktno u post?
Last edited by NHM; 09-05-22 at 13:53.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks