Ode krivi, nista vise kapele prizreni i cuda…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Dje iskopa 80 sudijskih mjesta? Ne mozes racunat napredovanje. Za predsjednika Vrhovnog suda je Seka Zizic najbolji kandidat, cak je i presudu za Drzavni udar ukinula tj bila je u vijecu.
Privredni nema 5-6 sudija, jos sad ovo eto sanse za reformu makar tog suda.
Pa realno zar nije dobro da jačaju Dritan i URA sa jedne i ES sa druge strane, a na uštrb ovih ostalih.
Ne znam što ti to smeta?
Evo smanjiše akcize za gorivo, da su se Demokrate pitale ne bi još skupština bila zakazivana.
No dobro, oni su zarad želje za pol.poenima preko nacrtanog Moma na mjestu ministra pravde otezali sa TS 7 mjeseci i htjeli čak i DF u vladu da ubače preko čuvene dogovorene rekonstrukcije.
Ali što god da uradi ova vlada siguran sam da nećete pozdraviti, počev od akciza pa redom.
Ja ko što rekoh nemam prevelika očekivanja, za razliku od 42. gdje su bila jako visoka pa je bilo i razočarenje veliko, pa možda ovi i iznenade.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 09-05-22 at 12:01.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...rzavnih-organa
Svaka čast Dritanu, evo i Manda je prepoznao njegov rad.![]()
Na nazovi talasu odblokiranja institucija su potrcali da rasporede ljude, prije izmjena zakona o Sudskom savjetu.
Meni dovoljno da posumnjam u legitimitet te odluke
Sta mislis kakve se sad pandorine kutije tuzbi protiv drzave otvaraju. Mozda cak dje je taj sud i donosio legalne odluke.
Koliko ce da bude za nadoknadu stete i izgubljenu dobit mogucih tuzbi....
Ne bih ja to nista diro
Nema gagarina nešto, da nije I on koristio sky
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
I profa ga je namirisa' odavno
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Među uhapšenima su stečajni upravnici: Snežana Jović, Sanja Lješković, Mladen Marković, Sreten Mrvaljević, Saša Zejak...
molim lepo.
nothing comes from violence and nothing ever could
Hahahaha jes to je radi goriva bilo sigurno.
A sta ne bi bilo bolje da je Momo bio ministar umjesto Leposavica? Hvala Dritanu na ekspertskoj vladi i doslednosti sto i dalje MORA 100% ekspertska
Ne odgovara vam front bas nidje ali u TS nije problem? Bas interesantno
A nego koga da ubace u vladu, SDP, SD, BS a da ledja tome drzi DPS? Da stranke sa ukupno 13-14% drze cijelu vladu? Da nakon sto puste niz vodu nekoliko stihova koje znaju da moraju jer - USA, EU, Sky app, udju i formalno u vladu kao reformisani? Bas super.
Boli vas jako ta rekonstrukcija izgleda inace je ne bi iz naftalina vadio
Sent from my phone
glavno pitanje u Bokeškoj danas - ko je idući?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dok su ovi tvoji bili samo si razmislja kad ce braticka da makne direktora skole i kad je sledeca litija u berane. Tako vam je godina prosla.
Gledaj kako to radi avangarda posle 15dana.
Blazo je sam odredjivao stecajnog upravnika za konkretni stecaj. To sto je birao 5istih evo 10godina i sto su oni ( i on) napravili milione , sad dolazi na naplatu.
f6
Vrijeme je da se krene i na obracun sa svima upletenim u *ranja oko HTP Boka, trajekta, brodogradilista, instituta, uh, moglo bi se nabrajati do mile volje i to samo na podrucju Novog.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks