kakva neprijatnost na post race interview![]()
Maks odličan noćas i realno je klasa.
Raselu se posrećilo poslije kiksa u kvalifikacijama, al mi je namrtvo milo što je ispred Luisa završio.
Nejasno šta rade u Ferariju. Jel realno da toliko kasne u doćerivanjima tokom sezone?
Rikardo tuga tužna. Šteta za Mika i Gaslija. Opet Albon nekako uze bod.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
kakva neprijatnost na post race interview![]()
Kakva je bila priča prije kvalifikacija na SK da je problem u timu Ferarija neki bio?
Max u 2022
Bahrain: DNF
Saudi: 1st
Australia: DNF
Imola Sprint: 1st
Imola: 1st
Miami: 1st
Kako neko vec napisao Lekler je bio prvi samo kada Max nije zavrsio trku
I ja mislim ali...sto bi bilo kad bi bilo...
Prema tome, šta da ti kažem?
bio bi prvi ne brini...narocito u australiji dje ga max nije mogao pratiti
@RobChinchero writes that Ferrari have invested significant resources in the Barcelona package (the first upgrade package of the F1-75).
#AMus: it‘s not the PU. They say Ferrari has the strongest PU but the Red Bull floor is generating more efficient downforce through the floor. That‘s why they can use a way smaller rear wing & have this kind of speed on the straights while Ferrari can‘t.
Duga je sezona, imaju jos 18 trka i 2-3 sprinta.
Sezona nije ni pocela ali RB tj Marko izgleda preotimanjem zaposlenih iz drugih timova je stvorio radoholicarski tim, koji reaguje brze od drugih. To su pokazali prosle sezone a izgleda da ce i ove.
Ferrari je poznat po sporim reakcijam, previse italijana u timu. Najtrofeniju eru su imali kada nisu imali italijana u timu(Michael Schumach, Jarn Todt, Rory Byrne i Ross Brawn)
Ferrari se drzi istog koncepta bolida tj sasije vec godinama, kao sto rekoh sve mi ovo lici na 2017-2018 godinu. Razvijanje bolida i sam koncept.
RB je imao slican koncept isto godinama, do prosle sezone kad su shvatili sta moraju da urade gledajuci Mercedes i njihov dizajn, i to su ove godine uradili. Newey je stvarno bog za dizajn bolida a ima i najvise iskustva od svih trenutno u F1. To je neprocjenjivo.
Mislim da RB ima veci potencijal no Ferrari za razvijanje bolida, pogotovo jer ferrari mora da potrosi dosta resursa na resavanje poskakivanja. Samo poskakivanje i trenutna privremena resenja njih dosta kostaju u potrosnji guma
Podgorica Podgoricanima!
Upravo tako.
Pa ukrali su inzinjere (najvise za motor) od Merca, Ferrarija…sve sto je valjalo. Onda imaju maga za aero…
I naravno Maxa-robota.
Ja sam rekao prije pocetka sezone da imati najbrzi bolid odmah u pocetku ne znaci nista kada je Ferrari u pitanju. Njihovi apdejti tokom godine su blago receno uzas.
Last edited by TAKUMI; 09-05-22 at 17:06.
Ne svidja mi se ovo sto moraju zamijenit motor na oba bolida svakog petka. To je recept za dizester.
https://www.planetf1.com/news/ferrar...snap-red-bull/
Mattia Binotto ulaze nade da ce RB potrositi novac... ovo sebi ne smije da dozvoli jer su izjave ocajne za tim, jer znaci da nemas drugih aduta...
Ljudi,što je frka.Još ste na vrijeme da opet počnete da navijate za Max-a.Samo je Takumi ostao dosledan od lani.Mada,i njemu zaigra srce kad vidi Leku na pol-u ali...strpljen-spašen...od zajebancije.Vjerujte,znam kako je to...ove godine.Društvo mi plaća piće da dođem da gledam s njima
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ne mogu reci da sam njegov vatreni navijac, da idem na F1 trku ne vjerujem da bih nosio njegov dres, ali mi je milo kad pobjedjuje jer je najbolji vozac u F1, to je fakat i kraj price. Jedini je koji se stvarno bori i u tome uspijeva. Naravno da mi je drago kada Leka pobjedjuje, i Ferrari kao tim, jer zasluzuju ako ne zbog drugog onda zbog 2000-2004, mada nije to taj Ferrari i tako mi idu na ***** sa ponasanjem i slampavoscu da ponekad samo zelim da idu put kuce bez bodova.
Ja iskreno navijam za Maxa.
ALI, ako bi morao da izgubi neka izgubi od Leklera, to mi čak ne bi bilo ni toliko mrzno, za razliku od prošlogodišnje situacije sa Hamiltonom gdje bi se pojeo da nije osvojio titulu.
BREAKING | Ferrari’s Barcelona upgrade package could be worth up to 3 tenths. The package will include upgraded sidepods, moving to a less conservative solution with reduced drag.There will also be a 2kg lightening with the new parts.
da vidimo z 10 dana i to....velika su ocekivanja...valjda nece iznevjeriti...
Last edited by E_K_V; 11-05-22 at 08:28.
mada se evo i za mercedes pominje bukvalno novi bolid za spaniju, sto ce im ozbiljno poremetiti budzet, ali nemaju sto da izgube jer sa ovim bolidom ne mogu da dobiju trku....bez na cistu srecu.... tj odustajanja vodecih
According to information gathered by Motorsport.com, the development budget is 10 million dollars and Red Bull has already spent two thirds of it.
Mercedes would have already come further, so the package that they'll bring to Barcelona could be the last of the substantial ones.
#F1 [it.motorsport.com]
Gologuzi Bottas
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks