Ajde @hercules, skalaj malo, porediš forumaše sa kriminalcima, kamatašima, ubicama i narko-bossovima, koji ti je djavo?
Forever young, i want to be forever young
on ti i sad ima info iz vrha.
kako ste vi ljubomorni, skalajte malo, ili naucite i vi da uvijek budete u vrhu, nesto kao zeks mitrovic, taj se vazda znao ugurat.
cus udarili na zgradu i zemljiste pa udarili na mene ahhahahaahhaahhaba e sto sve necu cut 🤣
a za 30 god prodato i zgrada i zemlje crne gore da crnja ne moze bit hahahahaha
ja ne mogu vise, zivota mi 🤣🤣🤣
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja fino napisah "...nazdravlje tebi i na dugi zivot tvoje otreznjenje...".
Treba znat citat.
Mada je jedan dio ekipe sa foruma glasace i aktiviste DPSa nazivao kriminalcima i clanovima OKG pa se tada nesto nisi javljao. Mozda jer nisu braca u Hristu, ili si bio premlad za pisanje ko ce ga znat. Nije ni bitno.
Nije ni hriscanski da mu zavidimo pa se suzdrzavamo i suze u sebi ronimo dok ponavljamo oce nas.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Bizbi je bio mlad, zelen i neznaven dok je podržavao DF pa je progledao, sazrio i ušao u DPS.
Lucke91 je bio mlad, zelen i neznaven dok je bio u DPS, a sad je sazrio i progleda i počeo da piše protiv njega.
Kome da vjerujem? Ko je u pravu?
nikome, niko.
edit: ono, dao si 2 primjera koja bas i nisu za davanje
da izvinu momci
a njega sam ti bas izbjegavala da citam jer su mu postovi toliko nasafrani bili i komunikacija losa da je sustina price ostala u drugom planu 🤣
moze neko cetvrti, stvarno ostvareni u zivotu i ne tako ostrascen u politici, jer sve slicno navedenima je cista boranija i slika onih koji ovo drustvo nagrdise
Glavna sam tema vidim, lijepo je vidjet da sam većini trn u oku, super makar znam da sam na pravom putu kad vidim kakve su glave odje dominantne u napadima na menesamo lajte i dalje ippp
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
uplacuj taj pazar redovno i neka ti prica 🤣
Sto nam radi covjek, prije smo strahovali od dpsa, sad od popovaAko pop prne razvali ga od zid i ostadosmo bez informacija iz prve ruke.
Mene odje banovase e sam napisao da je obrukao porodicu boravkom dpsu u juznom dijelu ledja, pa poslije izbora promijenio mjesto boravka, taman da se ispravim, nije nikog obrukao, njima izgleda nema vece casti nego ako neko dodje na vlast odma se useljavaju u juzni dio ledja !
8 godina svake srijede i petka se postilo i istovremeno sa krovova se sprdalo sa non-DPS i forumasima srpske nacionalnosti.
Seems legit.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A oni kojima se sprdalo velikodusno oprostili jer je sad njihov. Ka sto bi se Milu svaka kradja, svako kriminalno djelo, svaka diskriminacija Srba oprostila samo da digne 3 prsta.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Odavno nisi ovoliko promašen post napisao. Nemam života da komentarišem skoro pa svaku stavku pojedinačno. Kao iz najboljeg vremena prilikom sopstvenog hvalisanja i hvaljenja dps-a, potpuno nesvjestan šta znači ono što pišeš. Rijetko sam gledao većeg raskoraka između onoga što neko misli da prikazuje i onoga što stvarno prikazuje.
Može bit da je ozbiljno prelomio u mozak, ali pošto se to deklarativno prelamanje ne poklapa sa pucanjem tikve između dps i spc nego sa gubitkom vlasti dps-a, jasno ti je zašto mu niko ne vjeruje na riječ.
I da, glavni problem u Crnoj Gori jesu dpspc-ovci.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
glavu gore lucke. nema predaje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Što manje ljudi prati forum (a ne prati ga 50 ljudi no više) to znači da je baš dobar i kvalitetan.
Đe se mase velike okupljaju to ništa ne valja.
Iznenadili bi ste se koliko ljudi prati forum.
Samo na cheil worldwide topicu dnevno viri po 100 ljudi
A ne ubijaju živce forumaši, zaboga, nego oni koje su zdušno podržavali godinama i godinama. A ti koje su podržavali ili podržavaju nisu ubijali samo živce.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Last edited by VanjaTheMan; 07-05-22 at 17:16.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
A tek da Jopet obuče maskirnu?!
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kakvi su firumaši koji skaču na luckea a svi oni su milion posto bar jednom glasali taj isti dps. Samo licemjerno naprijed.Lucke je već posebna vrsta.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Bar smo svi znali da je za DPS, za razliku od vecine koja se obeznanila 2020 a stalno se vrijedjali dok ih zovu DPSovcima, dok su prebosili budalastine sa CDM, ili sad poceli da vrijedjaju ko @VanjaTheMan otkako se nadaju povratku DPS na puteve stare slave.
Cak da se Lucke vrati DPS, sto nije iskljuceno, opet ce mu manje zamjerqti
Ne bih ja to nista diro
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks