Reče Interpol da su poslali spisak još prije za prostor ovaj ođe. (BiH,CG,Srbija..)
Ahmetović iz SDP-a Njemačka je to najavio u nekom intervjuu,nešto u stilu vidjećete promjene u aprilu.
U potpisu Maja(ko god to bio
)
Štrecam vas samo,bez primanja
Ozbiljno,ima intervju u martu na face-u između ostalog je i ovo spomenuo.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 03-05-22 at 20:43.
Vec zamire ova tema.
Vise se niko nece detaljno baviti radom ministara i premijera, bas kao nekad
Dobro je, vratili smo se na stari dobri kurs koji smo pratili 30 godina. Sve se polako vraca u normalu.
Sreca pa se ne navikosmo na tu neku novu Crnu Goru. Zamalo, uh... Dobro je.
Sad bar znamo kud plovi ovaj nas brod i vise za nas nema neizvjesnosti. Stara dobra POZNATA ekipa ce nas povesti u...
Last edited by Kliker17; 05-05-22 at 18:59.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Na preskoke odgledah skupštinu, Damjanović o akcizama i pitanja poslanika.
Nego,smanjih ton kod Radulovića čovjek se definitivno po govoru tijela bori sa nekim nevidljivim demonima.
Vučurović reče da cvjeta ljubav između starih ljubavi,onda vrati repertoar koji vrti 30godina.
Hvala onom ko izmisli Youtube,i sve njegove mogućnosti.
Muzika za uši.
Koliko su ove poruke jasne, nedvosmislene, konzicne - neuporedivo sa kulturom sinekurstva, koju je afirmisao Radulović (ali i, prije njega, doduše u manjoj mjeri, Darmanović). Uvijek sam skeptik, ali ovo je ohrabrujuće, ili makar osvježavajuće.
Izvor:Ministar vanjskih poslova Crne Gore Ranko Krivokapić sastao se danas saotpravnicom poslova u ukrajinskoj Ambasadi u Crnoj Gori Natalijom Fijalko, prilikom čega je poručio da želi da pošalje jasnu poruku podrške Ukrajini u njenoj borbi protiv agresije Rusije.
Krivokapić je podsjetio da je imao priliku da Ukrajini da podršku još pri aneksiji Krima.Ocijenio je da se sada dešava rat koji nas je podsjetio da zlo ne umire.
-Crna Gora čvrsto stoji uz Ukrajinu, sankcije su u potpunosti realizovane, svih šest paketa, trenutno su tri operativna, a uskoro će i ostali- naveo je Krivokapić.
Govoreći o prvim narednim potezima vlade u oblasti vanjske politike rekao je da se vračamo građanskoj i evropskoj vladi.
-Mi ćemo se u potpunosti vratiti punoj pouzdanosti odbrane evroatlantskih vrijednosti- kazao je Krivokapić.
Krivokapić je kazao da očekuje bolju komunikaciju sa predsjednikom Milom Đukanovićem po pitanju imenovanja ambasadora.
-Od 36 ambasadora imamo samo 11. Postavljanje diplomatskih predstavnika na važnim adresama poput Berlina, Vašingtona, ali i drugih biće prioritet- kazao je Krivokapić.
Upitan hoće li biti opoziva postojećih ambasadora, kazao je da se time nije bavio, ali da će oni koji ne budu slijedili evroatlantske vrijednosti ili nijesu imenovani na adekvatan način biti opozvani.
Komentarišući proces Otvorenog Balkana Krivokapić je rekao da nije vidio koliko je on efikasan.
Smatra da je berlinski proces bolja varijanta jer u tom projektu, kako kaže, imamo Njemačku kao moderatora.
https://www.portalanalitika.me/clana...-bice-opozvani
Last edited by johnny bravo; 06-05-22 at 12:23.
In vino veritas
Iako se mogu nedje sloziti sa Krivokapicem da treba nesto promijeniti, vise mi se svidja ovo drugo. Ako ne rade kako ja procijenim idu kuci.
Da se nauce svi koji i ako dodju kako se ovo zavrsava.
A ne kilavo pa da pitamo, vidimo....
Najveca greska prosle vlade je sto je pored DF, obracala paznju sta pojedini pisu po Twitteru ili po CDM.
Da svi vide kako se to radi...
Ne bih ja to nista diro
Kako se analizirao svaki potez klerofašističke vlade, pa teroristička smjena uglednog ambasadora samo zato što je brave na ambasadi promijenio, pa brutalno blokiranje službenih kreditnih kartica onima koji odbijaju da predaju dužnost. Nije se moglo od Twitter zapomaganja živjeti.
Sad kao na pokretnoj traci, uz opšte ćutanje.
A sta si ocekivao. Da ce da vode racuna o tome sta im neko kaze.
Vazi. Ko da se nije znalo kako ce se ovo zavrsiti. Svaki ministar je rekao da ce da pocisti svakoga ko im ne bude odgovarao u smislu politike koju zeli da sprovede.
Ja sam i skorije pitao ovdje, kako se dodje od zareza u internom pravilniku, do ustav i zakoni sta to bjese.
Ali to je to. Trideset godina spustanja glave i straha od svoje sijenke, pa da se ne zamjeris glasacima DPS.
Vazi.... Ko god dodje u sledecoj vladi, ocekujem bukvalno isti nacin ponasanja
Edit.
Evo primjer kako se radi, a zena je jos na celu ASK i pored svega sto je o njoj izaslo.
Zicer izadje na Vijesti i ispljuje malo po sudijama i sudskom savjetu, malo izpatetise kako jadna nije kriva i nije mogla.
Dans je ASK vec kasapi koliko nije prijavila 12k eura, dje je u kojem odboru....
A ovamo se plase da je smijene a imali vecinu....
Ne bih ja to nista diro
Last edited by Hell Raiser; 06-05-22 at 14:53.
Sprdaste li se ono sa Becicem za stolice?
Sent from my phone
ovo su replike stolica
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Meščini da su iste za oba sagovornika.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
"Sjeo za tron ko Hobit,a drugima uvalio škanjeve"
Krivokapić je danas novinarima kazao da “Crna Gora zna i najbolje razumije ukrajinski narod jer ima sličnih problema sa velikim susjedom tj. Srbijom, istorijski, kao Ukrajina sada sa Rusijom”.
Vidi se da mu penzija nije otupila raskošni talenat za diplomatiju
Poredi odnose sa Srbijom sa najvećim ratom u Evropi od 1945...
Ajde mozeš ti to bolje, standardna fraza o tome da sam podrzavao dps, otkrio si ameriku, vau
Ako vec nemas neki kontra argument na konstatacije da su ove ranjove izjave retardirane, odmori, preskoči, ne moraš na sve odgovarat jer svi vide koliko ti je stalo da se na sve javiš da te primijete![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
a ono i Crnogorci ne postoje za mnoge iz zvaničnog Beograda, i mi smo nečija tvorevina. onaj Raković koga ođe obožavaju bi pobio sve Crnogorce. retorika koju Rusi koriste da opravdaju ovo uništavanje UKR je dobro poznata. Rusija bi da nema UKR taman toliko koliko bi Srbija da nema Crne Gore. Slobo je onda htio da je zapali svu jer je bolesnik koji je mrzio sve. aktivnosti DFa o tome najbolje govore, pošto su se uradili sve da unize i ponize Crnu Goru jer tako oće SNS
tako da je Ranko itekako pogodio suštinu. jer politički vrh Srbije nikad nije (niti će) preboljeti činjenicu da je Crna Gora nezavisna. još manje da Crnogorci postoje kao narod
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dakle, u prevodu odnosi CG i Srbije su isti ka' Rusije i Ukrajine?
Koja količina gluposti.
Forever young, i want to be forever young
Tu je paralelu prva povukla crkva Srbije, tada vam nije smetalo. No tada je to vas mitropolit izjavio pa vam nije retardiran, glup i budala . . .
Umjesto Joanikija i Ranka treba slušati što priča Milača. On je umjeren, vele forumaši... I ne zanima ga crkva.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks