Patetika. Pokusavas da postidis sagovornika i da se kao nadjes uvrijedjen da bi pobrao simpatije.
I prebacis pricu na opstu, kao sa sudijama.
Kao tu je samo nekoliko ovih, a ostali su posteni... Pa kao radi njih treba da imas obraza.
Zato i pizde od sekretara u ministarstvu pravde.
Sto mu puca za to sto se neki sudija, tuzilac ili Zvicerka osjecaju uvrijedjeni.
A svi znamo kako su birani i da 3 ili 4 sudije nisu mogli da useru sistem ovako, ako ih ima blizu 500.
Nego su svi isti
Ne bih ja to nista diro
Last edited by Hell Raiser; 23-04-22 at 14:15.
Pet puta ga pita ko je znao za dokumenta.... Petlja to sto moze...
Ne bih ja to nista diro
Priča mu je kao nešto između Katane i Milaša, e moj Dritane, gukni golube...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Svaka druga "za ovo smo se borili"
Za sta? Da Olivera objavljuje na portalu? Ne kapiram. A ni Petar izgleda
Ne bih ja to nista diro
Znaci nelegalno presli granicu undercover operativci, bice da je i to dio plana - nadovezace se Katana.
Ako kaze "sacekajte institucije sistema",...... Sad cu da se upucam
Ne bih ja to nista diro
pomisliću da i URAi, marketing rade oni koji i SNS u početku. na svake dvije nedelje je Abazović na Vijesti
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Koliko nelogičnosti i laži, nerealno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Olivera je opalila samarcinu kompletnom bezbjedonosnom sistemu, i ovo je samo amatersko saniranje stete
Ne bih ja to nista diro
https://www.pobjeda.me/clanak/boskov...u-se-crta-meta
Naravno da se ovaj javio....
Ne bih ja to nista diro
Ako zamijenite Premijera, potpredsjednika ili direktora policije mislite da ce da se nesto promijeni, grdno grijesi.
Lupi i osta ziv
Ne bih ja to nista diro
Gledam emisiju i misliim.....generalno su nam politicari gadovi i/ili ljige.
Edit - Re: Argumenti
Last edited by avet; 05-05-22 at 19:58.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Na rtcg je sa Milanom Knezevicem, pa je tema i to.
Oliveru za premijera jer jedina ima hrabrost da ovim kriminalcima stane na put..
Sent from my iPhone using Tapatalk
avet:
pa dobro,nije ti trebalo dugo da ukapiraš
Znači znaju se ko su sva lica sa kodnim imenima (Kardinal, Komita, Tigar...), pitanje zašto se nije svima otkrio identitet? Za neke čak i mogu da pretpostavim ko su ali isto tako pretpostavljam da se dosta i kalkuliše ko se smije a ko ne pomenuti...
za dvadesetak dana je valjda svima postalo jasno kakva smo plemenska zajednica. očekujem još veću zabavu narednih dana, jer izgleda da su ovi te se pitaju ođe za sve odlučili da malo prodrmaju situaciju
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Katana je Tigar.
Je li ga pitao Komnenić oće li se potpisivat novi kolektivni ugovor sa prosvjetom,da se isprravi ova sprdnja da profesor ima 100 eura više platu od čistačice?
Last edited by Kliker17; 05-05-22 at 21:19.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Bolje platit sirotinji kao sto su cistacice po 450€ nego raznim šnj policajcima koji imaju milione.
Sims legit.
Ovaj se zalaze da se ne povecavaju svima plate jer ce to urusit finansije drzave, ovaj se zalaze samo za razliku u platama.
Kamo srece da su svima plate srazmjerno ogromne, ali ako vec ne moze svima sto je problem ako se poveca cistacicama. Bolje one rade nego mnogi inzenjeri, pravnici i ekonomisti.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks