https://www.vijesti.me/tv/emisije/60...liona-gradjana
Krahom aplikacija Super Like i Speak Asia, koje su istog tipa kao i aplikacija Cheil Worldwide koja je aktuelna u Crnoj Gori, 2,4 miliona ljudi izgubilo je novac.
što će kumovi po Podgorici sad
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
a nista to,to su im svakako pare za k*rcanje,opusteno
Nas narod je takav da i kad ostane bez tog novca sa Cheil-a, rece da su sve izvukli i jos zaradili.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
a ja sam stiga da podignem prije no je to puklo, e
nothing comes from violence and nothing ever could
Veli mi jedan prije 10ak dana, nek potraje do jeseni, top
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Bila je ovdje tema, pa se zatvorila.
Da je neko ušao kad je otovrena tema na forumu 4.04. i da je taj dan neko počeo da lajkuje, danas bi bio u plusu.
Ne potcjenjujte pohlepu ljudi. A i retardiranost.
Sada, bojim se da je već malčice kasno
A svako ko ulaže zna da rizikuje. Al zine pusta.
Tko leti, vrijedi...
Da su babi... Znas i sam kako to ide.
Isto tako je moglo da pukne 10.04. i sta onda? Ne zezaj molim te, svakome ko moze malo logike da ukljuci u razmisljanje je potpuno jasno sta je Cheil i kako funkcionise.
Ko je ushao u pricu i izvukao cash drago mi je, no se bojim sta ce biti sa onima koji ce da puknu grdnu lovu jer nista od ovoga nije kalkulisan rizik (u slucaju Cheil i slicnih sranja) vec cista kocka.
Da ubacim pare koje mogu prežaliti presudio je tekst srpskog BBC-a o One Coinu.
Kad sam vidio kako su se ljudi par godina ložili i uplaćivali ozbiljne sume, a centa nisu dobijali nazad učvrstila mi se vjera u glavnu ljudsku osobinu (iz moga potpisa).
Okockao sam se sa parama koje mogu prežaliti kladeći se na ljudsku retardiranost. I ona me kao i uvijek do sada nije izdala. Dvije stvari su beskonačne. Svemir i ljudska glupost. Ajnštajn bješe? A još kad dodaš pohlepu...
Nego, da se vratimo na malo na aktuelnosti. Što mislite, kad će neka ozbiljna služba da kaže krimosima "pratimo vam sve kripto transakcije, kao što smo vas navukli na SKY"![]()
Last edited by Gagarin; 05-05-22 at 10:43.
Tko leti, vrijedi...
Prije par mjeseci je bila vijest za jednog policajca koji je odavao tajne škaljarskom klanu, koji inspektor je zadužen za pojedine slučajeve. Otkrili su ga pomoću dešifrovanja kriptovane komunikacije. Sada ovo kako su pojedini iz policije prosleđivali informacije kavačkom klanu... To nam i policija podeljena na kavački i škaljarski klan? Ali ne po dodeljenim slučajevima već po saradnji... Tako i sudstvo? Nema jedinstvašta napravi onih (ako više znam koliko kilograma) u Valensiji...
Sent from my moto e5 using Tapatalk
https://www.standard.co.me/hronika/f...k-u-podgorici/
Strasno a i profi...greota.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
PREDSJEDNIK ATLANTSKOG SAVEZA CRNE GORE
Kentera imenovan za v.d. direktora ANB-a
Protiv imenovanja Kentere bili su ministri Vladimir Joković, Aleksandar Damjanović, Marko Kovač, Vasilije Lalošević i Miomir Vojinović
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...irektora-anb-a
"DPS se ne vraca na vlast, DPS se nista ne pita, vlada ce samostalno da donosi odluke mimo DPS-a" bi li tako nekako prica prije ove frankenstajn vlade, vidimo rezultate...
Ne pita se ovo Dps nego Nato
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima u momentu da je davao Sopranovima službene informacije kako bi ovi eleminisali suparničku familiju, i navijao za njih. (doduše ne iz materijalne koristi, no jer je prsnuo)
I moram još jednu paralelu sa pop kulturom...
Do kraja šeste sezone Breaking Bada, Walter White i Džesi su akumulirali 90 miliona dolara koje su držali na ogromnoj gomili na paletama u garaži. Po 45 miliona dolara (42,5 miliona eura)
Ovaj Milović je navodno nagomila 48 miliona eura. A još trojica mimo njega preko 50 miliona eura.
Zajebali su Hajzenberga.
#MedoJeSveuPravu
Last edited by ASC; 05-05-22 at 14:51.
pesukic carica, ona zna i lazovice 🤣
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...e-iz-podgorice
nothing comes from violence and nothing ever could
'bem ti sunce, vec je proslo 3 godine od tad...
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Sad kad Kentera ukine in4s neće se imat odakle čovjek informisat.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks