Meni si prigovorio što ne citiram cijelu odredbu, a onda si ti izostavio glavni dio
Da bar napišeš da si napravio propust, da se nijesi dobro izrazio, da si mislio nešto drugo, a ne ono što si napisao, pa ajd da ti uvažimo i progledamo kroz prste.Полицијском службенику, односно запосленом радни однос у Министарству може престати и:
1) ако му је изречена дисциплинска мера престанка радног односа за тешке повреде службене дужности
Samo da završim, prije nego se odjavim:
Policijskom službeniku može prestati radni odnos kad se utvrdi da je pravosnažnom presudom osuđen na kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci, kad je pravosnažnom presudom osuđen na kaznu zatvora za u zakonu navedena krivična djela, ako mu je izrečena disciplinska mjera prestanka radnog odnosa za teške povrede službene dužnosti. Ovo eksplicitno stoji u Zakonu o policiji.
A ti si napisao:
Netačno. Stvarno nemam živaca da objašnjavam ono što je očigledno i sto svako moze da vidi.Policajac zakonski u normalnoj državi, posao može izgubiti samo ako je počinio neko krivično djelo
Over&Out
Bice veselo
https://www.cdm.me/politika/katnic-i...tima-europola/
Sent from my iPhone using Tapatalk
ovo je najveći el klasiko u istoriji tv duela kod nas
![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
vraca li se "cist" zaboga
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...eznim-organima
nothing comes from violence and nothing ever could
No sto, 1000e dan bajo, na oci se lijecis.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Posjetio si me na scenu iz Robne kuće u centru od prije 30+g: dijete ukralo nešto bilo sa sktora đe su bile kasete,ufatio ga jedan prodavac,zadržao,počupa malo za uši,održao mu bukvicu,dijete reklo da neće više.Posle nekog vremena,pojavljuje se otac.Brani dijete u stilu da nije ništa ukralo,neke nebulozne odbrane iznosi,čak ufatio bio prodavca za košulju.Ovaj ga patosirao.Dijete počelo da plače zbog tate onesviješćenog.Bilo je još premalo dijete da mu kaže:"Kad me brani,što me ne odbrani".
E sad,zašto sam ovo napisao,ne znam,ali...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ti mene podsjeti na jednu scenu iz osnovne kad je djak odvovarao nesto a drugovi mu govorili samo pricaj, samo pricaj... i tako on lupao, lupao... i dobi jedinicu jer je prolupao tj pricao o svemu osim o onome za sta je pitan.
Nego jel ta scena iz Robne kuce ista kao i "razocaranost glasaca URA"? Trebali bi malo poraditi na mastovitosti. Tacno vidim da si i samom sebi neubjedljiv sa njom.
Posljednje istraživanje CEDEMa koliko se sjećam je bilo ovo,e sad ne znam iz kog konteksta i zašto je ovo gore otrgnuto pitanje je sad.
https://www.cedem.me/vijesti/objavlj...javni-interes/
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Forever young, i want to be forever young
Je li ovo se javio lik kojem je drzava skup geografskih tacaka, zastava i DPS na vlasti.
Kao imali smo drzavu.
Vrhovni tuzilac pa vrhovni sudija prodavao i kupovao presude, a sin joj narkodiler i svercer cigara.
SDT pobratim i kum sa zamjenikom Direktora UP koji je bio dio Kavackog klana
Pola policije bilo ili davalo informacije Kavackom klanu koji su ubili preko 60 ljudi.
Dio obezbjedjnja Vrhovnog sudije pucao na novinarku
Savjetnik Direktora UP prijetio silovanjem cerki iste novinarke....
Sef ANB prisluskivao opozicione partije pred izbore i istog tog SDT. Prisluskivao NVO i novinare protivnike vlasti
Zamjenik direktora PU izvrsio samoubistvo pod sumnjivim okolnostima
Ispektor ANB takodje izvrsio samoubistvo pod sumnjivim okolnostima i porazavajucom oprostajnom porukom
Divne li drzave. I onda kao zelimo da te drzave nema. Pa svako normalan zeli da takva drzava ne postoji, vec uredjeni sistem sa relativno istim sansama za sve, i dje makar postoji privid odgovornosti za pocetak
Ne bih ja to nista diro
Last edited by Hell Raiser; 04-05-22 at 17:12.
Da ne skraćujemo
"Ljubo Milović u to vrijeme morao biti u jakim privatnim i poslovnim vezama sa direktorom crnogorske policije Zoranom Brđaninom i direktorom kriminalističkog odsjeka Dejanom Kneževićem”.
“Obavještajne službe, takođe, ukazuju da su Petar Lazović i posebno Ljubo Milović, možda u bliskoj vezi sa sadašnjim direktorom policije Zoranom Brđaninom i sadašnjim šefom kriminalističke policije Dejanom Kneževićem. Nema dokaza da su Brđanin i Knežević bili umiješani u bilo kakve kriminalne aktivnosti."
Mora li se ovakav direktor policije braniti prijetnjama da ćeš vladu da oboriš ako ga smijene?
Nego gdje je i sta radi Zoran Miljanic iz URA koji je prijetio da ce nekakve njegove komisije da rijese problem falsifikovanih diploma kad je to krenulo Ministarstvo prosvjete. I da ce da se pozabavi nesrazmjernim bogatstvom pojedinaca u UP.
Rezultata NULA...
Ne bih ja to nista diro
"U emisiji Argumenti na TVCG sjutra će gosti biti bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić i jednan od lidera DF-a i predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević."
Srećno voditelju
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Nema tu nikakvog duela. Pipun će da sikće iskolačenih očiju, a ona bena će neke svoje slobodne asocijacije da pokuša da artikuliše jer mu sastavljanje i izgovaranje rečenica nije baš najjasnija kategorija.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bice mucno, dosadno, sprdnja sa zdravim razumom i imacemo transfer blama kao i kod ranijih duela.
Ovog puta imacemo transfer blama za oba sagovornika. Jedan treba da bude iza resetaka, a drugi marginalizovan i nebitan, a oni na TV.
Treba da nas je sramota kome dajemo prostor i u medijima i u institucijama.
Nadam se da ce bar voditelj biti interesantan.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks