Tek sad vidim da je pola Miamija ranjeno i questionable, šou.
Ima je i Memphis masu napada sa 2+ ofanzivna skoka, totalna atrofaji u defanzivnom skoku GSW, bar ovako na izgled, nzm po statistici.
Baš su neozbiljno priveli neč kraju, za minut igre su izgubili 10+ razlike što su imali.
Celticsi i Bucksi dokazuju da se titule uzimaju odbranom.
Embid propušta prva 2 meča, neka metla u najavi.
Forever young, i want to be forever young
Tek sad vidim da je pola Miamija ranjeno i questionable, šou.
Izgleda da je doslo do izrazaja iskustvo Voriorsa u plejof mecevima Memfis je imao sve poslozeno da dobije ovu utakmicu narocito posle Grinovog iskljucenja ali jednostavno nisu umjeli.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
a za razliku od serije protiv minnesote, warriorsi imaju splash brothers, a ne brick brothers. odradili egal 4/4, pogodili par trojki i toeto.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Je li samo meni čudno što aktivni učesnik play off-a svakodnevno komentariše i svoje i utakmice drugih igrača, ukljulujući i odluke sudija, i taktiku i sve ostalo? Imajući u vidu razna nba pravila poput zabrane komentarisanja suđenja, tampering pravilo i slično, skroz mi je čudno da aktivni igrač i učesnik play off-a Draymond Green ne zaklapa o tekućim utakmicama preko podcast-a.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
dray ima ugovor sa TNT-jem evo 2-3 sezone, komentarisao je aktivno play-off iz studija sa kennyjem, chuckom i shaqom ove dvije sezone u kojima nije bio ucesnik. ne znam kako se to kosi sa pravilima NBA lige, sa kojom takodje ima ugovor. vjerovatno je nedje nesto odobreno.
Ne kažem da je zabranjeno, ućutkali bi ga davno da jeste. Samo kažem da je čudno.
tesko ce Mavs izaći na kraj sa Aytonom
A Dalas da je srece ne bi nikad ni tu Jutu prosao a da preskoče sad još i Feniks mislim da bi bilo previše.
Jedino neke povrede u redovima protivnika mogu da pomognu,to je uvjek opcija.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Zna TNT što radi, sve to ima za cilj da se hypeuju i Draymond igrač i Draymond komentator, koji je inače zacrtan kao Chuckov nasljednik u studiju čim obojica pođu u penzije, a ovo je način da ga dobro zakucaš u glavu svima koji površno prate ligu i da ga zapamte kad preuzme da radi iz studija, plus je tu i utakmica koja je večeras na TNT-u.
Mili su mi i Dončič i Jokić kao i ovi ostali s EX YU ali bgm isto Luka za-se-re i zajuni kad je najbitnije, dosta puta.
A i Dalas je batru ekipa teška.
2-3 igrača da valja a ovo ostalo ispod prosjeka.
Od ovih ekipa što su ostale te su mi mile samo je GSW i volio bih oni da osvoje ali mislim da će Fenix ovo osvojit.
ja imam neku teoriju da bi dallas bio 20% bolji kad bi luka imao loptu u rukama 20% manje. ali, kako mu je oduzet?
Nije on sebičan ali dosta puta ide da iznudi faul i pročitaju ga i izgubi loptu.
A ruku na srce ko će vodit u Dalas loptu...
Treba im plej dobar da ga rastereti.
imaju brunsona i dinwiddieja, iako su obojica mozda vise 'kosgeteri' nego prirodni plejevi. sumnjam da ima ekipe u ligi sa boljim igracima na jedinici. dobro bi im doslo malo vise ball-sharinga van bezizlaznih situacija, kad drvi loptu 20 sekundi, krene na prodor, odsjeku ga i vrati vrelu krtolu nekome na perimetru. prezivio bi valjda da za promjenu, par napada neko drugi organizuje, a on saceka pas i metne 3.
Last edited by moon safari; 03-05-22 at 17:39.
jedno od najboljih poluvremena basketa koje je neki tim odigrao ove sezone. igraju kao... bucksi.
herro skroz zasluzeno, mada je i love imao odlicnu sezonu.
morant dobio konkurenciju za kucanje sezone.
Protiv ove odvrane Bucksa samo dalekometna paljba, noćas su Celticsi proradili.
Dubsi 5-28 za 3, ali su i dalje tu zahvaljujući Poole-u i Wigginsu.
Ja Air Morant, suvišno je bilo šta dodati
Morant odigrao simultanku.
Respect!
ja poena koliko 2 najbolja strijelca warriorsa zbirno. van toga, uzasna utakmica.
kako kome,ja uzivam u ovom privatnom pokusaju ubistva run and guna polaganjima
Kako ih prebiše Grizlisi Pejtonu slomiše ruku, Grina poslaše na šivenje plus Morant upao u zonu dobro odrađen posao
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks