Milioni ili ne, ovo nije Sveto Lelekač koji plaća srpskim organima da ga ne izruče, niti je ovo kriminalna grupa koja muti oko kupovine i prodaje nekretnina po CG. Ovo su grupe koje su umiješane u stvari koje se ne tiču samo domaćeg područja. Njušku đe promole, neko će ih viđet i izručit. Doduše, da bi se to desilo neko mora za njima potjernicu da raspiše.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa lucke je bio na ovim sastancima u partiju. Ne bi me cudilo da je isao sa milosem po selima da uvjeravs glasace ili sa veskom mujovicem
Podgorica Podgoricanima!
Uopšte me ne bi čudilo da su ovo Dritanovi kečevi iz rukava odavno još, nego je čekao samo da ih upotrijebi kad on bude na čelu Vlade, kao booster.
Evo vidjećemo $utra, ovo je ozbiljna zajebancija baš, veća nego Medenice for sure.
Last edited by BiTrAtE; 03-05-22 at 21:53.
Pod uslovom da budu uhvaćeni i osuđeni.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Rekoh vam ja. Ada ovi su smugnuli ranije. Pa zar neko misli, da bi neko od njih koji je bio na sky ostao svih ovih mjeseci da se kocka oce li ga dici
Podgorica Podgoricanima!
Uze mi riječ iz usta.Koliko ih je pobrojano,ja se pogubih,ka neki film pa u prve po ure ne možeš da se pofataš sa pričom jer je previše likova.
Inače,za Brđanina sam Europol kaže da nema ondicija da je umiješan u krimi radnje ali ipak tvrde da je sa milovićem bio u privatnim i poslovnim(?) vezama.Čuš,poslovnim?!
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kako su samo bili vješti da sve ovo sakriju od gospodara. Kukavac crni, što mu cinjese iza ledja...
Kakve nas predstave ocekuju u danima koji slijede.
Samo zadnji neka ugasi svijetlo.
If you're good at something, never do it for free.
Evo da vas podsjetim na samoubistvo Luke Bulatovića.
Sad posle ovoga nocas sami sklapajte kockice. Nmg ni ja sve da vam crtam.
Laka vam noć.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Reče li Vesko Mujović u subotu.
Što ne objave ostale prepiske nego čekaju da svi pobjegnu.
Malo malo, i ispasce da je samo 20% stanovnistva CG nekriminalno.
Njih treba pozatvarat i odvojit od ove vecine.
Novine trebaju da pocnu da pisu o postenim i dobrim ljudima kao o fenomenima u CG.
Primjerima cojstva i junastva.
Za 200 godina kad ovi novinarski natpisi postanu istorija i udju u udzbenike bicemo zemlja koja nece imati bas nikakvom istorijom da se ponosi.
Sta mi ostavljamo praunucadima... ccc.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks