Limoncello kao aperitiv, pa onda može i da se nabode nešto...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Znaš kad bi ušla u tu kafanu..nikad
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Užas... Nećemo da se traumiramo, nego da uživamo.
Svi krajevi imaju neki svoj "Andol".U ovaj tvoj sam dosta puta svraćao,legenda kaže da je ime dobio jer ti je posle njihove domaće vazda treba andol za glavu.
Ali od svih,"Kod Raša" na Međurječje je ipak legendarno.Moga je producente "Prijatelja" da tuži zbog plagijata scenografije onog kafića u seriji sa onim kaučom.Takođe,model radnog vremena 24/365 pri čemu je gazda(konobar) na usluzi uglavnom preko dana,odnosno kafana je uvjek otključana i možeš se sam poslužiti i ostaviti pare...legendarno,kao i pasulj koji Rašo ponekad pristavi da se ima zamezit,pa ga svako malo kuša kutlačom i istu opet vraća u lonac
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ne volim drotove.
Nekome fetiš,meni apstinencija
Izgleda da tebe privlači
@joni vraćali se nas nekoliko iz Kolašina sa đevojkama I ne znam šta je bilo svratimo mi kod Raša. Kreće da se poručuje dojč itd...neko oće kao nešto da jede, nemaju oni pojma đe su svratili. Kad veli ja vam mogu dojč napraviti jedino od svježeg kravljeg mlijeka. A ako ćete nešto da jedete morate malo sačekati dok pohvatam kokoške i dok ih pokoljem.Žene odmah iznevjerovale, još bijaše nekih primadonica.. Još se smijem tim facama kad im je rekao da će da hvata kokoške i da ih kolje tu.
![]()
Ima dosta od tada stvarno.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Jes dosta mi je što moram da je nosim..
Ja ne nosim, pa ipak...
Za mene su konobari najveći ortaci..
Da "okadim" temu
U Budvi je bila kafana ,,zadnja šansa" smještena ispod šatora (žute boje) tamo gdje je sada TQ.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ne može kafana bez duše, ne zezajte...
Ja cu da pjevam, evo, besplatno.
Nemoj zivota ti.
If you're good at something, never do it for free.
Što ne? Ti da si me slušao, ne bi tako zborio.![]()
If you're good at something, never do it for free.
Ti možeš isto, ako budeš raspoložen. Znam da imaš lijep glas.
Slična situacija,ja jednom predložih da svratimo tada budućoj mi ženi i drugarici,znači kad su sjele na onaj kauč rekle su da posle toga mogu sjesti i na uvjek spuštenu dasku od šolje u muški WC jer je sigurnije,on promiješa onaj pasulj sa šporeta,posrče sa kutlače vrati je da još malo promiješa i veli:"Za 10min je gotov,pa ako oćete"
Žena mi veli:"Probaš li ovo predamnom nikad te više neću poljubit u usta".Džaba sam je ubjeđivao da je to termički obrađeno i da...
Uglavnom,davno to bješe,najviše što sam izdejstvovao posle je da svratimo, vazda kad idemo tim putem,kod Zlatije u Manastir Moraču jer joj je jabukovača top,a žena kako oće.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 03-05-22 at 15:58.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks