Da ima baba ony zvala bi se shemale![]()
Prokleti Menjan, nemoguce mu je dati gol
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Milanezi sve bliže tituli
Forever young, i want to be forever young
Ajdeee
Podgorica Podgoricanima!
rafael !! jedva ali tu su najbitnija 3 boda
Uhhhh... Iscrpio sam se kao da sam ja odigrao 90min
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
To je to, Milan uz mnogo srece na kraju ipak zasluzeno. Kako uvjek biva po obicaju, Udineze ce da tresne Inter 2:1
Ko je ono zborio da je Leao Verner za siromašne isl. 😃
Inzagi zasluzuje ekspresni otkaz zato sto je jedini covjek u svijetu koji bi izmedju Di Marca i Bastonija, Darmiana i Damfrisa, Galjardinija i Vidala izabrao ove prve
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ajde Trile ne troluj, svega ti 😃
Ako ikako moze uz Inzagija i Skriniar da dobije sut kartu. Ne toliko zbog kikseva, koliko zbog toga sto ga je ruzno gledat kako se muci dok vodi loptu
Moze sto se mene tice kad kupe klub ovi sto drze city, psg ili takvi neki![]()
Vazna pobjeda. Sljedeće kolo će biti zanimljivo 🙂
Bolognu niko dobiti ne može
Bolonja i Sasulo nezgodni timovi. I fiore je bila ok.
Napoli ispao najveci smrad od kluba zadnjih 10 godina.
A sto ce combo spaleti i naopli drugo? Napoli ima mentalitet manjeg (citaj provincijskog) kluba i njima treba neko duhovno mudovishte od trenera kad se situacija lomi da uskladi vrelu napolitansku krv sa napetom situacijom i bla bla bla... A ne ona duhovna 'tica. Jbg... Imali su ove sezone najvecu sansu u zadnjih 25 god...
Ima li neko da ce da propusti klasik Salernitana : Venecija u cetvrtak? Kakva argentinska atmosfera u Salernu svako kolo
Oce inter da se časte penalom, ali ne sluša Manganiello
Trt miluna.
Oće li ovo Empoli i nas da sahrani ka Napolija
Je li ovo Inter prvi 😃
If you're good at something, never do it for free.
preorati stadion đubrentusa,a zabraniti profesionalan fudbal u zemlji bar dvije godine.lagano,bez ikakvog stida i srama su prodali utamicu u 80tom.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks