@NHM
Vala kad bi mi neko poklonio ikonu ko me iole zna shvatila bih to kao poruku da se pozdravljamo..ono..
Stvarno ova "ekspanzija" turbo vjernika za ne povjerovati.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 29-04-22 at 17:09.
Takoe... Jer si srećom djetinjstvo proveo prije nego što je DPS za 30 godina uništio ekonomiju, obrazovanje, zdravstvo i kulturu, pa sad mladi od muke i nemaštine nemaju đe no se okrenuli religiji kao potonjem utočištu... Za šta su najmanje sami krivi...
No sve će to Dritan pozlatiti...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Da,uvezao je DPS i to.
Kakvi su to vjernici bili tih godina,puškama su vjeru utjerivali.
Dobro podsjećanje.
Sa jedne strane Gagarin se cudi kako su nam djeca katastrofa, pa ovo pa ono a sa druge strane prica kako se on gudra' u te njihove godine(sto naravno sad isto rade oni), sto radi momak pakao
Recimo da je punk nastao u vrijeme najveće krize u UK.
Recimo da je rok’n’roll nastao među sirotinjom.
Da su hip hop i R’N’B nastali u getima obojenih.
Tako da siromaštvo nema baš previše veze sa muzikom koju ćeš slušati.
Kad smo kod religije kao poslednjeg utočišta to je crkva bila za neke koje znam, a koji su se navukli na raznorazne poroke.
Pa onda kad se skinu dolaze da peglaju kako ću progledat ako u Crkvu odem. Tu dolazimo do prilično agresivnog misionarstva.
Sa njima lako izlazim na kraj. Bačim par bogohulnih fora i odu.
Baš te bogohulne fore su mi negdje i test.
Ljudi koji su vjernici i utemeljeni ozbiljno u svojoj vjeri uglavnom prihvate zayebanciju i nadovežu se. Bili hrišćani, muslimani, pa i jevreji.
Oni koji nisu utemeljeni su mnogo više zatucani.
Nego ono što je meni interesantno jeste visok stepen “crkvičnosti” kod vjernika i njihovo loženje na srpstvo, sada i na rašiste u Ukrajini… Onako baš hrišćanski. Nigdje etnofiletizma.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Sa treće strane predavanja Stiva Jobsa kao etabliranog lidera Apple počinjala su sa pitanjima da li su studenti probali LSD npr…
Od droge su nastradali oni koji nisu imali nikakav drugi životni sadržaj.
Ostali prošli kroz životnu fazu.
A gandža koju sam pominja droga je samo kod nas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Imam dobrog druga sa studija koji je postao fanatik (grcki pravoslavac - U.S. verzija) i jedne prilike krenuo da lista....God, then Family, then Country, then.....zaustavih ga i rekoh mu da se drzimo zajednickih tema. ne bi mu pravo nimalo. pokusavao je naravno jos nekoliko puta ali se vazda na sprdnju zavrsavalo
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
E da je oće legalizovati.
Em se puni budžet,em čovjek odmori mozak od raznih "čuvara tradicije".
blago roditeljima
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...baru-i-ulcinju
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Drzavni kadar za sajber bezbjednost na veoma visokom nivou za drzavu koja bi da bude lider u regionu
Nisu mogli oni naci neki javni blog nego iz amerike ovi moraju da se cimaju
Čuli da je u toku "Nestanak Josefa Mengela" i uključili pojačanje da pronađu izvjesnog Oliviera Gueza.
Last edited by Bluemoon; 29-04-22 at 21:42.
Šta je fora sa karverom?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zakleo bih se da u South park ima neki sličan lik.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks