Sent from my iPhone using Tapatalk
Stara kuca je meni u top 3 restorana sto se hrane tice.
Ali je monotono, nikad nikog tamo.
I u krv su.
If you're good at something, never do it for free.
neko je ovdje preporucivao guerillu u centru nk (preko puta pivnice,spored casovnicara redzica),uzet cizburger i veliki pomfri,cizbuger ni tu ni tamo,pomfri onaj iz idee...nego eto,bar je kao neki bun,nije standardna ona odvratna 'ljebasta lepinja...
nista,ocigledno nema krsten rostilj u nk,natrag kod trovacice...
Ima odličan restoran u city kvartu,ne onaj de lux varijanta pored per semprea,nego nešto više kao asian fast food u centru.U onoj zgradi gdje je u arapski restoran,isto preporuka.
Sviđa mi se varijanta biranja kombinacija a sosovi su im odlični.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 28-04-22 at 12:25.
Ako neko misli da jede u centru Nikšića, ili je dobro gladan ili iz "noćne".
Restorani su odlični nekoliko kilometara od centra.
Meni je River side savršen,Motel je ok,mada ni na jezeru Krupac nije loše osim što nekad udare po "muzici".
Opalih prvo Brioš sa piletinom u Mamicku.
Onako, nista spec, suvkast.
Onda Mexicanu, vrhunska kao i uvijek.
Zena neku salatu sa piletinom, kaze da je odlicna.
Što se tiče kineske, svaku sam ovjerio u Pg i baš nijedan nije primaći Zheng Heu. City wok mi je posle njih najbolja varijanta. Chilema mi je dosta slabija od Zhenha što se kineske tiče. Japansku nisam probao.
Bila sam, odličan je ko voli orijentalnu kuhinju.Inače, negdje u blizini tačnije u atlasu je bio restoran mazaya ako se sjećaš slična je kuhinja pa je zatvoren.
Pasta od patlidžana,gomila raznog povrća,ajran,sve od mesa..i bogatstvo orijentalnih začina.
I u centru je otvoren jedan turski restoran u onom redu preko puta Berlina.
Last edited by Bluemoon; 28-04-22 at 15:17.
Preporuka pošto znam da voliš kinesku - ramstek sa tikvicom, šargarepom i lukom u Zheng he. Na moju odgovornostNemaju pačetinu već neko vrijeme, inače sam htio ispoštovat tvoj predlog
![]()
Drugi pik tamo mi je svinjetina sa ananasom, šargarepom i paprikom u slatko-ljutom sosu. Baš mi je krivo što sam se ovoliko kanio da ih ovjerim. Brutalni su. I hrana i usluga.
I ja bijah u mamicku danas, tortilja sa piletinom i malinada, tvrdim da nema bolje tortilje u CG.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Śećam se da su mi tamo donijeli mlaku/hladnu tortilju. Bila je ukusna i ozbiljno ljuta. Ne znam je li neko imao ovdje slično iskustvo?
Meni je Zheng he odlican, ali ovi moji kinezi sto su bili kazu da nidje veze nema sa kineskom (smarali su me da se ne izgovara Zheng He nego Dzang H), samo im je Panda odgovarala. Bukvalno su svaki dan u Pandu jeli dok im nije dosao kuvar iz Kine
Kazu da je najgori Sangaj, mada to i mi znamo
Chilema prvih dana bila prosjek, posle dosta losa.
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Zheng he je najbolji u Pg sto se mene tice. Jeste malo skuplji od ostalih ali najozbiljniji restoran. Nije za svaki dan i valjalo bi da ima neki jedtinijo a dobar (ne mora da bude super waow ali da ima 5 dobrih jela).
Obzirom da je ođe grdilo postova, možda na ovoj davno zaboravljenoj temi da date par predloga za hranu u Trebinju i okolini.
https://forum.cdm.me/showthread.php?p=5747962
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
restoran onaj na sokocu ili kako vec,iznad grada,brze hrane - pica u meksiku,cevapi u cumezu niz sokak spored dzamije a sladoled na kapiji izlaznoj iz carsije pa preko puta.imaju i pite ispod saca preko puta parka a nekad je bio i najbolji burek u univerzumu,ali rista vise nema...![]()
Što se tiče regiona,meni je Hrvatska pravo otkriće.
Mediteranska kuhinja,i zagrebačke konobe.
Sad imaju neki low cost letovi do Zagreba tipa 20eura što je super da se promjeni malo.Pivnice su im odlične.
Inače,kad smo na toj temi iz ovog videa pita čovjek osjećaš ovo bogatstvo mirisa,drugi odgovara kad sam gladan sve miriše
Pa čovječe daj..
Moj raport iz Kotora, familija od četvoro:
- Platanus bar, dorucak, djeca uzela benedikt jaja, to je bio neki pokusaj posiranih jaja - bila su prekuvana... mi klasicni omlet, koji je bio jak jer je bilo dosta sira. Uglavnom, po meni za preskocit. Dobar je kafic za kafu, eto.
- Restoran Škorpion, sjedosmo tu jer je LaPiazzeta vec bila puna, prvo da popijemo kafu, a kad krenusmo da naručimo jelo rekoše samo da pizze imaju. Uglavnom, margarita preslana, funghi bolja, ali isto za preskocit generalno. Konobar ti daje tačno 3 sekunde da kažeš sto ćeš...
- Galion, koji je imao bas vrhunsku hranu ranije mi je isto bio razocarenje, za cijene koje imaju to je dosta prosjecno, jeli smo pastu sa gamborima koje su bile ok, ništa specijalno, doma bi ih isto tako spremili, a djeca pastu sa čeri pamidorom i mozzarellom (u tragovima). Ja sam inace trazio jedno jelo sto sam poslednje prilike probao tamo, koje je bilo vrhunsko, ali se vise ne sluzi - pasta sa kozjim sirom i jagnjetinom. To je bilo vrhunsko, a ovo trenutno sto se sluzi je dosta neki riblji meni, ali meni licno dosta prosjecno. A nije da nijesam ribe jeo u zivotu, sa primorja sam. Uglavnom, bas bas precijenjeno. U vrijeme rucka samo 2 stola zauzeta, to mozda isto dosta govori. Prije se nije moglo mjesto nac...
- La Piazzeta - lignje u slatko ljutom sosu, pun pogodak, sjajno jelo. Odlicna kombinacija uz rizu. Grilovane lignje, one su standardno ok, ko voli. Pasta karbonara, isto super, bez pavlake za kuvanje, nego sa jajima i sirom, kakva treba da bude. Vecina restorana je sprema sa pavlakom. Uglavnom, vrhunski restoran, a cijene bas pristojne. Sve preporuke.
Ne stigosmo u Scala Santu, oni su isto imali super hranu, ali se zakazuje, pa ne ovjerismo. Ali da, to je to. Uglavnom, La Piazzeta što se Starog Grada tiče, i eventualno Scala Santa za ove organizovanije.
Last edited by Winamp; 29-04-22 at 10:11.
Ajde reko' da obidjem PizzaGram.
Narucismo ja i zena 6 vrsta po 100-120 gr.
Prosciutto Cotto
Buratina
Arrabiata
Alpina
Prosciutto Crudo
Bresaola
Sve su na istu foru. Bzv. Ne vjerujem da cu dolaziti vise.
Jos paklenici od vrste gostiju koja dolazi odje ne bih komentarisao.
Od mene ni prelazna.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks