Aplikacije znaju da keširaju brdo smeća,pa i o tome treba voditiračuna.
Forza Ferrari!
James Tiberius Kirk
Imam problem sa konekcijom na s21+ kada sam na mobilni net.
Cim mi se ugasi ekran ili zaključa tel i ponovo ga aktiviram stoji mi da mob. data radi, (LTE+) ali ja nemam pristupa?
Data saver je na off.
Kad ugasim pa upalim mobilne podatke sve radi do sledećeg zaključavanja
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Probaj da pozoveš *43# da aktiviraš
Pozovi #43# da deaktiviraš
*#43# za status servisa.
Radi na sve mreže.
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Možda mtel nema tu funkciju za pripaid ili postpaid?
Napravljeno. Nemam mira dok nesto na sredimMorao sa rotiran kartice,tj njihove pozicije u telefonu. Ocigledno da mtel na sim1 nije htjelo da radi(stavi drugu karticu mtela isto nije htjelo da radi),stavio telekom sim1 radi,mtel sim2 radi poziv na cekanju. Ne znam,nemam mi logike,al bitno je da sam napravio i da radi.
Onda ti je jedan slot bio recimo na 3g/4g a drugi na 2g.
Mtel na 2G nema poziv na čekanju.
Nema mi druge logike.
Mada ako je ovo gore istina, mogao si u telefonu da promijeniš frekvencije bez rotiranja fizički kartica.
U zadnje vrijeme baš učestalo na Nord2 imam ovaj problem, ili ne može da baferuje video ili video frizuje a audio ide normalno.
Da li je nešto do YT ili je ovo do Oneplus-a, tj. je li primijetio ko šta slično na drugim uređajima?
https://forums.oneplus.com/threads/o...issue.1572710/
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Ne znam iskreno... na pamet mi vise nije pala YT aplikacija nakon otkrica YouTubeVanced, godinama unazad.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ne moze vanced da cast-uje vise npr... Stisli su ga uz cosak, gotov je lagano :/
A to je to znaci... Ja jesam primjetio gresku prilikom cast-ovanja (sto radim jednom godisnje) ali nisam vele obracao paznju niti istrazivao jer to jako rijetko koristim i ne zanima me.
Dok god mi pruza puno iskustvo bez ikakve reklame uz dodatne stvari koje mi znace poput slusanja audio sadrzaja sa ugasenim ekranom, gledanje snimaka dok gledam nesto drugo itd. za mene ce bit' nenadyebiv.
Do Not Disturb.
Slazem se ali vec je proglasen ugasenim. Stavljen je na crnu listu, njegovo downloadovanje zabranjeno i skinuto sa official sajta itd, itd... Sad je samo pitanje koliko ce da zivi ovako kao siroce i koliko ce kao takav da bude safe... Rip![]()
Crne liste su mi irelevantne.
Zabranjeno je download-ovanje svake piraterije, nista cudno.
Nisam pirmjetio da je skinuto sa sajta... https://youtubevanced.com/
Do Not Disturb.
Sve dok postoji inicijalni apk i kada se on pokrene dozvoljava se download same app ovo će da radi.
Ja ga skinuh preko nekog vanced menadzera....radi.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
a što slušaš muziku sa jućuba,fidele?
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks