Ima jos da se igra,al Tripi da kupi ruskinji dres Aranautovica,kako bi lakse podnio ovaj gol
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Di marko štoper...
Ovaj Korea ga mozda i uvalja.. ali je igrač da ulazi s klupe. Nikako za starter u ekipi koja se bori za skudeto..
Kako god da se zavrsi sezona najbitnije je dati otkaz Inzagiju jer ne mogu da gledam kako bekovi glume krila. I 3 stopera, koliko je ovo poimanje fudbala daleko od Gvardiole i Klopa...
Sad kad su vidjeli da Milan dovodi doktoricu Mahreza, kojem ce kolega na drugoj strani biti Leao, Inter mora da udari kontru i dovede Dibalu, Lukakua i modernog trenera da bi se cerali
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Neka vrate Gasperinija 😂
Dobar je Inzagi, samo mu treba malo jača klupa i jedan napadač. On gura ovu sezonu sa 3 vezna igrača.
Konte je bio toliko pametan da pobjegne. Ja sam uvjeren da on s ovom ekipom ne bi mogao ni grupu u LŠ da prođe, a kamoli da onako mudhato odigra dvomeč s Liverpulom. Za skudeto bi možda i bio u igri, tu je već ekspert..
Sta bi ovim momcima!?!?
Dade brat najbizarniji autogol iako fakticki nije autogol ali gotovo da jeste.
Difens, diiifens
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Da je ostao nerijesen ishod moglo se nečemu i nadat,ovako Milan sa 3 pobjede i jednim nerijesenim osvaja titulu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ova je sezona toliko nenormalna da ima vremena da kiksa milan, inter pa opet milan do kraja... Ali ovo je bas truba starog svata sto su uradili nocas
Gubi Milan sigurno od Atalante ali Inter nece dobiti sve do kraja
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Mmmmmm
Tu es mon héro!
Hahahaha, moram se slatko nasmijati
Najgore je kad coek upise bodove unaprijed![]()
samo se sjetite kako je Conte glatirao ovakve mečeve prošle sezone. jedan gol i ćao, protivnik bez šanse. Inzaghi je pak još jednom dokazao da je prosjek od trenera
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A htjeli 3 boda bez igranja, eeeee
Tu es mon héro!
Čim sam vidio da radu brani,znao sam da će bit muke.
I čim se nisu iskoristile one prilike s početka utakmice pretpostavljao sam da kazna slijedi...
Pisali su tuzbe, zalbe, zivi nisu htjeli da igraju ovu utakmicu
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Bufon je ušao u Radua
Neka no ih čeka napaljeni Udinese za vikend. Da li Milan uzima skudeto vec ovaj vikend?![]()
Ako osvojimo ovo bice jbno cudo, cudoo, sa onoliko povreda, kikseva, sa napadacima od 40god,Kaluluom na cb, onolikim greskama sudija, jaooo nestvarno, a otvorilo se bas![]()
Tu es mon héro!
U sto ja toga kontea ne volim. Ako moram da biram izmedju njih dvojice neka ga inzagi, on ima sanse da evoluira... Onaj samo moze jedan te isti fasizam da sprovodi...
Previše fale hakimi i lukaku ove godine,ne bi konte ništa bolji posao napravio s ovim timom
Ismijah se na komentar navijaca Intera za Skriniara. Dobro je jos neko osim mene ptimijetio da je kesa. Sta rade ljudi u klubu koji su zaduzeni za skautiranje? Lik bukvalno mrzi loptu, kad je vidi ima kosmare
fašizam?đe je bio Inter prije dolaska Contea? jedva su zavšili četvrti, jer su dobili Empolia u meču đe su ovi bili duplo bolji. ovakav Inter je on napravio i on bi titulu osvojio pješke, pa i bez Lukakua i Hakimia. neko je morao birati pojačanja. Correu je doveo Inzaghi, on nije igrač za Inter. momak je odličan za Salernitanu. Hakana uprava valjda, momak je kanta
u ovoj ligi, sa Milanom koji je imao ovoliko povreda i Juveom koji se ne pita, Inzaghi je morao da glatira ovu ligu. ako je ne osvoji, biće njegova direktna krivica
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks