Izgleda dosta gradova nije pošteđeno.
Kakav košmar.
https://www.google.com/amp/s/www.vij...irom-crne-gore
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-direktora-upc
Godinu ipo dana najvažniju instituciju koju ministarstvo finansija ima, Vlada drži u VD stanju. Bilo bi smiješno, da nije tužno i za ozbiljnu analizu.Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić dostavio je Vladinoj Komsiji za kadrovska pitanja predlog da se Jelena Đukić imenuje za direktorku Uprave prihoda i carina.
Đukić je vršilac dužnosti (v.d.) pomoćnika diretora UPC za sektor u oblasti naplate. Ona je za izbor na tu poziciju predložena po sprovedenom javnom konkursu koji je raspisan 7. marta, nakon što je odlazećoj Vladi izglasano nepovjerenje u parlamentu.
”Vijesti” su početkom marta objavile informaciju iz nezvaničnih izvora da je Đukićka moguća nasljednica Petričevićke.
Doskorašnjoj šefici UPC Mileni Petričević polugodišnji v. d. mandat je istekao 21. aprila, a da Vlada nije imenovala novog direktora, vršioca dužnosti ili ovlastila nekoga ko bi privremeno upravljao tom važnom institucijom. Više pravnika kazalo je “Vijestima” da je Vlada napravila prekršaj, odnosno Ministarstvo finansija koje je Vladi zaključno sa 21. aprilom trebalo da predloži riješenje za tu poziciju.
Nova Vlada bi trebalo da bude izabrana u četvrtak 28. aprila, a ako Đukićku bude izbrala odlazeća Vlada novoj izvršnoj vlasti bi se otežao izbor svog predstavnika na čelo jedne od najznačajnijih državnih institucija.
I baš sad će to da riješe.
Ovako je i DPS Vlada imenovala funkcionere u tehničkom mandatu i to se sa razlogom pljuvalo po forumu.
Ali sad nema veze.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Izgleda dosta gradova nije pošteđeno.
Kakav košmar.
https://www.google.com/amp/s/www.vij...irom-crne-gore
https://cetinjskilist.com/dojave-o-b...dred-i-njegos/
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...irom-crne-gore
jbm ti ja državu u kojoj se ovo dešava a đe sistem ne može ništa. bolesnike posrane koji na ovaj plaše đecu i roditelje treba nać i osudit na jedno 20 godina. al prije toga par vaspitnih opalit
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sad će Filip Adžić da prelista svoju literaturu sa studija,šta se radi u ovim situacijama.
Oh wait..
Kakve poruke.
Nadam se da će otkriti odakle ovaj pacijent šalje mailove.
https://www.standard.co.me/hronika/v...zPeBNZkyWJb7Fw
Mozemo li konacno da saznamo ko je organizator ekskurzije, ko je bio na Cetinju uopste, koji autobus i u kojoj mjeri je ostecen, izjavu vozaca i organizatora puta i opis incidenta.
Ne pamtim da se vise pricali o necemu a da niko pojma nema ni sta se desilo.
Last edited by Rodion Romanovich; 27-04-22 at 09:03.
Organizacija Stazama radosti , evo od jesenas se u okviru ove organizacije skuplja omladina koja svake nedjelje iz Nikšića ide u obilazak i posjetu manastira i crkava po Crnoj Gori.
Što se tiče oštećenja , pogođeno je jedno vjetrobransko staklo kod vozača , ostali su samo "pretrpjeli strah , ali niko nije pogođen".
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Meni smeta pjevanje te i takve pjesme na Cetinju, te i i takve pjesme u Milet bašti...
Kao što mi nisu smetale te i takve pjesme u Potocima i sl redovnim kafanama da se pjevaju..
Kao što mi smeta bilo koja zastava bilo koje druge zemlje bilo gdje u Crnoj Gori, osim na predviđenim mjestima/prilikama...
Izvinjavam se uber Srbima sa foruma što ja očito nisam dovoljno veliki Srbin iz Crne Gore....
Meni smeta pominjanje Kosova,sjetim se Bećkovića huškača koji je izjavio Kosovo je najskuplja srpska riječ.
Smeta mi i sve ovo što je institucija napisao.Saglasna.
Smeta mi,kad se pominje Kosovo ali ne i hladnjače leševa.
Masovne grobnice,i teorija krvi i tla.
Ne treba djeci krasti djetinjstvo,nisu ona apsolutna svojina roditelja da ih se truje takvim stvarima.
Last edited by Bluemoon; 27-04-22 at 09:41.
Dakle, da rezimiramo.
Bio je izlet na Cetinju i posjeta manastiru. Iz razloga provociranja, da se ne lazemo, ono je bila namjerna provokacija, oni su zapoceli kolo i pjesmu na poljani. Par gradjana je prislo, sto je opet besmislica, da im sugerise i raspravlja se sa njima. Rasprava je zavrsena bez incidenta. Neka pjeva ko sto god ko hoce. Nakon toga oni sa dva autobusa i jednim minibusom napustaju Cetinje. Vozac jednog autobusa prijavljuje da je kamenovan prilikom prolaska ispod podvoznjaka. Policija je obavila uvidjaj a tužilac se izjasnio da se radi o krivičnom djelu za koje se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi.
Po do sada ponudjenim informacijama ne radi se o "kamenovanju" nego kamenu, a kako neki tvrde nije staklo razbijeno nego napuklo.
Nemamo izjave Mitropolije, organizatora, vozaca, prevoznika niti putnika iz autobusa a znamo kako funkcionise propaganda u tim situacijama. Nemamo ni sliku "ostecenog" autobusa, niti ijednu relevantnu informaciju da bi se ovoliko raspravljalo o necemu o cemu se nema osnovnih podataka a nisu svi oni preko okeana pa da se ne mogu naci ili dobiti izjasnjenje o navodnom incidentu.
Ove junake koji virtuelno postavljaju bombe po osnovnim skolama i stvaraju dozivotne traume maloj djeci bi vjesao, za muda, naglavacke.
--------------------------
Do Not Disturb.
"Bilo je informacija da su na ekskurziji u prijestonici bili đaci jedne nikšićke škole, pa jednog od dva crkvena hora iz tog grada, ali na kraju se ispostavilo da su na izletu bili organizovano kao grupa koju, neformalno, okuplja pokret „Stazama radosti“.
Kontaktirali smo horove „Prepodobna mati Angelina“ i „Sveti novomučenik Stanko“, ali od njih smo dobili informaciju da nijesu bili organizatori izleta i uputili su nas na sveštenika Vasilija Brborića.
On je kazao za Pobjedu da su to bila „božija djeca ili djeca koja malo dublje traže Boga“, te često tako organizovano odlaze u Srbiju, Hercegovinu...
- Nije nas bilo mnogo, možda oko 150 djece, ali mi često pravimo takve izlete. Bili smo na Svetom Stefanu, bili u istoimenoj crkvi, a upravo Sveti Stefan je svojevremeno doživio da ga kamenuju Jevreji. Posjetili smo i Reževiće, Manastir Praskvica, poklonili se sjenima mitropolita Amfilohija na Cetinju, a to što se poslije desilo ne bih komentarisao. Lično i ranije sam doživljavao slično. Mene su kamenovali i 1991. godine na Cetinju, sin mi je studirao bogosloviju tu, znam kako su i oni prolazili, ali tome ne treba pridavati značaj. Ta djeca su se lijepo provela tog dana, a one koji su nas kamenovali sažalijevam. Ja sam ih tog dana blagosiljao, jer Vaskrs je veliki praznik i treba svi svakome da praštamo i ima ko će da sudi – kazao je za Pobjedu sveštenik Brborić."
Pitam kćerku kako se osjećaš što nećeš u školu danas?
Veli,leglo mi je ko korona.
Smatram da nije neka situacija za politikanstvo ili eventualne posalice (ne pratim politcna g0vna kod nas odavno).
U svakom slucaju ovo ne moze da se desi u iole normalnoj zemlji. Nije prvi put vec deseti u zadnjih cca. mjesec dana.
Ali sto da ocekujes od nadleznih koji su jednostavno nesposobni za bilo sto - od maloumnog policajca koji navodno obezbjedjuje mjesto pa do inspektora koji 'rade na slucaju' i otkrivaju pozivni broj i zemlju kojoj pripada kao da je to ista bitno u cijeloj prici i kao da se ne moze za sicu kupit' bilo koji broj bilo koje zemlje ili cak mizerno platit' usluge koriscenja 'virtuelnih brojeva' za slanje SMS poruka i poziva.
Grozota ko nas "stiti" i na kakve se degenerike oslanjamo da budemo 'bezbjedni'.
Do Not Disturb.
Nije situacija definitivno za takvo nesto ali jedan dio naroda CG razumije samo takav pristup, zadnjih par strana foruma je cisti dokaz za to (na zalost). Ovo je itekako ozbiljna stvar i da je srece sprovela bi se jedna zestoka izjava za ovakve stvari (a svi koji misle da ovo nije barem djelomicno se varaju).
Moji su dobili traumu kad sam im rekao da je lažno prijavljivanje strogo kažnjivo,odnosno kad su shvatili da od samoinicijative pred neki pismeni nema ništa,jer ja odoh u prdekanu.Istina,rekao sam im da i majka može poć tamo,jer nisam baš siguran da bi mene pošteđeli.
Laik sam za IT,ali vjerovatno se teško može locirat inocijator ovih meilova,pa ima li tu nekog drugog rješenja jer svi znamo da su mailovi lažni,ali,razumijem da procedure postoje i da niko ne želi da preuzme rizik na sebe,pa bio on i 0.01%
Sumnjam i na neke nastavnike koji su izrazili tvrd stav da nema ništa od povratka na čas od 45min,jer ih i ovi 30-minutni iscrpljuju i da nisu nizašta kad u 11h dođu kući
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 27-04-22 at 10:48.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks