Jos nikoga ubili nisu, pa da im i to dodamo......
Ne bih ja to nista diro
Kratka retrospektiva plakanja na forumu:
Izdali su CG
Izdali procg opciju (šta god ona bila)
Izdali građansku državu i partizane i udružili se sa četnicima
Izdali jer su u vladu pustili opskurne likove koji su isplivali
Izdali jer su pristali da opskurni likovi i karikature dobijaju državne nagrade i upravljaju državnim institucijama
Izdali jer su prihvatili excel tabelicu po dubini
Izdali jer su uzeli 21 milion
Izdali Belveder
Izdali Zdravka i crkvu
Izdali Vladu
Izdali Aleksu i njegovu fotelju
Izdali Evropa Sad
Izdali volju naaaaroda i uzeli 21 milion (valjda opet)
Izdali demokratiju jer bježe od izbora
Izdali jer kupuju glasove
Izdali jer idu u koaliciju sa DPS-om,vraćaju ga na vlast
Izdali demokratiju jer ne može niko osim odlazećeg VD Aleksinog zamjenika da zakaže sjednicu
Omiljeni "principijelni" i dugotrajni plač sada već bivših glasača URE (????) - Izdali "moj glas" jer su rekli da neće sa DPSom (vratite mi pod hitno "moj glas!")
Izdali (Nastaviće se,lično očekujem da izdaju i ideju manjinske vlade i potpisane dogovore i Eskobara i ko zna šta i koga još ...)
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
"Ujedinjena izdajnička akcija", reklo bi se.
https://www.cdm.me/politika/sta-su-p...jinskoj-vladi/
Ljudi moji pa Jokovic ni fakultet nema. Ministar unutrasnjih poslova je turizmiolog.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo nebo je granica sa ovakvim kadrom...
Pravićemo Mickey-a i Jakova od blata...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Adžić ministar unutrašnjih poslova, ovo niđe nema. ovome ne bih dao trafiku da održava a ne takvo ministarstvo da vodi. umjesto Miljaniću to da ide
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Može li iko uopšte da bude optimističan pa sve i da sjutra budu izbori? Sve je to manje-više sličan kadar, foteljaši kojima je prvenstveno svoja guzica najbitnija.
Dokle su god na snazi zakoni koji njima kao pojedincima omogućavaju nenormalne privilegije i olakšice ođe leba nema, sve je to ista fela da ne upotrijebim neku težu riječ.
Kad-tad, svi poiltičari budu od blata.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A dobro imaju 20 savjetnika.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Dok ne bude otvorenih listi i dok se ne izmjeni ustav u dijelu da manjine dobijaju zagarantovano mjesto u vladi a ne mandate pa da njima manipulisu i rade u korist onoga ko plati vise, ili da imaju zagarantovan mandat kojim ne mogu da uticu na izbor vlade, vec da budu dio vlade, onda se nesto moze ocekivati drugacije, ali i dok se novi i mladi ljudi ne ukljuce i pomjere ove gromade ljuske iz 90ih nista se ne moze ovdje promijeniti, toliko je i dalje mrznje i podjela u drustvu da je to zabrinjavajuce, svakom smeta nesto, svi bi da brane nesto od necega, ne znam kako ti ljudi stignu pored posla i porodice toliko da se bave glupostima, nevjerovano...
Podržavam.
„Imaćemo mogućnost da građani na izborima neposredno biraju svoje predstavnike u parlamentu, a ne kao što je sada slučaj da organi političkih partija biraju izborne liste za izbore“, rekao je Mikić.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Budući ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić je turizmolog.
Ovdje sam zastao, ova vlada je smece. Najgora u istoriji sigurno.
Da ponovimo, jedini spas je dati drzavu nekim skandinavcima da upravljaju 50 godina. Pola profita njima, pola nama.
Najveca muka bi bila sta onda jer se plasim da se nas mentalitet zero ne bi promijenio za to pola vijeka.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...tupnici-566758
Gosn Tonino,koji valjda mjesechno stigne i do 20 tisuća se zalio prijateljici kako se sve to potroshi,jbg.
Kad pogledash koje su ovo buljandze...ispada nash Pedja the boy,mala beba.
...
Covjek zavrsio hotelijerstvo u Kotor i postavili ga za ministra policije.
Pravicemo Nuhodzica od blata.
Prastajte jos sam u šoku.
Sve je to odlično na svaku stranu. Baš kako građani zaslužuju.
Bio bih oprezan sa konstatacijama za Jakova i Milojka. Damjanović je bačio špicu, i nagovijestio nešto a izgleda da tu ima malo istine. Makar ja znam za nekoliko socijalnih centara da kasne uplate.
Malo piše o tome i DPS ovih dana:
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...jalne-troskove
Tek ćemo da gledamo prljavi veš 30godišnjaka, apostola i svih ostalih.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Živo me interesuje kako je Dritan obrazložio da turizmologa postavi za prvog čoeka MUP-a ?
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks