Odje se još baca na Murinja vidim, tipa pregazilo vrijeme i taktika ima 10 godina.
Traductor.
Odje se još baca na Murinja vidim, tipa pregazilo vrijeme i taktika ima 10 godina.
Traductor.
Forever young, i want to be forever young
Leao stvarno umije da napravi razliku. Kakva singerica. A odbrana Lacija kod drugog gola je kriminalna 😂
Nije mu završnica toliki problem, ali jeste glava odnosno sebičluk. Tokom cijele sezone se vidjelo da je kvalitetom najbolji pojedinac kluba, ali je izuzetno sebičan, hoće po svaku cijenu da bude čovjek odluke i da pokupi sve lovorike i to se baš lagano vidi. A onda kad mu ne ide, upravo zbog tog sebičluka, kao da potpuno prestane da se trudi i naleti period kao prethodna dva mjeseca kad ga pepeljio nije. Svi su ove sezone komentarisali kako mora da se uozbilji i da sredi psihu jer je kvalitet evidentan, čak je i Ibrahimović to nedje izjavio, a njegova se kao poštuje i sluša.
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
ja ne vidim taj kvalitet.bukvalno je verner za siromasne,a ni verner realno nije neki fudbaler.goli atleticizam bez puno sustine i smisla.
Leao vuče Milan zadnjih nekoliko mjeseci,da nije njega sad bi se borili za cetvrto mjesto a ne za drugo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eh kad sam ja pricao za Leaa, vazda sam bio ispred vremena. Cak mislim da ni Leonardu ne moze da promakne njegova klasa i da ce on zamijeniti Mbapea ako Kilijan ode u Real
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Još čekamo Kovačica da proradi..
Sad ću ja ka tripleta![]()
Kad sam davno odje govorio da je brozovic bolji od Kovačica,većina je i dalje tvrdila da je ovaj bolji igrač,ali nije se dokazao definitivno,mogao je da bude jedan od boljih sa naših prostora,ali neka ga nama broZz još koju godinu
Kovacic sabija u Chelsea, ne znam otkud ova prica.
Potpisao bih ga ja u Inter odma'.
If you're good at something, never do it for free.
Meni je draži brozovic i konkretniji igrač vazda bio... kovačić ima svojih momenata,imao ih je i u interu,ne bih se bunio da se vrati ali nikad nisam nešto žalio za njim...
Ja jesam, nisam se mogao oporaviti jedno vrijemeOnda dodje Naingolan kao slag na tortu, pa Kandreva, najgori period
Gora i od generacije Skeloto-Roki- Gargano i braca
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Safir Taider i Belfodil 😃
Belfodil je imao najveci potencijal od svih, gledao sam ga zajedno sa Ikardijem i vidjela se veca klasa kod njega. Nego kurcobolja, posti dok je prvenstvo, nema snage zbog toga, ne moze to rodjace
Belfodil = Benzema sa Ali Expressa. Ne sprdajte se... Belfodil, Riki Alvarez, Guarin i ko sve ne... Radnicki iz Lebana od ekipe![]()
Kako bih volio da ovaj momak predje u nase redove.
I tata bi sine
Ako se ne vrati Lukaku prije nego on dođe
Kako volim ove rane golove uhhh
Periša kralju
Kako me strah ovih sansi promasenih.
To je to.
Znao sam za Arnautovica, kakva doktorica. Izbacaj Dimarca patuljka, Inzagi je bas neznalica kad mu jedan Alesandro Bastoni, cus mene Nesta, sjedi na klupi da bi patuljak igrao
Sad provjerih na wiki, je li moguce da je visok 182?Na tv Izgleda kao da je 169
Last edited by Tripleta; 27-04-22 at 19:48.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks