To je to. Pol.
Zanima me konverzacija izmedju Tote i crnje.
Kisa pocinje da pada jace, to je to sa startnim pozicijama za sjutra.
To je to. Pol.
Zanima me konverzacija izmedju Tote i crnje.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kakva je prognoza za sjutra i nedjelju?
Kako ja gledah isto ovako, ali ko zna.
Prva je za subotu a druga za nedelju...
poslato sa Ultra Galaxy mašine S21
A šta treba da kaže? Čak i da ne misli ovo, nerealno je očekivati drukčiju izjavu imajući u obzir Luisove titule i status u Mercu. Teško da će forsirat našu, forumašku priču kako je najgori šampion ikad![]()
Last edited by Lackie; 23-04-22 at 07:00.
Pa on jeste jedan od najgorih sampiona ikad.
A sto se ovoga sto mu vire noge tice, on je mlad i treba da se pokaze, ne znam kad ce vise moci da se pokaze ako ne sad, i da lako i jednostavno s***** 7strukog prvaka. Kladim se da mu to kazu u Mercu, a on beeeeeeee…
Ne osporavam da je jedan od gorih šampiona, samo je nerealno očekivati takve izjave Rasela. Što se mene tiče, ovakve izjave doživljavam kao neku vrstu kurtoazije i dok god mu se milimetar ne pomjeri na stazi, ima rispekt.
Britanska posla, nista novo.
Zadnji dio izgleda kao VW Polo bez zadnjeg vjesanja i rezervara od goriva.
Znaci definitivno ima jos potencijala.
Red Bull mnogo bolji danas.
Od 3. januara 1969. majka boljeg vozaca nije rodila.
Lekler je isto klasa. A Luidži se muči, ne može nikuđ![]()
Gume su danas bile problem, opet se vracam na pricu RB su krvavi radnici. Zabari ne bas.
Meni je ovo baš cool.
Kvalifikacije petak, sprint subota, trka nedjelja.
Zabava cijeli vikend
Uživanje za gledanje.
Maks ubica.
Statistika bi rekla da je Lekler bio prvi samo kad je Maksu crko bolid
Šala naravno, šteta što je dolazilo do onih kvarova, bilo bi baš u par bodova. Ovaj duel obećava definitivno.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ajde da kazemo da bi sada Max imao 36 bodova vise.
Ovaj format je odlican, vikend u fulu.
Duel je mrak, uzivancija. Sve cisto, sa postovanjem a opet muški.
Ocekivao sam da ce usporit prije finiša da pusti Leku da prodje, to bi bilo svrsavanje medju tifozima.
Ekstremne mjere za smanjenje tezine
Ferrari totalno promasio setup za ovaj vikend.
Graining na gumama, nakon 15 kruga charlesu gume otisle pogotovo desni pneumatici. Dzabe su mu govorili od juce da mora bolje kroz krivinu 7. Sa tom se muci non stop.
RB donio upgrade, izgubio jos i 10kg, i vec im je jaci pace.
Checo je imao bolji race pace i od charlesa i od maxa, cak i u treninzima.
Nevjerovatno da na ovoj stazi sa high downforce su svi ocekivali ferrarija, ali se RB bolje pripremio i vjerovao u upgrade a Ferrari podbacio.
Mirise na 1,2 RB sjutra. Pogotovo znajuci da je 3. pozicija na startu ovdje ubitacno najbolja.
Podgorica Podgoricanima!
Slazem se. Koliko god Australija bila na stranu Ferarija i ona razlika ogromna, RB ako naslozi tezinu i jos par sitnica imace bolid bolji od Ferarija za 4-5 trka.
Ovo je sad damage limitation do Barselone za Ferrari reklo bi, moraju da uzmu sto vise poena do tada. Nadam se da ce u barseloni konacno donijeti neki upgrade koji ce rijesiti problem sa pravinom (pod)
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks