Ne vrijedi ti ovdje raspravljati racionalno i logicki...ovo ti je postalo leglo partijskih DPS/SDP/SD aktivista i tu je zavjesa ispred ociju... ja sam se iskreno relaksirao od crnogorske politike jednim katastrofalnim skretanjem URAe sa kursa koji su trasirali.... drzali su u saci i DPS i Df i uz profesora su imali jednu vrhunsku poziciju... sta se desilo sa ljudima ja ne znam... al sam siguran da su zakopali sebe za ubuduce.
Sve je ovo njihova igra zajedno sa SNP, DF itd.... to je jedna olos najgore vrste koja samo na svoju guzicu misli.... postojala je neka nada sa UROm i ovim mladim ministrima koji su donijeli neke promjene...ali kakvi ovdje stoka gleda samo partijski i samo svoje sebicne guzice.
Ovdje se pljuje i omalovazava profesor, ljudi koji su vani ostvarili karijere i dokazali se gdje je potrebno.... al se hvale ove nesrece koje su nas zarobile evo 30 godina i koje u zivotu nista nisu postigle osim sto su pokrali ovaj nas zatupljeni narod.

tada je Scott bio ambasador Amerike u Srbiji. sadašnji ambasador je Hill, i nakon što je stigao RTS je počeo da izvještava drugačije o ratu u UKR. moraš to malo bolje da pratiš 

Bookmarks