Koliko je duža TLOU2 od prvog dijela, mada se vještački produžava priča nekako, na silu. Već imam preko 20h gameplaya i kraj se ne nazire, oči mi ispadoše a niđe nisam zapeo nešto specijalno...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Evo na, Deathoop je krakovan
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Igrao sam CoD WWII i atmosfera je zaista VRHUNSKAali ne bih išao tako daleko da ga zovem realističnim jer je sve skriptovano.
Realizam u zvuku i balistici bih volio da vidim kao što je implementirano u PUBG, a ranjavanje i posljedice iz VietCong, ako ga se ko sjeća
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition
Igra zasluzuje rimejk, ali sta je tu je, i ovo je napredak u odnosu na igranje na PS1 ili PS3.
Poceo CoD Vanguard.
Dobra!
NFS Underground.
Kakva nostalgija, kakva igrica ljudiiii
Muzika, efekti, sve zivo
Definitive remasterd(reshade) verision.
Grafika skroz ok, samo sto je 10x zahtjevnija nego tad u to doba
![]()
Koliko sam igrao ovu igricu sjecam se, sve si moga da mijenjas na auta, super trke, svaku soundtraku znam napamet i danas![]()
Kad vidim ovu igricu proradi mi neka nostalgija, prisjetim se tog mladalačkog razdoblja kad nisam imao nikakvih obaveza, kad je život bio dosta jednostavniji a samim tim i srećniji.
Sent from my SM-A205F using Tapatalk
Istina živa
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Meni je Porsche unleashed najbolji NFS ipak, jes da je jos starija od undergrounda...
Sent from my phone
Meni je NFS Underground 1 nesto miliji od NFS Undergeound 2
Need for Speed III: Hot Pursuit
I world cup 1998.
Te dvije igre su 1998 obilježile pola godine moga života.
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Meni NFS most wanted isto nije loš, al iunderground 2 je ipak najbolji utisak ostavio.
Jedina trka koju bi sad igrao bila bi NFS Porsche unleashed ali remastered ako se ikada napravi. Sjecam se cekanja novog NFSa i razocarenja kad sam vidio da se samo porsei voze, ali kad sam uzeo da igram...
Sent from my phone
Horizon 2
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Okruglo 100 sati Elden Ring-a.
Masterpiece.
Ps+ za sledeći mjesec.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Porsche Unleashed bio je dugo, do pojave Most Wanteda najbolji iz serijala. Undergroundi su bili OK, ali Most Wanted je ipak bio klasa za njih. Meni je licno najmiliji Porsche Unleashed, zbog muzike koju je radio Rom di Prisco (i prije ovoga je radio za par NFS naslova) i kompletne atmosfere i pokusaja realisticnosti. Plus 2000-te kad je izasla, nista slicno vizuelno nije bilo ni blizu u svijetu trkackih igara.
Prava je steta sto nisu napravili jos nesto u tom stilu.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Imam neki ps3 jailbreakovan, odakle skidate .ISO fajlove od igrice, poželjno da ima torrent jer kad mi pukne veza mora iz početka da skida?
Forever young, i want to be forever young
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks