https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...tanjem-procesa
Sudije svjedoci? Ili okrivljeni? Ili predsjednica suda ima pravo da naredjuje sudijama kako da odlucuju, a oni, greote, ne mogu da odbiju naredbu?
radili su sta im se kaze. isto kao sto su sudije postavljane za pojedine slucajeve pa kad se presudi, vise nisu sudije.
valjda ce i to na red doc. ali uvijek ista imena ☺️
nothing comes from violence and nothing ever could
Zamisli, jedan od (izgleda) jačih "završavača" usluga u CG, kad mu zaškripi, izvuče jedan od starih, ali vrijednih džokera iz rukava, tkz. "Reći ću te majci".
Pile majkino, narkomansko.
Forever young, i want to be forever young
Sličnu stvar je radila ćerka Veska Mujovića, prevaranta, kojega su isti ovi zajedno sa Vesnom, malo puštali a malo zatvarali. Taj je u crno zavio familija i familija, sve na prevaru, dobijao batine ali džaba.
Ćer mu radi u sud i na mjesto dje vidi odluku koja je, zove taticu, i onda tatica kaže da je završio odluku tamo nekome i on mu na ruke 600.000.I povrh svega, iako je tada SDT tražio da se ćer makne sa posla, presjednik suda nije dozvolio. Da ne govorim da se bahati i radi što oće, to joj je neko dozvolio.....
A ne da ne petlja sin ove stare svaštočine, zato je suvišno išta komentarisati.
Žalosni smo,,,a jesmo i nismo svjesni kolko
Ovo je vjerovatno okidač za kompletnu reformu u sudstvu što je fantastično ali ponavljam, da ne bi Europola vedrili bi i oblačili i đeci našoj $utra.
Kad pomenuste Mujoviće, kad će ona splačina sa pravnog falkuteta dolijati više, ptice na grani znaju kako se prolazio predmet kod njega i dalje to smeće predaje?
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 22-04-22 at 09:13.
Pravo na postavljanje i smjenu sudija ima samo predsjednik suda i predsjednik vrhovnog suda. Izglasano 2015.
Shvatih li ja dobro sinoc onu Zvicer?
Ako je tako,zanima me ko je od konstituenata ove nove 43. Vlade podigao rucicu za to?
A ko je bio predlagac takve izmjene?
Ako je tako - to su najveci sauvesnici ovih Medenjaka.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Nevezano za tebe,ali gura se taj momenat kako je narkoman u pitanju.Zavisnost od droge(kokaina) kad imaš milione i milione i znaš da ćeš do sledećih miliona lako doći ne predstavlja po meni olakšavajuću okolnost ni za njega ni za Vesnu.Čudno kako adv.Begović lako saopšti njegovu zavisnost.Vjerovatno kako bi njegovu majku poistovjetili sa majkom nekog drugog narkomana koji često upada u krizu jer nema za dozu,nemaju para za liječenje,spreman je da prebije roditelje da bi iskamčio za dozu,da ukrade,ubije...a roditeljima plata 300-400-500€ a imaju još zdrave đece.
Na kraju krajeva,ako je rekla "ne znate vi kako je živjeti 10g sa narkomanom",nek dokaže koliko puta mu je uplatila liječenje,mada i nju bi testirao.Nije slučajna ona slika na horsu
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Aooo,ako je istina,meni je ovo top šema.Ka ono šibicarenje.Znam da nisam u pravu ali meni su žrtve šibicara isključivo krive.Tako i ovi što su plaćali već donesene presude kao nešto što će se tek desiti.Još ako je šema podrazumijevala da ćerka sazna ishod odluke suda,pa onda zove ove što su zadovoljni odlukom da ih reketira.Pa to je u rangu sna svakog kladioničara:da imaš rezultate kola u nedjelju a trenutno je subota,hahaha
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 22-04-22 at 09:32.
To je glupost. Predsjednika i sudije bira sudski savjet.
Reizbor ce bit tesko izvest jer je ustavom propisana stalnost sudijske funkcije. Revizija rada - opet tesko, funkcionalni imunitet imaju za misljenje u odlukama.. ali svakako sam prije za reviziju rada jer se moze svasta naci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prototip svaštočine, ka mu brat..
Sjetite se samo koji indexi su nadjeni kod Veska Mujovića prilikom pretresa stana tada. A taman je Veljović bio na doktorskim studijama, i otkriven, ali naravno, svi su demantovali igru.
Ranko reketira i iznudjuje ležnike sa ženama, a bratu mu reketira i na prevaru otima stanove, vile i zgrade od Podgorice do Beograda i dalje. Vesku ćerka puno pomaže.
Ljudi moji neko ko iznosi informacije iz suda i naplaćuje, treba da ide ravno u zatvor,,,a ona i dalje rabota.
Ako se sad ne krene čistiti po svim ovim pitanjima, onda kuku nama i našem potomstvu
To je ta skupina
Društveni talog....A bože moj, kad nam je Vesko Barović elita, kad su nam elita Mikine ljubavnice...eto jedna bila u Emirate prestavnik, ova mladja "uspješna preduzetnica" sa 10 firmi, nekadašnja sponzoruša a sad meleonerka, zafaljujući Miki. Kad joj je dozvoljeno obalu da rovari i pravi kafančine....
E onda se ona propisno nalupala u vezi onog sudije iz Kotora.
Priznajem da prvi put ovo citam:
https://www.paragraf.me/propisi-crne...-sudijama.html
Po ovome, tj.uslovima za disciplinski postupak 80% sudija u CG treba da leti sa funkcije.
Ali prvi pasus ovog clana mi je HIT HITOVA!!!!
Bravo za drzavu! Cus placa drzava? Placa nAaaaarod.
Drzava ima pravo da trazi odstetu????
Drzava??? Ko je drzava? Ko trazi? Imena kolega. Predsjednik Vlade? Ministar pravde?
Ja sam laik za pravo, pa molim strucne za pojasnjenje.
Last edited by Kliker17; 22-04-22 at 10:18.
Da li "Omorika" i "Gugi komerc" imaju sad pravo na odstetu od drzave zbog nesavjesnog rada sudija koji su pomagali Medenjaku?
Jer sad imaju neoborive dokaze, zar ne?
A drzava ce naplatit to od tih sudija u iznosima prema onom clanu gore, aha, trecina godisnje zarade sudije?
Uzmes 400 000, a ako te uhvate platis max 12 000.
Last edited by Kliker17; 22-04-22 at 10:31.
Zelja ce te biti nulo
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...u-u-crnoj-gori
Sent from my iPhone using Tapatalk
Živi li ta smrdljiva uštva u Crnoj Gori ili laprda sa strane kao drugar mu Raković?
Hapsi *****
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Ima li zbilja kakvog osnova da se ovaj laureat pošalje na liječenje?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks