Mora biti nacionalno izjašnjavanje ako se ne promjeni izborni zakon. Formiranje nacionalnih manjinskih partija (albanske, bošnjačke, jugoslovenske, džedajske, hrvatske, francuske, ...) je vezano za nacionalnu strukturu Crne Gore koja se iskazala na popisu. Dakle, ako se donese zakon o popisu, a prije toga se ne izmjeni izborni zakon onda ostaje nacionalno izjašnjavanje.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Da to se podrazumijeva,evo najavili su već godinu dana promjenu izbornog zakona.
Nisam sigurna ali mislim da je to trebalo još 2007.
Ovo je multietnička zajednica nema potrebe da se stavljamo u nacionalne torove.
Vidjeli smo kuda to vodi u onaj najprimitvniji oblik politike.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Ali Savo Kentera direktor ANB
Ovo više nije ni postmoderna Crna Gora, nego čista kemp komedija.
Taj coek je iz petnih zila podrzavao NATO, toliko da su trosoban stan morali da mu daju, po povlascenim uslovima, da ga ucutkaju.
Onda mos mislit koliko ce od zapadnih partnera da iskamci. Ne bi se ja zajebav'o sa njim.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Odličan Vuk Uskoković
https://portalkombinat.me/nicija-vla...m-uskokovicem/
...Osim toga, na djelu je i svojevrsni politički „gaslighting“, gdje nas izvršioci tog projekta, mrtvi ozbiljni, ubjeđuju da oni zapravo ne prave vladu s DPS-om – koju će DPS da im izglasa u Skupštini po principu „Vjeruješ li meni ili svojim očima“. Konačno, motivi i namjere iza tog projekta ostaju sasvim nejasni i netransparentni i samo su, djelimično, objašnjivi političkim oportunizmom URA-inog rukovodstva. URA-ina nezvanična „objašnjenja“, da su na ovaj korak primorani po nalogu svojih „inostranih partnera“, jednako su besmislena i neubjedljiva kao i zvanična retorika o reformama, „evropskoj vladi“ i odblokiranju procesa EU integracija...
"Ostavku na funkciju generalnog sekretara Skupštine neću podnijeti, jer ne postoji niti jedan razlog za to,saopštio je generalni sekretar parlamenta Aleksandar Klarić."
Ko je sad on?
Al se zagužvala politička scena.
Aha ok, bojkotovali su parlament toliko dugo konačno smo ih sve upoznali.
puštila je čoeka DFa da bude direktor ANBa pa nije bilo frke tad, no si ga branio ovudainače vijest gura Dražen Živković i niko više, on je inače poznat po tačnim informacijama
valjda je ustanovljeno da ljudi iz URE (sem Miljanića) ne znaju kako funkcioniše bezbjednosni sektor. u prilog tome govori da je Adžić kandidat za ministra unutrašnjih, a onaj nije ni za upravnika ulaza. sumnjam da će u ovom momentu, ameri dopustiti da baš bilo ko bude na čelu ANBa
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
@SKOJ zar nisu sve partije izašle iz "jedinstvenog" DPS osim SDP i URA?
Evo ispravi me koja nije.
pozitivna![]()
26-10-2020
Bečić predložio Aleksandra Klarića za savjetnika
https://www.rtvbudva.me/vijesti/beci...vjetnika/38499
Posle je napredovao na mjesto GS Skupstine.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...nicu-skupstine
Kako se iskusno ostavi screenshoot zahteva gde se vidi potpis samo cetvoro i sakrije se da je tu DPS kao deo nove parlamentarne vecine
Last edited by zaro; 21-04-22 at 18:16.
https://m.cdm.me/politika/rasko-konj...jskih-poslova/
Top kadar
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Prije će bit da si ti iz nekog sna sad ustao pa ti se priviđa i dalje.
Nema Zdravka, ni zapadnih partnera više. Navikavaj se, ti prvi si govorio svima ovuda neka nova CG na koju se navikavamo.
Da se nisi dovoljno puta prosuo sa "činjenicama" i "izjavama", možda bih ti i tražio postove, a ovako nema neke poente.
Odavno ti govorim počeo si da gubiš koncetraciju.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kad može bit da se df nije ništa pitao jer nije bio u vladi i samo je trpao mjesta po dubini, onda ni dps neće imat nikakvog uticaja jer neće bit u vladi nego samo po dubini. Ili su istinite obje tvrdnje ili nije istinita nijedna.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ali URA je sa DF-om pravila koaliciju koju je najavila i prije izbora, a sad tvrdi da sa DPS-om nema nikakve koalicije, već samo da će DPS da ih izglasava u skupštinu, a evo dodjosmo sad do toga da će DPS moći i u dubinu.
Lagano se skuvala žaba, na kraj će bit da će moxi i u Vladu.
Šou.
Forever young, i want to be forever young
Pa dobro dps se reformisao.
Neki članovi otišli u demokrate neki u ura.
A da i logo je promjenio.
Dan Mrmota 2.dio
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks