Moja greska procitao sam samo njegov post i tvoju poslednju recenicu. Uh da si od jutros procitao koliko i ja, razumio bi.. ali ostajem pri svemu sto sam gore napisao, nevezano za tebe. To je tako, bio sam na obje strane tako da znam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by SweetShiva; 21-04-22 at 08:54.
Nije mi je ni mrvu žao, sve i da je stvarno digla ruku na sebe.
Kamo sreće da kroz ovo budu prolazili Ivanović, Gvozdenović, Brajović i slična bagra.
e veli rasplakala se pred koleginicom te joj se sin lijeci, ko da ima rak ne daj boze, pa da se coek sazali
nothing comes from violence and nothing ever could
To njeno gađenje na rad prethodnika, i u užilaštvu i u sudstvu, komentarisali su ljudi koji su radili u njenom okruženju i to na način da je sve ono čega se deklarativno gadi sama radila mnogo više nego oni kojih se gadi.
Usput, koliko je ljudi izvršilo samoubistvo zbog razni stvari koje su ili direktna posljedica njenih aktivnosti ili sistema čiji je ona bila zaštitnik i korisnik?
Last edited by NHM; 21-04-22 at 09:37.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Na listi osumnjičenih za pripadništvo u kriminalnoj organizaciji Miloša Medenice su i Marko Vučinić, Nikola Raičević, Marko Popović, Bojan Popović, Darko Lalović, Petar Milutinović i Radomir Raičević.
1. Djelo je da je ucestvovala u OKG ili je oformirala sa sinom (sverc)
2. Da je sa sinom za pare zavrsavala stvari koje je mogla (a to je sve) u sudstvu/tuzilastvu
To je kolko sam ja shvatio, ove ostale sto su pohapsili je vezano ja mislim za 1. djelo
Podgorica Podgoricanima!
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Nece ona svjedocit jer sina ima. Aaa i ostatak familije, ne znam ko je tu oko nje. A mislim da ako je iole normalna mislice na to. No fino neka odradi ono sto je zajebala, ako je ne posalju na lijecenje. Koliko je samo zivota unistila indirektno, a mozda i direktno!?
Ja ne vjerujem ni u sta sto se plasira. Pa ni u njen pokusaj samoubistva. Sud nas svakako sve stize jednog dana.
Last edited by samson; 21-04-22 at 12:17.
Svjedoci saradnici braća Popović, sumnja se da su Medenici poklonili stanove u Tre Canne
https://standard.co.me/hronika/stand...ve-u-tre-canne
sad im fino nakon procesa oduzet svu imovinu
Last edited by goozica; 21-04-22 at 12:25.
Neka i ovo tu
Mozda su joj obecali kakvo ministarstvo.
https://www.vijesti.me/v/600885?utm_..._share_counter
treba ugasit državu u kojoj ovoj ide neka funkcija. mada kad može Milošević imat najviše bodova na testu za direktora carina onda je tu sve jasno
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pošto su Migo i družina bili sjajan kadar. Da napomenem dipl.pravnik sa polozenim pravosudnim ispitom.
A Vesna ima cerku i unuče.
Last edited by SweetShiva; 21-04-22 at 12:52.
isti su nivo Jokićka i Milošević ka kadar DPSa
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Last edited by outline; 21-04-22 at 12:53.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.cdm.me/drustvo/vukovic-r...ke-svecanosti/
Nije ga lako Raonicu“Generalnom direktoru Raoniću može na pamet pasi i da RTCG, radi rasta rejtinga i povjerenja građana i građanki, počne da otvara narodne kuhinje umjesto dopisništava”
Mislim da je Dps tu neprevazidjen sa Migom, a opet imaju bolji kadar od ostalih politickih partija jer niko normalan u ovoj drzavi ne zeli da se bavi
E sto cine od Veke, raskubaju se sa onom postenom zenom.
Nadam se da je dobro cuvaju da se ne ozlijedi, pa da ga moze odrobijat ka' prava ida to potraje ako Bog da.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Da se podsjetimo da su u noci ubistva Duska Jovanovica dezurni tuzioci bili
Raznatovic, Klikovac i Medenica
Ne bih ja to nista diro
Vijesti prepričavaju forum
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...znog-novcanika
A ovaj mrčo je baš u paralelnoj realnosti
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...prelaznu-vladu
Tko leti, vrijedi...
Vesna Medenica je bila VDT i predsjednica Vrhovnog suda. Osoba koja je trebala biti osoba od najvećeg moralnog, etičkog, stručnog i svakog drugog kredibiliteta. Bila je na vrhu sudske vlasti i na takvoj poziciji je morala biti posebno oprezna i truditi se da bude osoba na koju će se ugledati cijela struka i na kraju mlade generacije.
E sad, kada osoba koja bi trebala biti stub društva, uzor svima i apsolutno bez mrlje, kao nosilac ogromne odgovornosti u društvu, pored svih finansijskih benefita koje je joj je funkcija donijela (prosti joj bili i stan i stambeni krediti), uzme keš da bi "zavšravala" presude, onda mislim da je to za ovu društvo i državu toliko štetno da bi za ovakve slučajeve morala biti odrezana drakonska kazna.
Jer jedno je ako se ja ili bilo ko od nas polakomi, a potpuno drugo kad mito uzima predsjednica vrhovnog suda. Ona, koja je trebala biti stub društva, države, lice pravde a strah za kriminalce, je bila kriminalac. Za takve, dovoljna kazna ne postoji.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Umjesto da bude otrov za kriminalce, bila im je i vazduh, i voda i hrana.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks