Page 513 of 697 FirstFirst ... 13413463503509510511512513514515516517523563613 ... LastLast
Results 12,801 to 12,825 of 17405

Thread: Degenerici...

Thanks Thanks Given 
    2,407
    Thanks Thanks Received 
    2,399
    Thanked in
    1,504 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Zaboravih juce da pomenem sugradjanina degenerika BR*TX058 (nije izgledao kao taksi vec kao suv degenerik) koji me imao pokupit' na pjesacki dok sam krenuo da prelazim ulicu pa sam morao bukvalno da skocim i vratim se na trotoar da ne bi ostao tu na mjestu.

A onda danas bih u Podgoricu ljepoticu gdje sam istih situacija bio svjedok jedno 20 puta u par sati.

Definitivno kolege glavnogradjani imaju vise srece nego pameti.

Samo nek' ostane tako, da samo ja to pominjem a da ne citamo tragedije sa pjesackih prelaza u novinama.
    Trebao si samo trebao okrenut dispecera i reci taj i taj taxi za malo mi naplati besplatnu voznju na haubi.

Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,596
    Thanks Thanks Received 
    6,866
    Thanked in
    3,590 Posts

Quote Originally Posted by miovrag View Post
    Trebao si samo trebao okrenut dispecera i reci taj i taj taxi za malo mi naplati besplatnu voznju na haubi.

Kakvog dispecera? Ja rekoh da nije izgledao kao taxi... jedino su registarske asocirale na to, inace nista na vozilu nije imao sto bi aludiralo na taksistu.
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    2,407
    Thanks Thanks Received 
    2,399
    Thanked in
    1,504 Posts

Kakvog dispecera? Ja rekoh da nije izgledao kao taxi... jedino su registarske asocirale na to, inace nista na vozilu nije imao sto bi aludiralo na taksistu.
    Cim TX mora da je registrovan taksita. Samo oni tablice Tx. Tako se prepoznaju taxi vozila. Jel to škoda octavia plava?

Thanks Thanks Given 
    3,596
    Thanks Thanks Received 
    6,866
    Thanked in
    3,590 Posts

Quote Originally Posted by miovrag View Post
    Cim TX mora da je registrovan taksita. Samo oni tablice Tx. Tako se prepoznaju taxi vozila. Jel to škoda octavia plava?

Pa vjerovatno jeste registrovan ali ja ne vidjeh nista na vozilu... Sigurno bi primjetio da je pisalo 'EUROTAXI' ili koji vec (nema ih 10 u Baru).

Nisam 100% siguran jer sam bio fokusiran na to da me budala ne udari ali mislim da nije imao nikakvih obiljezja taksiste osim registarskih tablica.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    12,572
    Thanks Thanks Received 
    2,364
    Thanked in
    1,207 Posts

inače, čist vam je sreca zakoračiti bilo đe na bulevarski pješački ako vam je stalo vozilo u prvoj traci do vas...znači MILION put mi se desilo da kad stignem do kraja vozila koje stoji samo malo nagnem glavu naprijed i bacim pogled iza njega ima li neko ko ga ili zaobilazi jer se čudi što stoji, pa onako nervozno gas da, ili pak neko ko juri onom drugom trakom i bole g brige što vidi da saobraćaj stoji pored njega...on piči i projuri...što implicira da sam kojim slučajem bila sigurna jer mi je stao vozač u prvoj traci i nastavila da se krećem, stigla bih ekspresno do urgentnoga...ovo je ludi narod...a šoferi su posebna priča....mada i pješaci kad počnu da se šetaju pješačkim poludim! Potrči, čojku, malo...Biciklisti koji sa staze za bicikliste onako u punoj brzini ladno ulete na pješački onda kad je meni zeleno za desno, ali on ulijeće boli ga uvo i to ne vodeći, nego vozeći....ah kako bi mi 500 eura kazne platio.
    Sad bez šale, ja bih takve kazne uvela, strahovito visoke, bez mogućnosti da ne platiš, makar prodavao televizor, ili ćorka brate, za saobraćajne prekršaje dan 25 eura....500 eura pa 20 dana guli u tvorza ili batali telefon i preticanje preko pune! Najmanja kazna 200 eura pa udri ako možeš da plaćas....brzo bi se naučili reda, naravno, ako ne bi bilo maloga strikovoga kuma i ostalih nepotizama!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    1,770
    Thanks Thanks Received 
    1,687
    Thanked in
    1,121 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    inače, čist vam je sreca zakoračiti bilo đe na bulevarski pješački ako vam je stalo vozilo u prvoj traci do vas...znači MILION put mi se desilo da kad stignem do kraja vozila koje stoji samo malo nagnem glavu naprijed i bacim pogled iza njega ima li neko ko ga ili zaobilazi jer se čudi što stoji, pa onako nervozno gas da, ili pak neko ko juri onom drugom trakom i bole g brige što vidi da saobraćaj stoji pored njega...on piči i projuri...što implicira da sam kojim slučajem bila sigurna jer mi je stao vozač u prvoj traci i nastavila da se krećem, stigla bih ekspresno do urgentnoga...ovo je ludi narod...a šoferi su posebna priča....mada i pješaci kad počnu da se šetaju pješačkim poludim! Potrči, čojku, malo...Biciklisti koji sa staze za bicikliste onako u punoj brzini ladno ulete na pješački onda kad je meni zeleno za desno, ali on ulijeće boli ga uvo i to ne vodeći, nego vozeći....ah kako bi mi 500 eura kazne platio.
    Sad bez šale, ja bih takve kazne uvela, strahovito visoke, bez mogućnosti da ne platiš, makar prodavao televizor, ili ćorka brate, za saobraćajne prekršaje dan 25 eura....500 eura pa 20 dana guli u tvorza ili batali telefon i preticanje preko pune! Najmanja kazna 200 eura pa udri ako možeš da plaćas....brzo bi se naučili reda, naravno, ako ne bi bilo maloga strikovoga kuma i ostalih nepotizama!

cuveno - jes da stanem pa da je namjestim ovome iz druge trake da je degazira
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    848
    Thanked in
    542 Posts

Pridružujem se svim gore navedenim čestitkama.

Pet puta u toku dana mimoiđem na džadu komšinicu u istom vozačkom poslu vođenja đece do škole i nazad - još nijednom je nijesam viđela bez telefona na uvo. Koliko znam, domaćica je i ništa bitno ne zavisi od njenih razgovora.

Druga se juče umalo ne zakuca čeono u nas kompletnu familiju, sa đetetom pored sebe dakako, jer se zalećela nizbrdo na most preko kojeg može samo jedan auto i jasno vidi da smo mi već na samom njegovom kraju.

Prije neki dan kod škole čoek tata mlad u krilu pred volan drži dvogodišnjaka, a trogodišnjakinja pored njega nevezana landara na mjestu suvozača.

Malo nas je, al' smo kreteni.

Thanks Thanks Given 
    1,709
    Thanks Thanks Received 
    2,739
    Thanked in
    1,243 Posts

Default Degenerici...

Da je srece vozaca koji vozi dijete u krilo odma bi trebalo u Spuz slati.

Edit:
    Pogledajte degenerika na 1:15 gdje pretice

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by retype_htc; 17-04-22 at 08:00.

Thanks Thanks Given 
    3,666
    Thanks Thanks Received 
    6,825
    Thanked in
    4,089 Posts

Zbog takvh se gine. Nije kriv ni tunel ni policija ni putevi, nego bas taj kome bih ja sa zadovoljstvom jebao mater.

Rekao bih da ima BG tablice.

Prije dva dana zaustavio policajac lika sa djetetom u krilo kod pokojnog City hotela, rekao bih da mu nije napisao prijavu.
    Last edited by TAKUMI; 17-04-22 at 08:39.
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    1,770
    Thanks Thanks Received 
    1,687
    Thanked in
    1,121 Posts

Quote Originally Posted by NotRobot View Post
    Pridružujem se svim gore navedenim čestitkama.

Pet puta u toku dana mimoiđem na džadu komšinicu u istom vozačkom poslu vođenja đece do škole i nazad - još nijednom je nijesam viđela bez telefona na uvo. Koliko znam, domaćica je i ništa bitno ne zavisi od njenih razgovora.

Druga se juče umalo ne zakuca čeono u nas kompletnu familiju, sa đetetom pored sebe dakako, jer se zalećela nizbrdo na most preko kojeg može samo jedan auto i jasno vidi da smo mi već na samom njegovom kraju.

Prije neki dan kod škole čoek tata mlad u krilu pred volan drži dvogodišnjaka, a trogodišnjakinja pored njega nevezana landara na mjestu suvozača.

Malo nas je, al' smo kreteni.
    evo ja radim bitan posao (klijentima bitan, meni se ne zuri) pa ako bas moram da pricam - stanem... pa ako treba u sred trake u sred trake, opet je manja opasnost

*za dvije godine ide naslov - manijak zaustavio auto na sred autoputa

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Da je srece vozaca koji vozi dijete u krilo odma bi trebalo u Spuz slati.

Edit:
    Pogledajte degenerika na 1:15 gdje pretice

Sent from my iPhone using Tapatalk
    samo socijalno i direkt oduzimanje djeteta
    za roditelja psihoterapija dok se ne dokaze da je normalan(a) i da razmislja glavom

Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Zbog takvh se gine. Nije kriv ni tunel ni policija ni putevi, nego bas taj kome bih ja sa zadovoljstvom jebao mater.

Rekao bih da ima BG tablice.

Prije dva dana zaustavio policajac lika sa djetetom u krilo kod pokojnog City hotela, rekao bih da mu nije napisao prijavu.
    uvijek smo krivi mi... putevi su krivi za tako malo nesreca da je to statisticka greska

sto se kazne tice - dje da napise kad 9 od 10 vozaca kaze "tako su i nas vozili"
    djubire, samo zato sto smo mi pretekli ne znaci da treba da provjeravamo kad ce fortuna da nas izda

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

ne razumijem sto je problem da se nakaci hendsfri u kola i drljaj tebra,ne gasi ga

Thanks Thanks Given 
    1,770
    Thanks Thanks Received 
    1,687
    Thanked in
    1,121 Posts

Quote Originally Posted by umart View Post
    ne razumijem sto je problem da se nakaci hendsfri u kola i drljaj tebra,ne gasi ga

imam ga i vjeruj mi da sam ulovio sebe da i sa time paznja zna da sklizne s puta, narocito ako je neki razgovor sta, dje koja IP, koja tabela i kojimijeovotrebalomogosamdabudemmoler

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    3,596
    Thanks Thanks Received 
    6,866
    Thanked in
    3,590 Posts

Koncentracija, tj. nedostatak iste je identican i sa telefonom i sa slusalicom ili zvucnikom.

Jedina razlika je dodatna ruka koja moze dosta da znaci u reakciji kada je to potrebno, posebno da se izbjegne neki incident.

Svi drugi 'parametri' su isti.

Ovo nije iz naucnog istrazivanja nego iz opsteg 'common sense'-a a i iskustva.

Ovdje iskljucivo pricam o razgovoru, ne bih uopste da pominjem degenerike koji kucaju poruke, skroluju drustvene mreze ili snimaju 'lajv strimove'. Za njih postoji poseban krug u paklu.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    1,770
    Thanks Thanks Received 
    1,687
    Thanked in
    1,121 Posts

Quote Originally Posted by LuTheDuck View Post
    imam ga i vjeruj mi da sam ulovio sebe da i sa time paznja zna da sklizne s puta, narocito ako je neki razgovor sta, dje koja IP, koja tabela i kojimijeovotrebalomogosamdabudemmoler
    Koncentracija, tj. nedostatak iste je identican i sa telefonom i sa slusalicom ili zvucnikom.

Jedina razlika je dodatna ruka koja moze dosta da znaci u reakciji kada je to potrebno, posebno da se izbjegne neki incident.

Svi drugi 'parametri' su isti.

Ovo nije iz naucnog istrazivanja nego iz opsteg 'common sense'-a a i iskustva.

Ovdje iskljucivo pricam o razgovoru, ne bih uopste da pominjem degenerike koji kucaju poruke, skroluju drustvene mreze ili snimaju 'lajv strimove'. Za njih postoji poseban krug u paklu.
    to i ja mislim... prosto ti mozak odluta sa puta ako razgovaras - ne uvijek ali se desi... to je poznat naucni fenomen, isto kad smanjis radio da bi bolje nasao broj u ulicu ili se parkirao... kolicina paznje zavisi od 100 cuda, ali je ona "konacan" broj i zato nekad i smanjimo muziku da bi bolje vidjeli

da se razumijemo - nisam ja svetac - ako vozim put kuce/grada (otvoreni put) i kad nema neke guzve nazovem ja/javim se na handsfree u kolima
    ali ako su kolone, grad, spic termini - dje bas moram da se javim/nazovem stanem da pricam i to je to...
    pusti neka zvoni je strasan slogan

o guglanju i slicnome za vrijeme voznje da ne pricamo - a desavalo mi se da mi ljudi prosljedjuju memem-ove i cuda, a sigurno znam da voze
    prvu moju sestru ne mogu nagovorit da ne kuca poruke dok je u kola, ali svi smo punoljetni - svak radi akko misli da treba

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    1,770
    Thanks Thanks Received 
    1,687
    Thanked in
    1,121 Posts

u zadnjih ~16h su me 4 degenerika pretekla u krivinu (zajedno sa barem jos 1 autom ispred mene)

broj puta kada smo vozili ispod ogranicenja - 0
    broj puta kada je izbilo auto iz suprotnog smjera - 3
    broj puta kad je nastupilo panicno sviranje i guranje kad ukapiraju da nemaju dje jer postoje i drugi ljudi na putu - 3

samo jedan je bio u fazonu - f*ck it - if we die we die... opleo je od iza krivine, kroz raskrsnicu i pravac u kruzni tok uletio jedno 6-7 auta bez pardona. Ko zna stari put za DG, krenuo je u preticanje kroz krivinu pred skretanje za Daljam, pa kroz tu raskrsnicu i uletio u zadnji momenat u svoju traku da udje u kruzni - dakle nekih 500m - gnjolf neki 6/7

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Quote Originally Posted by LuTheDuck View Post
    u zadnjih ~16h su me 4 degenerika pretekla u krivinu (zajedno sa barem jos 1 autom ispred mene)

broj puta kada smo vozili ispod ogranicenja - 0
    broj puta kada je izbilo auto iz suprotnog smjera - 3
    broj puta kad je nastupilo panicno sviranje i guranje kad ukapiraju da nemaju dje jer postoje i drugi ljudi na putu - 3

samo jedan je bio u fazonu - f*ck it - if we die we die... opleo je od iza krivine, kroz raskrsnicu i pravac u kruzni tok uletio jedno 6-7 auta bez pardona. Ko zna stari put za DG, krenuo je u preticanje kroz krivinu pred skretanje za Daljam, pa kroz tu raskrsnicu i uletio u zadnji momenat u svoju traku da udje u kruzni - dakle nekih 500m - gnjolf neki 6/7
    Ne postoje veci kriminalci od vozaca Golfova

17. The Following 2 Users Say Thank You to Randy Orton For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

postoje,jahaci renoa.

LuTheDuck:

onda sam ja neki fenomen,neuporediva mi je i vizuelna percepcija a da ne pricam audio naspram cigle na jednoj strani glave koja mi blokira jedno uvo i pola perifernog vida jednog oka.ne znam sta nauka kaze za to.

Thanks Thanks Given 
    1,770
    Thanks Thanks Received 
    1,687
    Thanked in
    1,121 Posts

postoje,jahaci renoa.

LuTheDuck:

onda sam ja neki fenomen,neuporediva mi je i vizuelna percepcija a da ne pricam audio naspram cigle na jednoj strani glave koja mi blokira jedno uvo i pola perifernog vida jednog oka.ne znam sta nauka kaze za to.
    fenomen si jer ne skidas telefon sa uveta?

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

naspram toga da i kad sam na hendsfriju je i audio i vizuelna percepcija neuporedivo bolja.inace mi je murijas tamo jos neke 2004te uzeo hiljadu dinara mita za fon i pravo sam otisao i uzeo za nokiju hedsfri i evo 18g nemam ali nikakav problem.

ne sporim konkretno tebi to sto ti treba puna koncetracija za neke razgovore,to je elementarna logika,ali reci da nije bolje ili je svejedno...ono,sta da ti kazem.

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

Zaposlena u La Parizien. Ovako ostavi auto i uđe da odradi smjenu. Znači narednih 8h niko ne može proći trotoarom zbog ovakvih retarda. Zvao sam joj pauka, al se ne nadam mnogo.

22. The Following User Says Thank You to Lackie For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,770
    Thanks Thanks Received 
    1,687
    Thanked in
    1,121 Posts

naspram toga da i kad sam na hendsfriju je i audio i vizuelna percepcija neuporedivo bolja.inace mi je murijas tamo jos neke 2004te uzeo hiljadu dinara mita za fon i pravo sam otisao i uzeo za nokiju hedsfri i evo 18g nemam ali nikakav problem.

ne sporim konkretno tebi to sto ti treba puna koncetracija za neke razgovore,to je elementarna logika,ali reci da nije bolje ili je svejedno...ono,sta da ti kazem.
    ako vec neko mora da prica onda je mnooogo bolje da ima slusalicu/handsfree nego da drzi telefon - ja to ne sporim, jer barem ima 2 ruke da reaguje (ako primijeti )

ja samo kazem da meni nekad i razgovor na handsfree odvuce paznju pa da zbog toga izbjegavam
    opet ponavljam, nisam svetac, desi se i meni da pricam dok vozim, ali na 90 od 100 poziva se necu javiti dok vozim, a od ovih 10 cu barem pola da stanem da pricam

P.s. a znate li da zakon ni slusalicu ni handsfree ne priznaje, vec se i dalje smatra upotrebom mobilnog telefona no srecom jedno ne mogu dokazati (reces da si pjevo uz muziku), a za drugo (slusalicu) ne kaznjavaju

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    3,666
    Thanks Thanks Received 
    6,825
    Thanked in
    4,089 Posts

Handsfree je zakon, jos ako je povezan sa Sirijem ili G asistantom…

Thanks Thanks Given 
    1,770
    Thanks Thanks Received 
    1,687
    Thanked in
    1,121 Posts

Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Handsfree je zakon, jos ako je povezan sa Sirijem ili G asistantom…
    Mislis kao glasovne komande uradi ovo, zovni onoga?
    da, moze biti koristno

ovaj moj ti, ako mu reces, procita poruku (sms) ako ti stigne

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    3,666
    Thanks Thanks Received 
    6,825
    Thanked in
    4,089 Posts

Zovni ovoga, zovni onoga, pisi poruku ovome, reci mu to i to, procitaj mi kalendar, obaveze, pusti mi Ti Aj, pusti mi sad Merlina, kakvo vrijeme me ceka kad stignem u Novo Selo za pola sata, daj mi direkcije do ulice majke Majkla Djeksona…

Sve to imas ali 99% vozaca koji voze auta sa ovim opcijama ne znaju sto je to nego i dalje pricaju na spikerfon i vrte telefon oko usta.
    Last edited by TAKUMI; 21-04-22 at 09:14.

Thanks Thanks Given 
    263
    Thanks Thanks Received 
    198
    Thanked in
    131 Posts

Imam Android Auto (u autu, jelte). Nisam imao kad jos da procackam sve..al recimo full google mape prebaci na ekran od auta i upravljas s njima preko auta...i vidio sam sam da moze da pusta playlistu koju napravis preko Spotify. (Kao i da biras glasovno koje ces pjesme ako imas pretplatu)...a sve sto se tice poruka (sms, viber i slicno sam ugasio odmah). Ako stignem da procackam jos sta ima, javljam.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Page 513 of 697 FirstFirst ... 13413463503509510511512513514515516517523563613 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (2 members and 10 guests)

1. 357

Bookmarks

Bookmarks