zavisi u kom smislu?
ako je npr velika firma i imate neka dezurstva, "nepisano" je pravilo da ce na praznike jedne konfesije pripadnici druge da rade
ili ako radis u zdravstvu ili ko god radi mimo ustaljenog 5 dana nedeljno rasporeda
ako je propisano da svi ne rade - svi ne rade... to su cari toga sto kod nas drzava "slavi" pravoslavne praznike
Konkretno me zanima državna uprava.
isto kao i tiganj/serpa samo teze za oprat
ako ti je do povrsine - ovako nesto
https://www.vitapur.me/kuhinja/kuvan...ack-line-28-cm
ne lijepi se, ne zagorijeva - a ima kapaciteta za 15-20 cevapa (kako ko pravI)
za drzavnu upravu su neradni dani
ako je neka inspekcija koja radi (vecina ne radi) onda opet po nepisanome dogovoru rade kolege kojima nije praznik (ako je to pitanje)
ako te neko cera da radis za praznike, a nema osnova (iz bilo kojih razloga) - sve je stvar dogovora - da li ce biti placeno, cijenjeno itd... ali je na dobrovoljnoj osnovi
inspekcija rado prima prijave![]()
Samo za pravoslavce.E sad,ako je firma većinski pravoslavna pa stave ključ u bravu u petak i ponedjeljak,normalno da je i za ostale neradan.To je pozitivna diskriminacija,ali i treba.
Jedino u udravstvu,tačnije u DZ sam primijetio da za pravoslavne praznike uvjek dežuraju doktori drugih vjeroiapovjesti.Dobar potez.Uštedi se na isplatu prazničnih a i svako slavi kad mu je praznik
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
sad kod soraba samo pravoslavni,ako si katolik zavisno od sefa,moras da vuces za rukav i da se pogadjas,a sad ce od petka do ponedjeljka kljuc u bravu,prije,za zemana depeesa bilo je kako hoces,nijesu ti oni imali kad za te gluposti
@Pasha @montenegrina đe rekoste sa imaju dobre naočare a da su povoljne? Nešto kod gimnazije ste pominjali.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Kod gimnazije je Kakao, tamo imaš IziPizi brend (odličan dobijeno za uloženo), uzeh sinu za 40e. Magarac od 3god je mene snimio sa naočarima pa i njemu sad sunce smeta i tražio da mu se uzme
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 19-04-22 at 15:14.
Treba li zeleni karton za AL?
https://instagram.com/kakaoconceptst...d=YmMyMTA2M2Y=
Evo
If you're good at something, never do it for free.
https://instagram.com/anica_bellezza...d=YmMyMTA2M2Y=
Evo ti i kod ovog momka. Kod njega kupujem parfeme i naocare vec 5/6 godina, momak je doktor.
Ako ti se svidi sto kod njega javi da ti zavrsim popust i na rate ako ti odgovara.
E vala ako ćeš njemu popust, meni onda gratis jedne![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Podgorica
Znači Pashina je konačna jesi li ga zadužila dovoljno.Čime,to već prepustite nama na mašti
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kako vas je lako zabavit'
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Hahaha, inznerviraste mi drugaricu sad.
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks