Što se učinje od engleskog doručka....
E ja sam crnogorski jutros doručkovala, može li to?
Uz tradicionalni engleski dorucak obicno ide "crni puding", a nijesam bas siguran koliko bi to prolazilo kod nas.
Što se učinje od engleskog doručka....
E ja sam crnogorski jutros doručkovala, može li to?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Sto rade braca.
U Englesku ima 100 varijanti engleskog dorucka a oni polemisu o nasem engleskom dorucku.
Uhhh, dobro je to !
Odoh jednu kajganu da ofukam, da mi ne treba uputstvo za upotrebu.))
If you're good at something, never do it for free.
A ne, ne... Pitaj za savjet prvo. Nije svaka kajgana ista.![]()
A ne polemisem, niti mi je ijedna verzija engleskog dorucka primamljiva. Nego kad neko kaze "engleski dorucak" meni je prva asocijacija na kobasicu, jaje, pasulj i ovaj "crni puding" i odmah mi se stomak prevrne kad pomislim da mi sa tim dan pocinje. Svaka cast onome kome je to merak.
p.s. Prijatno ti bilo.![]()
A dobro đa'ole, uzmi samo 2 jaja na oči, ovo ostalo ostavi što ti se ne sviđa.
Patiku bi izio kako sam gladan, dođe mi da se nađem sa dostavljačem iz Ulixa na po puta.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
tacno bi bila dobra praksa kad se nabucate tako da napisete koliko kila imate, jer mi je ponekad nestvarno da se moze toliko izest, ja sam sad na 89kg, metabolizam dosta brz jer jako treniram, ali nema sanse da bih moga odjednom sve da pojedem u kolicinama koje se odje pominju
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
smanji ljeb i grickalice
Ni meni nije jasno za kolegu RRR s obzirom da se licno znamo vec dosta dugo.
Ja variram oko 110kg, treniram evo 3-4 godine sto se kaze konstatno ali ne vodim racuna o ishrani nikoliko.
Nisam mogao disat' posle one dvije tortilje juce a tezi sam min 20kg od kolege kojeg one ni ne taknu.
Ali onda je ocigledno da trosi i vise toalet papira.
kolezi nisu puna crijeva jer vrv se ne toli ugljenim hidratima kojima treba mnogo vise da se svare,od mesine mozete samo misice da dobijete (uz trening naravno) sva ta kila koja spominjete su od ljebine i grickalica,samo lakse je pljuvat RRR-a nego sebi priznat sta se uvece radi po frizideru
Ko ga pljuje druze ? Ne troluj.
Sprdamo se malo. Uzivaj kolega, opusti se.
Prvo engleski doručak, pa zameziš malo švajcarskog sira i ruske salata, posle toga rokneš jednu tursku kafu, popofne u restoran za švedski sto... internacionalna kuhinja.
Sent from my SM-A205F using Tapatalk
Vrijedilo je čekati, tortilja sa spanaćem bješe čista desetka.Mada nije svaki put to slučaj posebno ako se duže čeka.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
samo lagano, proteini se najduze vare jer imaju najveci termicki efekat, ako ti treba koja info slobodno pitaj, a moja ishrana je 90% ultra zdravo, bogato kompleksnim ugljenim hidratima, zdravim mastima, vlaknima i kvalitetnim proteinima, ovih 10% zgrijesim i odje prijavim
znam, zato i velim, a za tortilja u mamicku si da najbolje objasnjenje, mnogo dobra i mnogo ljuta
svaka ti cast, ja planiram uskoro i biciklo da aktiviram pored tezinskih treninga i opet necu moci toliko da uzivam u hrani
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
bas mi treba info od decka koji ne moze pljat hrane da izije a sve toboz zdravo,trening drz ne daj.
@jakov
Svaka cast za takav režim ishrane i treninga, ja bih volio da imam vremena i živaca za tako nešto.
Sent from my SM-A205F using Tapatalk
Bio danas do Podgorice, svratih u ,,Mamićku" i ona porcija tortilje mi je bila dovoljna da se najedem (191 cm, 97 kg). Ukusno, svidio mi se i pomfrit sa brusnicom.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
nikakve veze kilaza sa apetitom nema, no ajde![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Svidja mi se sto povecase ovu minimalnu dostavu na 6e na glovo, jer kako su svi povecali cijene za 50c do eura, prelivalo je onu proslu minimalnu cijenu od 5e i nije se morao doplacivat euro. A sad tipa 5.5e hrana + euro jer je ispod minimalnih 6e + 1.1e dostava, skoro osam eura da se dostavi jedan obrok ljepota.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ja sam ih izbrisao odavno.
There are currently 13 users browsing this thread. (4 members and 9 guests)
Bookmarks