Pustite sad pricu, jos smo na vakat da se upisemo na spisak prije no nam bude kasno.![]()
Odavno je ta ekipa, aktiviraju se kad osjete da bi mogli.
Inače,zalagali su se onda za zajednicu Crne Gore i Srbije i rekli da je referendum bio namješten.
Okrenuti Rusiji, u potpunosti strateški i imaju neke skupove širom svijeta.Inače su dijelili onu mapu svijeta kako je Rusija okružena NATOm i sad mora da operiše.
Nego,never mind.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 18-04-22 at 20:26.
Pustite sad pricu, jos smo na vakat da se upisemo na spisak prije no nam bude kasno.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Oće li biti kakav skup podrške, čuš mene patriotski skup?
Pravda za Veky, AKA majke kralja gudre, bar u usisavanju.
Last edited by technus; 18-04-22 at 20:41.
Forever young, i want to be forever young
Evo najavljuju blokade tunela, zamisli koji su to maloumnici…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Lijepo.
https://www.pobjeda.me/clanak/mladi-...na-vrhu-budosa
Interesantno da Beograd ih sve prihvati na "rehabilitaciju".
Nece moci vishe,uslovljeni su izgleda da vrate i onu plachipizdu budvansku.
...
svega ovoga ne bi bilo da je vesna otišla pravo u sigurnu žensku kuću.
Last edited by Bozowsky; 19-04-22 at 10:43.
Dobro ste se naoružali na jednog starca.Jadovi!
https://www.antenam.net/drustvo/2418...nji-vaso-teric
A nije ovo ništa,kad se pred kraj rukometa pojaviše u oklopu pomislih da nije Jovo Glovo tu đe .
Mislim da Vesni ne dopire do svijesti da bi ona mogla biti za nesto odgovorna. To je takva sorta.
Njena svijest je bila izmještena iz realnosti,a slušaj,ni prva ni zadnja koje će djete satrat.
Ne vidjeh na snimak i slike njoj lisice na ruke, ostali svi uredno i po ps-u privedeni 🤣
Njen minimum zahtjeva je bio da budu sa leopard printom ili bar da su marke Rolex.Pošto nisu raspisali tender za takve lisice...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Dje njoj da vidiš lisice,eno su je doveli s nekim audijem karavanom ako sam dobro vidjeo,ako neko zna neka potvrdi.
Nadam se da je s njom stvarno pocelo ozbiljno hapšenje,a ne kao dosadašnja sto su završavala,uhapsi pa pusti...
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks